הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עומדת להיפתח קבוצה להרמת משקולות בחיפה

• פותח/ת השרשור
אני יוכל לשאול אם תהיה אפשרות להזיז את האימון בשלישי בשעה כי זה אכן בעייתי(גם בשבילי)אבל כרגע זה מה שיש.. וכן מירוץ חיפה יוצא ביום שלישי הזה אאל"ט.כמו שציינתי בעבר- האימונים מיועדים לכל הגילאים.אני אבדוק כמה זמן נמשך האימון והאם יהיה אפשר לדחות אותו שיתחיל בשעה טיפה מאוחרת יותר.בינתיים אני אצטרך שמי שמגיע יודיע לי ביחד עם שם,אני מעביר את הרשימה הזאת הלאה..

עכשיו בדקתי סופית ואני לא יוכל להגיע ביום שלישי אבל האם יהיה אימון ביום אחר אשר אליו אפשר לבוא (בשישי או בשלישי הבא)?

אי אפשר להגיע לדניה בשלישי הזה, עקב המירוץ, צומת דניה סגור.

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם אחד המארגנים והבהרתי לו ששלישי יהיה בעייתי בגלל מירוץ חיפה ושהשעות מוקדמות מדי.הוא הציע שכל מי שמעוניין יבוא ביום שישי ה11.5 בשעה 17:00-יהיה אימון טכניקה באינטנסיביות נמוכה כדי לעבור על התרגילים..ובאימון נתכנס כולם ונחליט ביחד איזה שעות הכי נוחות לכולם.לגבי המחיר של הקבוצה,הכל יכול להשתנות וסתם זרקנו מחיר חודשי בהתחלה. אני מציע שכולם,גם מי שטען שהמחיר גבוה מדי ולא מוצדק- כי זה עלול להשתנות, יתרשמו ונראה איך ממשיכים הלאה.כמו שכתבתי בעבר, מי שמגיע שיכתוב פה-אני אשמח לשיתוף פעולה מפני שמספר המשתתפים קובע את המשכיות הקבוצה(לא רק יום שישי הזה).

• פותח/ת השרשור
יש ישיבה ביום שלישי של הארגון(דני הוא יו"ר הארגון למשקולנים בארץ אאל"ט) אז מזיזים את האימון לרביעי כנראה.
דיברתי עם אבי והוא יחזיר לי תשובה מחר כנראה..

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
כולנו נדבר איתו מחר,שכל אחד יגיד מה שהוא חושב על העלות..
לגבי משך האימון,כנראה כרגיל-שעה ורבע-וחצי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית