עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מראה ויזואלי של שריר שנראה צפוף ומלא(בגליקוגן).שאפוו עליך קאלינה, אהבתי במיוחד את הרגליים!!!
אתה יכול להסביר לי רק מה זאת אומרת "דחוס יותר"? באמת שאף פעם לא הצלחתי להבין אם זה משהו שאפשר לראות בעין לא מקצועית בכלל...
למה שתתבייש לחזור לפורום? תאמין לי שמעריכים שאתה נוכח פה.עשיתי כל מיני ניסויים לא מדעיים במיוחד על עצמי,זה הביא לשיפור.מדובר דווקה בשיטות אימון,כמות ה"חמצוציות " השנה ירדה משמעותית. אחרי התחרות אם אני לא אתבייש לחזור לפורום- אני אכתוב תובנות שלי לגבי אימון חזה והרגליים למיתקשים.(אני מיתקשה)
תודה למפרגנים,מצפה לראותכם בקהל.
עשיתי כל מיני ניסויים לא מדעיים במיוחד על עצמי,זה הביא לשיפור.מדובר דווקה בשיטות אימון,כמות ה"חמצוציות " השנה ירדה משמעותית. אחרי התחרות אם אני לא אתבייש לחזור לפורום- אני אכתוב תובנות שלי לגבי אימון חזה והרגליים למיתקשים.(אני מיתקשה)
תודה למפרגנים,מצפה לראותכם בקהל.
הנהלת האיגוד קיבלה החלטה להשקיע סכום לא מבוטל ע"מ לערוך תחרות במרכז הארץ,נגיש לכולם והרחק מקסאמים.לקהל נשאר רק להגיע...מה?!?!?!?!?! התחרות ברעננה?
יש שמועות על מפלצות 3 מטר גובה 0.003% שומן מגיעים מחו"ל...אני בלחץ...למה שתתבייש לחזור לפורום? תאמין לי שמעריכים שאתה נוכח פה.
יש גם פה מספר לא קטן של אנשים שישמחו להשתתף בצערי אם המצב ישתבש....להתבייש לחזור לפורום ??? מעריצים אותך פה חחח בין היחידים שעונה תשובות עם בסיס חזק ועוזר לכולם פה המוןן ולא מפחד להתווכח על העמדות שלו
מחכה לסיכום שלך על חזה ורגליים יעזור פה מאוד
כל הכבוד על המראה ושיהיה בהצלחה בתחרות 😃
תודה לכולם,I DID MY BESTכל הכבוד אנטון רואים שינוי משמעותי.בהצלחה לך ולתמר בתחרות.
תודה.אני הכי גאה בה בעולם,היא מלכה!בהצלחה בתחרות,אישתך ממש סקסית.
תודה.אני הכי גאה בה בעולם,היא מלכה!