הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גניקומסטיה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
כמה שאלות
1. מתחת לגיל 18 ניתן לעבור את הניתוח? (יש לי בסוף הקיץ 18.)
2. לאן צריך לפנות לייעוץ ראשוני?
3. יש מימון לניתוח עצמו מקופ"ח? הבנתי שהוא עולה קרוב ל10 אלף

תודה, ואם מישהו כאן עבר את הניתוח אני אשמח לשמוע איך זה עבר ודברים כאלה

1. כן
2. לך לרופא משפחה שלך הוא כבר יפנה אותך למי שאתה צריך.
3. לא בדקתי את העניין לעומק.. אבל ממה שהבנתי בחלק מהמקרים אתה מקבל את זה בחינם

כמה שאלות
1. מתחת לגיל 18 ניתן לעבור את הניתוח? (יש לי בסוף הקיץ 18.)
2. לאן צריך לפנות לייעוץ ראשוני?
3. יש מימון לניתוח עצמו מקופ"ח? הבנתי שהוא עולה קרוב ל10 אלף

תודה, ואם מישהו כאן עבר את הניתוח אני אשמח לשמוע איך זה עבר ודברים כאלה
1. כן, אבל אני חושב שצריך אישור הורים.
2. למנתח פלסטי
3. לפעמים, אבל ללכת על המנתחים הפלסטים של קופת החולים זה לא מומלץ וכדאי לגשת לעשות זאת באופן פרטי. בד"כ זה לא מכוסה בביטוח הבריאות הממשלתי שיש לכולם, כי זה ניתוח קוסמטי לא נחוץ ועל זה משלמים כסף. 10,000 ש"ח זה מחיר טוב, זה בד"כ יותר, כולל מחוך ושאר השטויות זה יכול גם להגיע ל 13-14 אלף ש"ח אצל מנתח ברמה טובה.

ממליץ לפנות לפחות ל 3-4 מנתחים פלסטים לייעוץ. הייעוץ בד"כ בחינם. מי שהכי נראה לך מאלו, תלך לעשות אצלו. קרא המלצות באינטרנט, זה מה שרוב האנשים עושים כאשר הם בוחרים מנתח מהסוג הזה.

1. כן, אבל אני חושב שצריך אישור הורים.
2. למנתח פלסטי
3. לפעמים, אבל ללכת על המנתחים הפלסטים של קופת החולים זה לא מומלץ וכדאי לגשת לעשות זאת באופן פרטי. בד"כ זה לא מכוסה בביטוח הבריאות הממשלתי שיש לכולם, כי זה ניתוח קוסמטי לא נחוץ ועל זה משלמים כסף. 10,000 ש"ח זה מחיר טוב, זה בד"כ יותר, כולל מחוך ושאר השטויות זה יכול גם להגיע ל 13-14 אלף ש"ח אצל מנתח ברמה טובה.

ממליץ לפנות לפחות ל 3-4 מנתחים פלסטים לייעוץ. הייעוץ בד"כ בחינם. מי שהכי נראה לך מאלו, תלך לעשות אצלו. קרא המלצות באינטרנט, זה מה שרוב האנשים עושים כאשר הם בוחרים מנתח מהסוג הזה.

שאלה אלך מושה, אם הוא יגיע לאחוזי שומן ממש נמוכים זה יכול לרדת לו בעצמו הרי הגוף יקח שומן מי שם בסופו של דבר לא?
אני טוען ככה כי גם לי היה שומן עודף בחזה כשהייתי ב25% שומן והכל ירד יפה אפילו שלא יגעתי לאחוזי שומן דו ספרתיים. כאילו אם זה לא בעיה גנטית אז זה ירד לו ב5-7% אחוז שומן או שלא?

שאלה אלך מושה, אם הוא יגיע לאחוזי שומן ממש נמוכים זה יכול לרדת לו בעצמו הרי הגוף יקח שומן מי שם בסופו של דבר לא?
אני טוען ככה כי גם לי היה שומן עודף בחזה כשהייתי ב25% שומן והכל ירד יפה אפילו שלא יגעתי לאחוזי שומן דו ספרתיים. כאילו אם זה לא בעיה גנטית אז זה ירד לו ב5-7% אחוז שומן או שלא?
אתה צריך להבין-
זה לא רקמת שומן
זה רקמת שד
זה יישאר שם תמיד לא משנה על איזה אחוז שומן תהיה, המשחק עם האחוזי שומן זה רק לטשטש את הרקמה.
הנה דוגמה, מרדכי בוכניק על אחוז שומן תחרותי ועדיין רואים זכר לג'ינו.
284991_262892220394669_100000216786456_1350869_7561005_n.jpg

כמו שזה נשמע- זה רקמת שד
כמו של בחורה, הבנת?
זה נפוץ בגיל ההתבגרות בגלל ההורמונים, וגם נפוץ אצל מפתחי גוף אשר נוטלים סטרואידים [בצורה לא חכמה]

• פותח/ת השרשור
10 אלף שקל זה נטל כבד מאוד.. זה לא כדאי לעשות אצל מנתח של הקופ"ח או שזה רק 'לא מומלץ'?

בדרך כלל איכות הניתוחים בשוק הפרטי גבוהה הרבה יותר מהשוק הממשלתי (קופ"ח).

• פותח/ת השרשור
מן הסתם, השאלה היא אם זה כל כך נורא לבצע ניתוח מקופ"ח

כן, אתה צריך להוכיח שזה מפריע לתיפקוד היומי התקין שלך. אני שמעתי על מישהו שטען שזה מפריע לו כשהוא שם את החגורה של האוטו וקיבל ניתוח מקופ"ח בחינם (לא יודע כמה זה אמיתי).

אני לא יודע אם משה זוכר אותי עדיין אבל לפי הסטטיסטיקה שלי
תוכל לראות כמה נושאים פתחתי ועזרו לי
בסופו של דבר עשיתי את הניתוח אצל דוקטור ווינברג מבית חולים ברזילאי בחינם דרך קופת חולים
כאחד שלקח לו שנה התאוששות ותוצאה סופית תעשה את זה כמה שיותר מהר
לדעתי יעשו לך שאיבה גם+כריתה ככה שזה יותר סיבוך
ועדיף שתעשה את זה אחרי הקיץ כי אתה לא תרצה שמישהו יראה לך את הפטמה לאחר ניתוח תאמין לי

ואני חייב לציין שיש בהרבה פורומים של בילדינג עם Puffy nip
יש משהו בתזונה של מתאמן שגורם לזה?

אני לא יודע אם משה זוכר אותי עדיין אבל לפי הסטטיסטיקה שלי
תוכל לראות כמה נושאים פתחתי ועזרו לי
בסופו של דבר עשיתי את הניתוח אצל דוקטור ווינברג מבית חולים ברזילאי בחינם דרך קופת חולים
כאחד שלקח לו שנה התאוששות ותוצאה סופית תעשה את זה כמה שיותר מהר
לדעתי יעשו לך שאיבה גם+כריתה ככה שזה יותר סיבוך
ועדיף שתעשה את זה אחרי הקיץ כי אתה לא תרצה שמישהו יראה לך את הפטמה לאחר ניתוח תאמין לי

ואני חייב לציין שיש בהרבה פורומים של בילדינג עם Puffy nip
יש משהו בתזונה של מתאמן שגורם לזה?

למה אתה מתכוון ב"כריתה" ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית