הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על CX200 Sennheiser אוזניות.?

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
מישהו ניסה אותם? ממליץ? או יכול להציע אוזניות בטווח מחיר הזה שהם טובות<?
עברתי כמעט על כל הפוסטים שנפתחו פה והדגם הזה משום מה לא הוזכר

ישלי sennheizer cx310.
אוזניות מעולות!!!
ממליץ אני איתם כמעט שנה כל יום ,לא נהרסו אפילו שכיבסתי אותם פעם אחת,איכות מטורפת,וגם יפות (קניתי את הדגם של ADIDAS).

היו לי CX300 והן היו האוזניות הכי טובות שהיו לי. והיו לי בערך עוד 3 זוגות אוזניות אחריהן...

היו לי כל מיני דגמים של סוני,היה לי CX300, היה לי MX400 נראה לי, יש לי כרגע בבית HD25-SP ולא מזמן קניתי את האוזניות שאני ממש מבסוט מהן.
עלו לי 100 שקל באיביי, בארץ רוצים עליהן משום מה מעל ל300 שקל.

SoundMagic PL30

אני ממש מבסוט מהן מכל הבחינות, למעט שחסר לי מעט באס, קניתי כאלה לשני בני דודים שלי והמלצתי לעוד כמה אנשים שחלק מהם גם שמעו בהן והיו די מרוצים.

זה בעיקר תלוי באופן השימוש שלך וסוג המוזיקה שאתה מאזין לה.

עדיף להשקיע עוד מעט מהדגם שציינת לcx300ii או cx500.
האוזניות מצויינות ומדייקות, וגם יש להם אחלה בס. לטעמי, החסרון העיקרי שלהם הוא בצליל "בהיר" מדי.

אני חייב לציין שבCX310 יש גם בסים מעולים וגם צליל"בהיר" וחלק ששומעים בצורה מעולה.

יש לי את הCX360 ומדובר באוזניות הכי טוב שיצא לי לקנות, בא עם ה-כ-ל בחבילה, איכותיים ביותר ולא נופלים מהאוזן בשום מצב.

• פותח/ת השרשור
היה לי את הCX 310II ולא הייתי מרוצ הבכלל

• פותח/ת השרשור
אם היה לך ולא היית מרוצה, למה אתה מחפש דגם נחות באותה סדרת מוצרים?
אמרתי אולי זה שונה לגמרי,זה קיבל ביקורות אחרות ורטיו שונה..אז כנראה שזה שונה ממה שהיה לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית