הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון ככה מאמנים רגליים

• פותח/ת השרשור Hadash
  • פורסם בתאריך
זה בסדר ככה לגב שהוא עגול והחזה כמעט נוגע בברכיים?

זאת לא אובססיה זאת שיטת אימון הכי טובה שקיימת מה אתה חושב שרוני קולמן באמת עשה את הרגליים שלו מסקוואטים כבדים ושיוותר על הגלגל לבטן ?!?! 😃

• פותח/ת השרשור
אני

אני לא מבין מזה הזילזול הזה

תכנסו ליוטיוב תרשמו street workout
עבודה עם משקלי גוף
ל90 אחוז מהאנשים שם שמתאמנים ככה יש גופה מרשימה יותר משל האנשים בפורום
ששומרים תזונה ומרימים כל היום משקולות.

רוב האנשים בSTREET WORKOUT הם כושים שעם הגנטיקה שלהם גם אם ישחקו אחד לשני בביצים תוך שבועיים הם יכולים להתקבל לאולימפיה

אולי הוא טועה ואולי הוא עושה שגיאות
אבל אין צורך לזלזל אפשר להסביר

למה אתה ממשיך לפתוח פוסטים אני לא מבין גם בפורום השני יורדים עליך תפסיק מה אכפת לך אם יראו תתמונות שלך או לא אתה רואה איזה תגובות אתה מקבל

אגב בתרגיל עם הגלגל שחושבים שהבטן עובדת שמה אז לא. בטן היא סטטית אתה עובד על הגב כי שאתה מבצע את התרגיל הוא במישור סגיטלי [חצי].

אל תתייחס לזילות של האנשים פה, זאת סך הכל קנאה.
חבל שיש פה אנשים שדבקים כל כך בדוגמה שאימוני כח זה הדבר האחד והיחיד שצריך לסגוד לו.

הסטריט ווארקאווט החברה שם מרימים ברזילים שלא תטעו וכן יש להם גניטקיה משובחת..

אגב בתרגיל עם הגלגל שחושבים שהבטן עובדת שמה אז לא. בטן היא סטטית אתה עובד על הגב כי שאתה מבצע את התרגיל הוא במישור סגיטלי [חצי].

אה כן, עבודה איזומטרית היא לא עבודה אחי. מישור סגיטלי, קורס מדריכים בכל הכוח!

אני יכול להתערב שאלו שמעלים סרטונים של סטריט ווראאוט הם אפילו לא עשירית האחוז מאלו שחושבים שאם הם יעשו קצת מתח הם יראו כמו חאניבל
פשוט אלו שמעלים את הסרטונים הם אלו שנראים טוב ,מן הסתם שחיף מגעיל לא יעלה את זה,ואם כן,זה לא יזכה לצפיות ולא יגיע לאחד מהבתים שלנו

לא חייבים כל היום אימוני כוח
תמיד טוב לשלב בין הדברים וזה מה שהופך אותך לחזק באמת.
ומשקל גוף לא הזיק לאף אחד אם הוא רוצה לעבוד משקל גוף (ואני לא אומר שזה רע) אז שיעבוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית