הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר עוצר גדילה?

• פותח/ת השרשור Clock
  • פורסם בתאריך
יש הוכחות שאתה לא אדם-זאב?
במילים אחרות - מדובר במיתוס. מי שטוען שחד"כ פוגע בגדילה - חובת ההוכחה היא עליו.

אני יכול להביא לך כמה חברים אצלנו שהתחילו להתאמן בגיל 14 ועד גיל 15 הם צמחו לאללא..לא יודע כמה הוכחה זה בשביל
אבל היה לי חבר שבשנה שהוא התאמן בחדכ הוא גבה 14 סנטימטר..ברור שזה לא קשור לאימון שלו בחדכ,אבל סתם קטע מצחיק

עוצר גדילה זה בטוח לא אני התחלתי להתאמן 175 ואכשיו 180 ולך תידע אולי אם לא הייתי מתאמן הייתי אכשיו 181, אולי זה איכשהו גורם שתגבה פחות אבל אני מדבר פה על ריק כי אין לי הוכחות לא לפה ולא לפה ככה שבכלל כל ההתעסקות בזה זאת התעסקות בקקה תתאמן תוכל ותפריש הורמון גדילה ;)

כל עוד אתה שומר על טכניקה נכונה בתרגילים-ממש לא.להפך יש תרגילים מורכבים שיגרמו להפרשה מוגברת של הורמון גדילה....אז אין מה לחשוש ץרק לדאוג לטכניקה 😃

אתמול קראתי באיזה אתר שההמלצה לבני נוער זה כן להתאמן בחדר כושר אבל בטווח חזרות גבוה 12-15 ושזה תורם לגדילה אבל מצד שני אימוני כוח עצמים וכבדים לחזרות נמוכות מאט את קצב הגדילה וגורם לכך שהנער יגבה פכות מימה שהיה אמור להיות
😵 זה ההמלצה של משרד הבריאות האמריקני]:(

אתמול קראתי באיזה אתר שההמלצה לבני נוער זה כן להתאמן בחדר כושר אבל בטווח חזרות גבוה 12-15 ושזה תורם לגדילה אבל מצד שני אימוני כוח עצמים וכבדים לחזרות נמוכות מאט את קצב הגדילה וגורם לכך שהנער יגבה פכות מימה שהיה אמור להיות
😵 זה ההמלצה של משרד הבריאות האמריקני]:(

זה לא נכון!
בפעם האלף.
חח

אני הכי גבוה במשפחה שלי, ואני היחיד שמתאמן באימוני כוח.
אני בטוח שיש פה עוד אנשים כמוני.

זה "הוכחה" בשבילך.

אם זה היה נכון אז ממוצע הגובה בקרב פאוורליפטרים היה בערך 1.60 מטר.

אני הכי גבוה במשפחה שלי, ואני היחיד שמתאמן באימוני כוח.
אני בטוח שיש פה עוד אנשים כמוני.

זה "הוכחה" בשבילך.

אם זה היה נכון אז ממוצע הגובה בקרב פאוורליפטרים היה בערך 1.60 מטר.

גם אני ( ואני בן 14)

עם טכניקה נכונה זה רק יעזור. עם טכניקה דפוקה לך תדע מה זה יעשה, אחת מהתגובות זה אולי גם יעצור גדילה לך תדע. כל עוד יש לך טכניקה נכונה אין לך מה לפחד, אלא רק לשמוח ולהבין שאתה עושה טוב לעצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית