הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סכין גילוח

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
יש לי עור פנים של כוסית אז אני רוצה להחליף לסכין יותר טוב (יש לי mach3) , המלצות?

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי סכינים אחרים בכלל, הוא הסכין היחיד שהיה לי והיום פשוט נמאס לי ממנו והחלטתי להחליף . למעת האמת אני לא יודע למה אתה מתכוון בסכינים הקטנים יותר שלהם כי אני לא מבין בזה בכלל , תוכל להפנות אותי לחיפוש או לאחד מהם?

• פותח/ת השרשור
אבדוק אותו , תודה .
(עדיין אשמח לעוד המלצות)

מתגלח כל יומיים +/- .

נסה להתגלח בכיוון הזיפים ולא נגדם. כשאני מגלח נגד כיוון הזיפים אני תמיד נחתך.
mach3 בכל מקרה זו טכנולוגיה דיי ישנה, הסכינים הנ"ל (לא יודע אם קיים בארץ) הם 5 סכינים ומכילים אלווורה וכמעט בלתי אפשרי להחתך איתם.

• פותח/ת השרשור
אני מתגלח עם כיוון הזיפים כמה שאפשר (ועם קצף) , הבעיה היא שאני אוהב גילוח יסודי (חלק) שקשה לי להגיע אליו עם כיוון הזיפים .
אני מניח שעם הסכין החדש באמת יהיה יותר קל להגיע לגילוח איכותי עם כיוון הזיפים , אז אני פשוט אנסה . יש אותו בארץ ב50שקל בערך ואת הלהבים בכפול .

חיים מתכוון לג'ילט סנסור אקסל. זה של 2 סכינים.
אבל גילוח זה לחלשים.

כן אני מתכוון לאקסל. כל המאך והפיוז'ן מיותרים לגמרי לדעתי (והמאך פצע אותי גם ככה), 2 סכינים עושים את העבודה מצוין ולא צריך 5 סכינים רוטטים שעולים לך 100 שקל. האמת שעד לפני חצי שנה התגלחתי עם סכינים חד פעמיים של 4 ב-20 שקל וכל סכין החזיק לי חצי שנה.

• פותח/ת השרשור
זה כי אתם יותר חזקים . בכל מקרה אם מה שמשה הציע לא יתאים אני אמשכן אותו ואקנה לי חד פעמיים לכל החיים .

נערך לאחרונה:
אם אתה מתעקש על סכין אני מסכים עם חיים.
אבל בגישה של גילוח והסתפרות בו זמנית במכונת תספורת ושלום על ישראל. ובתור אחד שהולך לצבא, אז בכלל.

• פותח/ת השרשור
גילוח עם מכונת תספורת אני אנסה לקראת הבגרות בהיסטוריה או לשון כשממש יעלו בי נטיות אבדניות .
בצבא אני בונה על פטור זקן וזהו .

הוא טועה, אסור לגלח עם סכין גילוח רק איזורים מסוימים בפרצוף, שזה הפיאות (זה כתוב במפורש בספר ויקרא). שילך להתווכח עם העדה הליטאית האולטרה-אורתודוכסית שמאפשרת גילוח של הזקן חוץ מהפיאות.

יש 5 נקדות בפנים שאסור לגלח עם סכין (הפיאות זה 2 מתוכם, עוד 2 זה מתחת ללחיים ועוד אחת זה בסנטר)

לזה שמתגלח אל תחרוש את הפנים תעביר את הסכין עם כיוון הזיפים בעדינות ותשטוף את הסכין הרבה במים תוך כדי
בנוסף את הפנים רצוי לחמם לפני (להתקלח לפני למשל, או לשים מגבת חמה זה מרחיב את העור) ואת הסכין לשטוף במים קרים ולא חמים

• פותח/ת השרשור
לזה שמתגלח אל תחרוש את הפנים תעביר את הסכין עם כיוון הזיפים בעדינות ותשטוף את הסכין הרבה במים תוך כדי
בנוסף את הפנים רצוי לחמם לפני (להתקלח לפני למשל, או לשים מגבת חמה זה מרחיב את העור) ואת הסכין לשטוף במים קרים ולא חמים

ידוע , אבל תודה .

יש 5 נקדות בפנים שאסור לגלח עם סכין (הפיאות זה 2 מתוכם, עוד 2 זה מתחת ללחיים ועוד אחת זה בסנטר)

סכין במים קרים? למה?

יש למישהו פיתרון לפצעים (לא חתכים) אחרי גילוח בעיקר מתחת לסנטר\צוואר?

אני מניח שזה פשוט סוג עור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית