הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה מוכר משקולות, פלטות, מוטות וספה

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
ציוד 002.jpg ציוד 004.jpg ציוד 005.jpg ציוד 006.jpg ציוד 007.jpg ציוד 008.jpg ציוד 010.jpg אהלן חברים, יש לי אחלה ציוד לחדר כושר ביתי למכירה:

-מוט ישר עם הברגה סטנדרטית, לא סגור ב100% על המשקל אבל אני מעריך שזה באיזור ה15 קילו. - 180 ש"ח.
-מוט W עם הברגה סטנדרטית, גם כן לא סגור על המשקל שלו אבל אני מעריך שזה באיזור ה7-9 קילו. - 120 ש"ח.
-שני מוטות יד קצרים עם הברגה סטנדרטית - 30 ש"ח למוט.
-4 פלטות של 2.5 קילו (מתאימות בהברגה למוט הישר, לW ולמוטות יד, נקנו יחד איתם) - 8 ש"ח לקילו.
-4 פלטות של 1.25 קילו (כנ"ל) - 8 ש"ח לקילו.
-2 פלטות ב"הכנה ביתית" (הוכנו במפעל מתכות, אבא של חבר שהכין בשבילי), לא סגור על המשקל שלהן אבל אני מעריך שזה באיזור 7-10 קילו. גם כן מתאימות למוטות. - 4 ש"ח לקילו.
-2 משקולות יד של 8 קילו. - 8 ש"ח לקילו.
-ספה מאולתרת, הוכנה בבית, בסיס ורגלי עץ ומעליו ריפוד. מבחינת הגובה והרוחב היא מתאימה לבנצ' (במידה ואתה לא מעל 100 קילו), וחוץ מזה אפשר לעשות איתה את כל התרגילים הצדדיים כמו מסור, לחיצת חזה במשקולות יד וכ'ו. - 100 ש"ח.

*כל המוטות במצב מעולה. הפלטות קצת התקלפו, אבל שום דבר רציני. אפשר בקלות להשתמש בהן עוד הרבה מאוד זמן, בזמנו נקנו ממגה ספורט.
*הפלטות בהכנה ביתית במצב לא הכי טוב אבל עדיין אפשר להשתמש (אין תמונה שלהן בתמונות המצורפות), ולכן המחיר שלהן בהתאם.

מי שייקח הכל יקבל את הספה במתנה.

אני גר באשדוד, 0546614150, דניאל
או אם מישהו רוצה במייל אז
dani
.
teper
at gmail.com

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית