קורקינט חשמלי

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
התחלתי להתעיין בקנייה של קורקינט חשמלי לנסיעה בקיבוץ, יש יכול להתאים לי לנסיעות מהדירה לעבודה-לבריכה-לחדר-כושר וכ'ו

ראיתי קצת באינטרנט כל מיני כלים שמוכרים, למישהו יש נסיון עם העסק הזה?

אני מוכן להוציא עד 1000 ש"ח, גם יד 2 בא בחשבון.

ועוד משהו: ראיתי באינטרנט שרשום כושר נשיאה עד 70 קילו, האם זה אומר שמי ששוקל יותר מ 70 קילו זה לא יתאים לו? או שמותר להעמיס עליו בלי קשר לנוסע עוד 70 קילו(נגיד לקחת חבר עליו..)

תודה לעוזרים!

עד 1000 זה של הילדים וזה קטן כזה יש לך ב2500 ומעלה את הטובים שזה יותר גדול והרבה יותר מהיר מגיע ל40 קמ"ש ויכול לסחוב אפילו אותך

ב 1000 במקומך הייתי קונה קורקינט על דלק יד2 עם מנוע של חרמש או מפוח משהו

לי היה טרקר וזה ממש ממש לא המחירים קורקינט חשמלי : קופר , טרקר [הרציניים] עולים הרבה יותר ביד 2 אתה יכול למצוא אחד משומש בערך ב3אלף+- [טרקר]
וקופר קופר זה כבר יקר ... לא ניראה לי שתשקיע בזה וגם לא שווה....
אם אתה משקיע 1000 זה קורקינט של ילד קטן שלא יזוז , הטרקר נוסע בערך 30-35 קמ''ש וסוחב יפה מאוד 100 וקצת קילו...
ויש לך עוד אופציה קורקינט על בינזין שהוא יותר זול [לא יודע בדיוק את המחירים] אבל יש לו כמה בעיות :
1. לא חוקי
2.הדלק יקר
3.מסובך בהרבה...
אז אם אתה רוצה קורקינט חשמלי כדי לך להשקיע יותר , אבל באיזה שהו שלב זה נמאס [מניסיון]

תיקנה עדיף קורקינט על דלק יצא לך יותר זול וגם יהיה יותר מהיר.
ולא ידעתי שזה לא חוקי, אף פעם לא שמעתי ולא ראיתי שעצרו או נתנו דוח בגלל קורקינט על דלק.

לא נותנים דוח או משהו פשוט מחרימים לי החרימו כמה פעמים ):

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכולם, אחרי חושבים והתייעצות עם חבר כנראה שאני אלך בסוף על טוסטוס קטן או משהו בסגנון, הבנתי שעד 125 סמ"ק רשיון רגיל לרכב תופס(מישהו יודע על זה משהו?) מבחינת עלויות זה יוצא +\- אותו דבר ואפילו יותר משתלם.

אתה יכול להוציא רישיון לאופנוע A1 שזה עד 33 כוחות סוס .. כוח סוס זה קנה מידה של הרישיון ולא הסמק

אני יודע שאם אתה רוצה לעשות רישיון לטוסטוס [שלא נוסע מהר יחסית לאופנוע] אתה יכול להוציא בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית