הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עומדת להיפתח קבוצה להרמת משקולות בחיפה

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
שלום,

לאחר מספר בירורים עם מקורבים לנושא, התקבלה יוזמה לפתוח קבוצה להרמת משקולות בחיפה במועדון הספורט בדניה.
כרגע בודקים אם ישנו ביקוש וברגע שיהיו 15 משתתפים תיפתח הקבוצה ככל הנראה.
הרעיון כרגע בחיתוליו ואני בקשר עם ההנהלה.
כל המעוניינים,יש לכתוב שם פרטי ומשפחה ונא להמשיך לעקוב אחרי הפוסט כי אני אמשיך לעדכן.
האימונים יתקיימו לפחות בשלב זה בשלישי ושישי בשעה 17:00.
כרגע אין תמחור לכל משתתף אבל נאמר לי שהתשלום החודשי לא יעלה על 200-300 שקלים בחודש.

אני אולי יהיה מעוניין אבל אם באמת אפשר עוד פרטים. האם יש דרישות כניסה כלשהם ומה הגילאים? ומה בעצם יעשה שם (אני פשוט לא מנוסה באימוני הרמת משקולות אלה בסקוואט דדליפט הרגילים).

• פותח/ת השרשור
זה כל מה שאני יודע כרגע, כשיהיו לי עוד 10+- שמות אני אתקשר לקבל עוד מידע, אספר שהגענו למספר המשתתפים המינימלי ואז אולי יזיזו את העניינים יותר מהר.
אשמח אם תכתבו שם פרטי,משפחה וגיל.
לא יעשה במידע הזה שום שימוש, זה רק בשביל לראות בוודאות מי בעניין.

אני ועוד מישהו מעוניינים, יש אפשרות לבוא לכמה אימוני "ניסיון"? ומתי בערך יפתחו את זה?

• פותח/ת השרשור
עוד אין תאריך פתיחה משוער, כרגע זה רק שלב ההרשמה.
רק תרשמו שמות וגיל(או רק גיל אם אתם מתביישים) ותחכו לעדכונים 😃

• פותח/ת השרשור
עדכון:
המאמן יהיה דני וולטינסקי- מאמן קבוצת פרדיס לשעבר ויו'ר הוועדה המקצועית של איגוד הרמת המשקולות כיום.
במידה וכל מי שרשם את עצמו פה מחוייב ב100% להצטרף, שבוע הבא ככל הנראה הציוד של ELEIKO מגיע למקום ותיפתח הקבוצה.
הקבוצה כמובן תהיה לכל הגילאים ככה שגם המבוגרים פה יוכלו להשתתף להתחרות
😃
זה סרטון המציג את חדר הכושר שבו יתקיימו האימונים ובנוסף יש עוד חדר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני תמיד יהיה מוכן לצפות בזה ואולי עוד שנה שנתיים להכנס (אני עכשיו רק 14)
בזמן האחרון התחלתי לחזור לאימונים אבל הרמה שלי שואפת לאפס במיוחד בגיל 14

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון 4.5

יום שלישי ה8.5 יש אימון ראשון בשעה 17:00 !הבחור אמר לי שכל מי שאפילו סתם מתעניין ולא מתכוון אפילו להתחייב- שיבוא להתרשם!האימון הראשון הוא להתרשמות ואני באמת ממליץ לכולם,גם מי שלא בטוח בכלל שיתמיד או ימשיך, באמת תבואו,כדאי!אישית, אני חושב שככל שיבואו יותר אנשים המחיר יצטמצם. כרגע הוא פשוט לא ידוע.אשמח אם תאשרו הגעה אם לא שלחתם לי כבר הודעה עם שם פרטי ומשפחה או פרסמתם פה אז קדימה ;susss
ואם שכחתי משהו אז נא לא להתבייש לשאול!
הכתובת היא גרינבוים 18- מרכז הספורט בדניה.
אני תמיד יהיה מוכן לצפות בזה ואולי עוד שנה שנתיים להכנס (אני עכשיו רק 14) בזמן האחרון התחלתי לחזור לאימונים אבל הרמה שלי שואפת לאפס במיוחד בגיל 14
הקבוצה פתוחה לכל הגילאים, אפילו מומלץ להתחיל מוקדם אם רוצים באמת להיות טובים בענף.אני ממליץ לך לבוא ולראות פעם ראשונה ואז תחליט.

נערך לאחרונה:
אני ארצה לבוא לאימון ניסיון אבל אין את האפשר לבוא בשעה 5 אלא רק יותר לכיוון 6 אז רציתי לדעת כמה זמן האימון ימשך והאם יש יום אחר שאפשר לבוא בו? (הדבר המונע ממני להגיע בימי שלישי נגמר עוד חודש אז אם אני יחליט להמשיך זאת לא תיהיה בעיה).

שעה 17:00 היא קצת בעייתית לאנשים עובדים ולסטודנטים, אני מניח שלתלמידי תיכון אין שום בעיה עם השעה הזו אבל בכל זאת - כדאי לקחת את זה בחשבון (אלא אם כן האימון מיועד מלכתחילה לגילאי 14-18).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית