הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ebay

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
לחצתי בטעות על מוצר מסויים והוא נכנס ל"סל קניות" שלי, אני לא מעוניין בו וה ebay שולח לי תזכורות לשלם עבורו, לא מצאתי איפה אפשר למחוק אותו מהרשימה, עזרה מישהו?

אם ב"טעות" זכית במכרז- אתה מחוייב לשלם. זה התקנון

אם ב"טעות" זכית במכרז- אתה מחוייב לשלם. זה התקנון
אתה לא מחוייב, אתה יכול לבטל.
אני לא מכיר את שיטת העגלה, אבל אתה יכול לפתוח CASE ב EBAY (לך ל HELP) שיבטלו את הקנייה שלך כי לחצת בטעות.

• פותח/ת השרשור
לא שילמתי עבורו עדיין, הוא רק מופיע ברשימת קניות שלי והאתר שולח לי תזכורת לשלם עבורו

שלח מייל למוכר. תגיד לו שזה בטעות ושיבטל לך. זה עובד בדרך כלל.

הם כבר התחרפנו שם על רקע של מתן שרות-ליפני שבוע קיבלנו שמלא שהזמנתי לתמר אבל היא הייתה יותר שקופה ממה שמופיע התמונות,רשמתי להם מייל,שאני מאוד מאוכזב מהדבר הזה-תוך שעה החזירו תשובה עם התנצלות,החזירו כסף ןאת השמלא השאירו כמתנת פיוס
Dear antonkalina79,

Hi,

Thanks for your message. We are very sorry to hear that you are very pissed out about our service .We always aim to satisfied our customers 110%. We are happy to issue you a full refund back and you can keep the dress as a complimentary gift. Please confirm that you are happy with our offer. So we can go a head with the refund.

Sorry are the inconvenience and disappointment.

Awaiting your response.

Kind Regards

Kaylies boutiqu

כמה פעמים זה קרה לי וכמה אימיילים הם שלחו לי .. שגעו אותי גם אני לא מצאתי איפה למחוק .. אחרי חודש זה נמחק לבד חחחח 😃

גם לי זה קרה. יש לך 3 אופציות:

1) צור קשר עם המוכר בשביל שיבטל את המכרז \ קניה
2) צור קשר עם איביי (לרוב זה יהיה דרך הטלפון) ותסביר להם על הטעות ( האופציה הזאת היא אם המוכר לא יוצר קשר איתך)
3) תחכה 7 ימים, ואז יפתח לך CASE על מוצר שלא שולם. בסופו של דבר המכירה תתבטל ויהיה לך היסטוריה של קניה שלא שילמת (לא מופיע לעין) אבל אם יש לך יותר מדי כאלה, אפשר להרחיק לך את המשתמש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית