ללמוד לנגן על גיטרה קלאסית דרך האינטרנט

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך
בכלי זבל בהחלט משלמים ביוקר, עם זה אני מסכים 😆

מה רע בכלי זמר? הם היחידים שמייבאים פנדר וגיבסון, ואם היית רואה את המבצעים לא היית אומר את זה. יש הרבה גיטרות טובות במחירים זולים יחסית (לס פול סטודיו ב4900~ לדוגמא). ואין לי כאן שום אינטרס, אני רק אומר את האמת.

כבר נתקלתי במבצעים שלהם, חלקם אטרקטיביים וחלקם פחות ופרט לזה הם די יקרנים.
ההמלצה שלי, בעיקר בנוגע לקניית גיטרות, היא לקנות יד שניה.
אומנים מופיעים כנראה כן ימצאו יתרונות בעבודה עם כלי זמר (הנחת אומן {רשמית או לא רשמית}, השכרת ציוד וכו').

א. בכלי זבל יש באמת גיטרות זבל, יש שמועה שהם קונים גיטרות מהמפעלים עם פאקים , עושים להן סאטאפ ומוציאים למכירה, למרות שאני קניתי שם את הגרטש שלי לפני 5-6 שנים בערך בזמנו עלתה לי 6200 היום הם מוכרים אותה ב11 והיא פשוט גיטרה מצויינת.
ב. אני מנגן בערך 10 שנים על גיטרה, בחיים שלי לא למדתי אצל מורה, אני יודע תיאוריה ברמה מאד גבוהה ולא חושב שיש לי שום בעיה טכנית בהחזקת הגיטרה או משהו כזה, ניגנתי בהרכבים וטקסים קהילתיים וצהליים ושטויות כאלו ואף אחד לא התלונן אף פעם (גם לא חבר'ה מרימון שיוצא לי לנגן איתם הרבה) למי שיש רצון וכוח ואני מודה שצריך קצת שמיעה מוזקלית או סוג של "כשרון" יכול להגיע לרמה יפה מה שכן אני חייב להודות שמה שאני יודע היום, עם מורה הייתי יכול ללמוד תוך 3 שנים כל השאר זה כבר לפתח את עצמך כגיטריסט "פיל" ו"סאונד" ע"י אפקטים וכאלו, אבל זה כבר לרמות גבוהות יותר ממה שפותח הפוסט ביקש. מה גם שלדעתי כדי להתפתח כגיטריסט חייבים להכיר את הכלים האחרים די טוב, אפילו לנגן על כמה. בכל מקרה בהצלחה.

אני מסכים, אף פעם לא למדתי עם מורה. אתה מנגן כי זה כיף. אם בא לך תיקח מורה אם לא אז לא. אין ספק שמורה יביא אותך לרמה גבוהה בפרק זמן יותר קצר. האמת שהיום עם האינטרנט לא חסר מקומות ללמוד מהם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית