הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברוק לסנר וג'ון סינה

HENHRATI15

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
23
85
1
לעוקבים אחרי הWWE,המערכה החדשה שנפתחה אחרי הרסלמניה מין הסתם החזירו את ברוק לסנר להתחיל סוג של יריבות עם ג'ון סינה אחרי שהיריבות עם דה רוק נגמרה , דה רוק ניצח וכרגיל חזר לצלם סרטים בזמן שסינה נשאר כל שבוע לקבל מכות , עכשיו ברוק לסנר הגיע .. ובפעם הראשונה אני עדיין מתלבט , המכות שהיו בין ג'ון סינה לברוק זה היה אמיתי , ברוק באמת פתח לו את השפה והנחית לו בוקסים אמייתים.. יש משהו מחוץ לזירה כאן או שרק אני חושב ככה ?

לקבל מכות הם מקבלים. כשאתה נופל על הרצפה זה כואב, גם אם אתה אקרובט מוכשר. אבל לפתוח שפה זה מחיר פעוט למיליונים שאתה עושה מהאקרובטיקה הזאת במקרה של סינה (ואין סיבה לזלזל בו, הבנאדם חיה).

• פותח/ת השרשור
אני מודע לזה שהם מקבלים מכות כל שבוע ותמיד יש את סכנת הפציעות עם כל המהלכים שהם עושים במיוחד כאשר ג'ון סינה מרים על הכתפיים את ביג שואו , או הקפיצות מהחבלים והסולמות או הנחיתות על השולחנות והכל .. זה תמיד היה מסוכן
אבל השאלה שלי כאן היא בעצם , האם יכול להיות שמתפתח כאן סוג של קרב על משהו אישי בין סינה ללסנר מחוץ לזירה אפילו , ברוק חזר מהUFC ופשוט פיצץ את סינה עם בוקס לשפה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
WWE זה לא יותר מהצגה מתוכננת אל תחשוב לרגע שיש שם משהו רציני.

• פותח/ת השרשור
תמיד ידעתי שזאת הצגה מתוכננת , אבל בפעם הראשונה ראיתי כאן בוקס לשפה , סוג של מכות אמיתיות ומישהו שבא מהUFC ועושה שם טרור

היו כמה מקרים בWWE לפי מה שאני זוכר...והמכה הספציפית הזאת אני חושב שזה היה בטעות...הוא אפילו לא הסתכל לפני שהביא את המכה.

הגיוני גם שכמו שחיים אמר הפעלולנים מוכנים להיפצע אפילו ממכה אמיתית כדי להראות אמינות ודרמה בעבור קצת קאצ'ינג ($$$)

• פותח/ת השרשור
אני אישית חוושב שהתפתח כאן משהוו מעבר , ברוק כבר מיצה את הWWE ואת הUFC

יש ביניהם מערכת יחסים עכורה מאוד בוא נגיד ככה, זה בלי קשר בכלל ל WWE
גם בין לסנר לאנדרטייקר יש יריבות אישית מאוד ארוכה שיש מצב שבגללה ה WWE יילכו על לסנר נגד אנדרטייקר ברסלמניה הבאה
אבל סינה ולסנר שונאים אחד את השני גם בלי קשר לחזרה שלו עכשיו

חחח אל תהיו ילדים קטנים. האנשים האלה מקצוענים ויש להם גם סעיפים בחוזה לגבי שטויות. נראה שסתם התפלק לו, קורה. אחר כך הוא מרביץ לאוויר.

בסופו של דבר עם שחקנים זה העבודה.
לא ראיתי את זה כבר שנים ותאמת לא אהבתי את זה מי יודע מה אבל זה שואו ועל זה הם מרוויחים תכסף.
צריך שזה יראה "איכותי" וניראה גם שהבוקס לשפה היה בטעות

זה היה נראה קצת הזוי שעשרים מתאבקים צריכים להפריד שניים.. -__-"

כן אה, יש אחלה בידור בארץ אח גדול, דה וויס, הישרדות, כוכב נולד
פשוט להתאבד
אנשים לא מבינים מה זה בידור בארץ ובתור אוהד מושבע של רסלינג ו WWE, אני מעדיף גם שאף אחד בארץ לא יתעניין בזה בכלל ויבייש עוד יותר את מי שאוהב את זה ומבין מה זה בארה"ב לאנשים.
זה שיש עלילה ו story line אז ישר אנשים חכמים פה חושבים שהכל מזוייף וגם זה שאנשים שם 130 קילו של שריר גם זה זיוף והם עומדים בזירה סתם

לא הבנתי משהו, ברוק לסנר פרש בזמנו מהUFC בגלל פציעה חוזרת (תקנו אותי אם אני טועה) וחזר לWWE?! (בהאבקות מקצוענית יש פחות סיכון פציעה?!)

• פותח/ת השרשור
ברוק לסנר זכה באליפות עולם למשקל כבד , חלה במחלת הנשיקה עבר ניתוח וחזר , הוא איבד המון מסה לעומת מה שהיה קודם וכנראה גם מהטכניקה , הוא לא חזר להיות מה שהוא היה לפני הניתוח והוא לא יחזור ..מבעיטה אחת בקרב נגד אובריים הוא נפל , איבד את המוטיבציה להמשיך בUFC לא היה לו סיכוי אחרי הניתוח להיות יריב ראוי לאובריים(שנפסל על סטרואידים)עזב את הUFC..וקיבל חוזה 5 מיליון דולר בWWE,כמובן שכאן יש גם פציעות וכ'ו , זה קרבות על בסיס שבועי ואפילו פעמיים בשבוע מהלכים מסוכנים וכ'ו אבל עדיין לא מסוכן כמו הUFC..אין לאנשים כאן טעם לזלזל בWWE

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית