הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה הגיע - אין קופי שופ לתיירים

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך

ORR

משתמש פעיל
325
4
נק' מוניטין:
278
325
4
life & fitness
זאת היתה אחת ה"אטרקציות" שהולנד הציעה, לפי דעתי זה יפגע להם משמעותית בענף התירות..

1) זה יתבטל ייחסית מהר מאוד..
2) טוב שיש אזרחות הולנדית 😃

[h=2]בית המשפט בהולנד אישר את החוק מעורר הסערה, ולפיו החל מ-1 במאי, תיירים זרים המבקשים לצרוך קנאביס בחנויות ה"קופי שופס", לא יוכלו לעשות זאת. התיקון השנוי במחלוקת לחוק שם קץ ל-40 שנה בהן התקיימה מדיניות סמים קלים ליברלית במדינה[/h]
http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-aa1e164b273f631018.htm&Partner=facebook_share

עכשיו המדינה פשוט לא תרוויח מתיירות הסמים מס, הכל ילך לשוק שחור
גאוני

זהו אין יותר תיירות בהולנד...

וואי הרגע נזכרתי שאני אזרח בכל מדינות האיחוד האירופי תודה סבא:193ek:

יופי. עכשיו שיעשו פה מדיניות דה-קרימינליזציה וסניף התיירות יכניס למדינה מספיק כסף בשביל דיור בר השגה ואוכל בר אכילה.

אני בטוח שהממשל עשה את החישובים שלו ולקח בחשבון את הפגיעה בתיירות וכנראה שהפגיעה לא כזו חזקה וקטלנית כמו שהרוב חושב. מדובר רק על תיירים, האם מקומיים יוכלו עדיין לקנות? אם כן, מה הבעיה לבקש ממקומי שיקנה לך?

אתה באמת חושב שזה יתבטל? (שואל ברצינות, לא שאלה רטורית.)

כן, אולי זה לא יתבטל בצורה תקשורתית, אבל תיירים יוכלו ליקנות במשך הזמן..
זה חלק גדול מאמסטרדם, הם יבינו שתיירים יצטרכו ליקנות בצורה עקיפה וכן זה יפגע בעסקים הקטנים שם ויש שם הרבה כאלה.

דווקא אני לא רואה בעיה עם מניעה מתושבי חוץ. הבעיה האמיתית אינה מדיניות הולנד אלא המדיניות בשאר המדינות מסביב שיוצרים את ההילה הנחשקת מסביב לצמח התמים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית