הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיקדון, מענק והטבות נוספות

• פותח/ת השרשור sus
  • פורסם בתאריך

sus

משתמש מתחיל
213
1
נק' מוניטין:
81
213
1
מישהו יכול לשפוך אור על כל אלו?? עדיף ממישהו שהוא משוחרר טרי כי הבנתי שהמענקים משתנים כל הזמן

תהיה יותר ספציפי, תשאל מה בדיוק אתה רוצה לדעת ואראה אם אוכל לעזור לך!

פיקדון אתה מקבל אחרי חודש לחשבון בנק סכום כלשהו ומענק אתה יכול להתמש בו ללימודים או לעסק חתונה בית דברים כאלה ואחריי 5 שנים שלא נגעת במענק אתה יכול לגשת לאחד מסניפי הבנק אני חושב פועלים ולמשוך תכסף

פיקדון אתה מקבל אחרי חודש לחשבון בנק סכום כלשהו ומענק אתה יכול להתמש בו ללימודים או לעסק חתונה בית דברים כאלה ואחריי 5 שנים שלא נגעת במענק אתה יכול לגשת לאחד מסניפי הבנק אני חושב פועלים ולמשוך תכסף

זה הפוך,מענק שחרור אתה מקבל חודש אחרי שחרור 80 אחוז ו20 אחוז חודש לאחר מכן.
ופיקדון אתה משתמש בו ללימודים או חתונה או עסק או בית שאתה קונה,אבל לא יכול למשוך כלום עד 5 שנים מהשחרור שלך ואם קורה מצב שלא משכת כלום אחרי 7 שנים מהשחרור אז הכל נעלם.
העלו את המענק שחרור לג'ובניקים מ6200 ל7800 ככה שזה מה שתקבל אם אתה ג'ובניק.

המענק הוא לא שחור לבן, שמעתי על הרבה פעמים שמשלמים אחרי חודש, מה ש-scott steiner אומר לגבי האחוזים לא שמעתי עדיין ויכול מאוד להיות שזה גם קיים.
לי בכל אופן הסכום נכנס אחרי כשבוע שהשתחררתי.😃
הפקדון זה הסכום שאתה יכול לנצל אותו לדברים שנרשמו בהודעות מעלי, שוב, אני שמעתי על 5 שנים ומעולם לא שמעתי על המספר 7.
סכום הפקדון משתנה בהתאם לתפקיד שלך, ותלוי בעיקר במשכורת החודשית שלך כחייל.

הוא צודק אחרי 5 שנים אתה יכול להשתמש בכסף למה שאתה רוצה, אחרי 7 שנים הפיקדון פשוט נסגר ואם נשאר משהו עובר בחזרה למשרד הביטחון.

3 שנים ללא מס הכנסה כל עוד אתה לא עובר את ה7300 במשכורת
מענק אתה מקבל גג אחרי חודשיים בסביבות ה9K
מועדפת אתה צריך להשלים 150 יום עבודה ואז אתה מקבל גם 9K בנוסף למשכורת
פיקדון זה תלוי אם היית לוחם או ג'ובניק אתה יכול להשתמש בזה בקניית בית או חתונה או לימוד או למשוך אותו אחרי 5 שנים.

אגב צריך לבדוק את זה, כי הפיקדון צובר ריבית מסויימת, אין לי מושג כמה. יש מצב שעדיף לשלם על לימודים מהעו"ש ולא מהפיקדון.

הוא צודק אחרי 5 שנים אתה יכול להשתמש בכסף למה שאתה רוצה, אחרי 7 שנים הפיקדון פשוט נסגר ואם נשאר משהו עובר בחזרה למשרד הביטחון.

מה זה הזיון מוח הזה? אנשים עוד יכולים להאמין לך...

אתה מקבל את הכסף שנשאר לך, הוא ממש לא עובר בחזרה למשרד הביטחון

פניק אני עכשיו קיבלתי מכתב שנשארו לי איזה 800 ש" מהפיקדון ואם אני רוצה שהם ישארו שלי אני צריך לעשות איזה משהו עם הבנק , אז הגיוני שזה נכון שאם אתה לא דורש את הכסף הוא חוזר או משהו.

נכון, אם אני לא טועה זה רשום בבירור באתר הזה שבו אתה מברר בדיוק כמה המענק שלך וכמה הפקדון ברגע שאתה משתחרר.

פניק אני עכשיו קיבלתי מכתב שנשארו לי איזה 800 ש" מהפיקדון ואם אני רוצה שהם ישארו שלי אני צריך לעשות איזה משהו עם הבנק , אז הגיוני שזה נכון שאם אתה לא דורש את הכסף הוא חוזר או משהו.

אתה כולה בא לבנק ומקבל שיק בנקאי על השם שלך...

אהה לא קראתי כ"כ את מה שהוא כתב. לא ראיתי שהוא ציין את העיניין שאחרי 5 שנים אפשר להשתמש בזה.. חשבתי שהוא התכוון לזה שאם אתה לא מנצל אחרי 7 שנים ללימודים וכו' אז הלך
טעות שלי

אתה תמיד מגיב לפני שאתה קורא? גם הבחור השני הביא לך לינק שאומר אחרי 7 שנים הכסף, במידה ולא השתמשת בו, נעלם. הלך. כפוט.
ולא הפיקדון לא צובר שום ריבית, הוא צמוד מדד (אינפלציה). כלומר שומר על ערך הכסף.

סתם שאלה על צבא לא רוצה לפתוח דיון נוסף
אפשרי להשתחרר בצבא בדרגת רבט?
אני אמור לעשות מבחן שלב ואני לא רוצה לעשות, זה יכול לעשות בעיות בשחרור או בכנס משתחררים?

אתה תמיד מגיב לפני שאתה קורא? גם הבחור השני הביא לך לינק שאומר אחרי 7 שנים הכסף, במידה ולא השתמשת בו, נעלם. הלך. כפוט.
ולא הפיקדון לא צובר שום ריבית, הוא צמוד מדד (אינפלציה). כלומר שומר על ערך הכסף.

העו"ש שלך לא צמוד מדד, לכן אם תשאיר את הכסף בעו"ש עוד 7 שנים או את הפיקדון עוד 7 שנים, בפיקדון יהיה יותר.

העו"ש שלך לא צמוד מדד, לכן אם תשאיר את הכסף בעו"ש עוד 7 שנים או את הפיקדון עוד 7 שנים, בפיקדון יהיה יותר.

אתה לא יכול להוציא את הכסף סתם כך לעו"ש במהלך ה5 שנים הראשונות גם כך, רק למטרות מוגדרות, חוץ מזה זה לא שיהיה לך יותר כסף במובן שתוכל לקנות יותר, יהיה לך יותר כסף בכמות שיכול לקנות אותו הדבר.
לגבי הדרגות, אני השתחררתי סמל, שום בעיה לא כזה מעניין אנשים, אולי בתפקידים מסויימים שבודקים רקע צבאי ישאלו אותך למה לא התקדמת.

אתה יכול לעשות את זה בתאכלס, היה לנו אחד בבסיס שהשתחרר רב"ט.
העניין הוא שאני דיי בטוח שינסו להכריח אותך לעשות מבחן שלב וינסו להשפיע על זה ביציאות הביתה למשל ובכל דבר שעלול להשפיע על הת"ש שלך עד שתרצה לעשות אותו לבד.
ככה זה היה אצלינו.
אני השתחררתי סמל, כי קיבלתי כלא חודש לפני הסמ"ר וכלא מעקב דרגה בשנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית