הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש לקנות ביצי קינדר ישנות!

mr.Conspiracy

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
4
61
0
זה מאוד חשוב, אם מישהו יודע איפה קונים ביצי קינדר-הישנים הנוסטלגיים אני אשמח לדעת.
אם למישהו יש ביצי קינדר כאלה אני מוכן לקנות ממנו במחיר גבוה!

חחחחחחחח איזה נוסטלגיה יש אם אני לא טועה בחנויות ממתקים בכל מיני שווקים אם תחפש טוב
נשמע כמו סחר בסמים הנושא הזה גם כן אני לא מבין למה זה נעלם.......

http://www.cracked.com/article_15764_the-5-least-surprising-toy-recalls-all-time.html

מספר 4.

אבל בישראל הסיבה האמיתית:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674002,00.html

החום שחיסל את הביצה
שינוי מוצר עד שאי אפשר להכירו כלל קרה באחרונה בתחום המוצרים שהם גם הפתעה, גם שוקולד וגם צעצוע: בין לילה השתנו פניה של ביצת קינדר המסורתית.

הביצה החלולה - שחיצוניותה שחומה ותוכנה לבנבן, נבנתה בצלמה ובדמותה של ביצת תרנגולת ועוצבה ברוח ביצי הפסחא - שינתה אריזה ותוכן ונהפכה ביצה מקושקשת, שמכילה, בין היתר, ופלים וקרם אגוזים.

מה אירע לקודש הקודשים של ביצי השוקולד אחרי יותר מעשר שנות דגירה בארצנו? לשם מתן תשובה הזעקנו את אחד האנשים ברי המזל ביותר בארץ. הוא עונה לשם ציון דיה, ותפקידו - מנהל חטיבת פררו בליימן שליסל. דיה הוא האיש שאחראי על כל הטוב שיש לאיטליה להציע: פררו רושה, נוטלה, קינדר בואנו הלבן וביצת קינדר.

"לפני קצת יותר משנה הפסקנו את המכירה של ביצת הפתעה שוקולד", הודה דיה. "עברנו לביצת הפתעה קינדר ג'וי, שזה מוצר יותר מתוחכם, והרבה יותר מיוחד".

אבל למה?

"כי אם היית נוגעת בביצה הישנה בקיץ, היא היתה נהפכת מים, עד שלפעמים נאלצנו לאסוף את המוצרים מהחנויות. דיללנו את האספקה לחנויות ממוזגות בלבד, הפסקנו את המכירה בקיץ והנזק היה עצום.

"כשקבוצת פררו פיתחה את קינדר ג'וי נכנסנו לפיילוט בשוק הישראלי, כדי למכור את המוצר הזה כל השנה - גם בקיץ וגם בחורף. עטיפת הפלסטיק הופכת אותו לעמיד לחום.

"הסיבה השנייה היא שלביצת ההפתעה המקורית יש המון חיקויים מסין ומטורקיה, וכך קשה להיות מיוחד. אבל אין לאף אחת מהן אריזת פלסטיק, שמכילה הפתעה בחצי מהביצה!"

הכל טוב ויפה, אבל איפה אפשר למצוא את הביצה המקורית?

"יש מדינות באירופה שעדיין מוכרות אותה בתקופת החורף, ובקיץ עוברות לקינדר ג'וי".

היו גילויי זעם בעקבות המהלך?

"כן. צרכנים שלחו לנו מכתבים, וכתבו שהם מתגעגעים למוצר הישן".

ואם תהיה התאגדות צרכנית בעד השבת הביצה המקורית?

"זה לא יעזור, בגלל בעיית החום".

סבא של אחיין שלי (סבא מהצד של גיסי), מביא לו מגרמניה 70 ביצי קינדר! 🤡

בחייך... לא יכול להיות שהלכת כל כך רחוק אחורה בהודעות בשביל לחפש מה להגיב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית