הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של פרווירון במהלך סייקל סוסטנון דקה?

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
לאורך כול הסייקל כדור אחד ביום של פרווירון(אני משיג מבית מרקחת)של 50 יכול לעזור או רק יעשה יותר גרוע?
בעיקרון אני רוצה לקחת לצורך פחות ספיחת נוזלים ופחות טטסט שיומר בדם לאסטרוגן אומנם הסייקל שלי הוא לא אנדרוגני משהו אבל עדיין למען הסר ספק מה אומרים?😉

פרווירון אינו מונע את המרת הטסטוסטרון לאסטרוגן, אלא ל DHT.
בד"כ לוקחים פרווירון בסייקלים יבשים ללא טסטוסטרון, מכיוון שאתה לוקח טסטוסטרון, אין טעם לקחת פרווירון.

אם אתה רוצה לשקט הנפשי שלך, אז תיקח, אבל קח בחשבון שפרווירון הוא 17 אלפא, ז"א הוא רעיל לכבד.

ממליץ לקחת מכיון, ובכול זאת פרווריון גורם לכך שבסופו של דבר תרגיש יותר את הטסט החופשי בדם.

לא שאני מומחה או משהו, אבל סוסטנון זה לא טסט? למה אתה חושב שזה לא אנדרוגני? ואם אתה רוצה לעצור המרה לאסט, לא עדיף, פשוט, AI?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא שאני מומחה או משהו, אבל סוסטנון זה לא טסט? למה אתה חושב שזה לא אנדרוגני? ואם אתה רוצה לעצור המרה לאסט, לא עדיף, פשוט, AI?

טטסט הוא 100\100 אנבולי \אנדרוגני
שאני מדבר עם חומרים אנדרוגנים בטירוף אני מדבר על אנאדרול ,טרנבולון וכו..
וזה לא רק הקטע של "לעצור המרה של טטטס לאסטרוגן "
לפרו וירון יש הרבה יותר התרונות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בד"כ לוקחים פרווירון בסייקלים יבשים ללא טסטוסטרון, מכיוון שאתה לוקח טסטוסטרון, אין טעם לקחת פרווירון.

אם אתה רוצה לשקט הנפשי שלך, אז תיקח, אבל קח בחשבון שפרווירון הוא 17 אלפא, ז"א הוא רעיל לכבד.
בגלל שהוא 17 אלפא מומלץ להגביל את השימוש ל6 שבועות?

כמה תיקונים אחי
and also has a very high affinity for binding to the aromatase enzyme (the enzyme responsible for converting all that good testosterone in your body into all that nasty estrogen). That means if you choose to take proviron with testosterone (and I know you wouldn´t even be doing a cycle without including some form of testosterone) and/or any aromatizable steroid, it should actually serve to prevent estrogen build up by the aforementioned binding to the aromatase enzyme, which prevents aromatase from doing it´s dirty work and making a bunch of estrogen out of the other steroids you are taking. It should also be noted that Proviron also binds very well to SHBG (Sex Hormone Binding Globulin& a hormone responsible for reducing the amount of circulating free testosterone in your body)(1). As a matter of fact, in the last study I read, it bound to SHBG better than any other drug studied.
כמו שכתוב יש לפרווירון משיכה חזקה לאנזים AR מה שכן ימנע המרה של טסט לאסטרוגן
וכמו שעוד כתוב הוא מתחבר מאוד חזק ל SHBG וע"י כך מעלה את רמת הטסט החופשי בדם
אתה צודק שפרווירון הוא DHT אך בגלל המשיכה שלו לאנזים AR הוא כן ימנע המרה של טסט לאסטרוגן בדומה למסטרון.
עוד תיקון אחי
Also, Proviron is quite unique in that a simple look at it´s 4-ring structure will show us that it is not going to be too liver toxic, since it is not c17-Alpha-Alkylated, as many orals are& this modification (lacking in Proviron) makes drugs more liver toxic.
פרווירון הוא לא 17AA הוא עבר שינוי במבנה האלפא 5 שלו והוא לא רעיל לכבד כמו הרבה מהאורלים

בקיצור אחי לגבי השאלה שלך אם אתה רואה שאתה שצבירת הנוזלים שלך היא גבוהה (מה שיכול להצביע על רמת אסטרוגן גבוהה) תתחיל לקחת 50מ"ג ביום אם אתה רואה שצבירת הנוזלים היא בגבול הסביר אני הייתי מוותר על זה גם ככה זה סייקל ראשון שלך אחי לא צריך להעמיס יותר מידי

אני לא יודע מאיפה לקחת את הטקסט הזה, אבל מה שרשמת לא מדויק,

פרווירון הוא כן 17 אלפא, זה המבנה הכימי שלו:
1 alpha-methyl-17 beta-hydroxy-5 alpha-androstan-3-one

הוא כן מתיל 17A.

פרווירון, בדומה לאנאבר, הרעילות שלו נמוכה יחסית, לכן אין בעיה למשוך אותו עד 8 שבועות, מעבר לכך, אני לא יודע איזה נזק הוא יכול לגרום לכבד.

לאורך כול הסייקל כדור אחד ביום של פרווירון(אני משיג מבית מרקחת)של 50 יכול לעזור או רק יעשה יותר גרוע?
בעיקרון אני רוצה לקחת לצורך פחות ספיחת נוזלים ופחות טטסט שיומר בדם לאסטרוגן אומנם הסייקל שלי הוא לא אנדרוגני משהו אבל עדיין למען הסר ספק מה אומרים?😉
אתה יכול לקחת בכייף. 50 מלגרם ליום למשך 6 שבועות אחרונות בסייקל.

אני לא יודע מאיפה לקחת את הטקסט הזה, אבל מה שרשמת לא מדויק,

פרווירון הוא כן 17 אלפא, זה המבנה הכימי שלו:

הוא כן מתיל 17A.

פרווירון, בדומה לאנאבר, הרעילות שלו נמוכה יחסית, לכן אין בעיה למשוך אותו עד 8 שבועות, מעבר לכך, אני לא יודע איזה נזק הוא יכול לגרום לכבד.

אחי
alpha-methyl-17 beta-hydroxy-5 alpha-androstan-3-one
ו
c17-Alpha-Alkylated
אלה שני דברים שונים לגמרי מה שאמרת זה בסך הכל השם הכימי של החומר הפעיל אין קשר לשינוי הכימי שמבצעים בסטרואידים כדי שיהיו c17-Alpha-Alkylated
זה השם הכימי של Mesterolone (פרווירון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית