הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים Bigger weights may not beget bigger muscles: evidence from acute muscle protein synth

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
Appl Physiol Nutr Metab. 2012 Jun;37(3):551-4. Epub 2012 Apr 26.
Bigger weights may not beget bigger muscles: evidence from acute muscle protein synthetic responses after resistance exercise.
Burd NA, Mitchell CJ, Churchward-Venne TA, Phillips SM.
Source

Exercise Metabolism Research Group, Department of Kinesiology, McMaster University, 1280 Main St. West, Hamilton, ON L8S 4K1, Canada.
Abstract

It is often recommended that heavier training intensities (∼70%-80% of maximal strength) be lifted to maximize muscle growth. However, we have reported that intensities as low as 30% of maximum strength, when lifted to volitional fatigue, are equally effective at stimulating muscle protein synthesis rates during resistance exercise recovery. This paper discusses the idea that high-intensity contractions are not the exclusive driver of resistance exercise-induced changes in muscle protein synthesis rates.

http://www.nrcresearchpress.com/doi/pdf/10.1139/h2012-022

יש תוכנית אימונים שתומכת במאמר רק באחוזים שונים והיא GVT כאשר מבצעים 10 סטים של 10 חזרות עד דקה וחצי מנוחה בין סטים ובכל הסטים משתמשים באותו המשקל שהוא 50-60% מהRM1 ועדיין אנשים שמבצעים את השיטה גדלים בצורה טובה ...

עם כי אני תומך בעבודה כבדה בגלל שהיא מאפשרת התקדמות מהירה יותר במשקלי העבודה שבסופו של דבר מה שמשנה זה קצב ההתקדמות שיוביל בסופו של דבר ליותר תוצאות

לדעתי מה שחשוב שהמשקל יהיה כמה שיותר קרוב לRMX של אותו הסט.

עד כמה המחקר הזה אמין ? המחקר נעשה בצורה טובה?
סליחה שאני שואל ולא קורא כי אין לי אנגלית ברמה כזאת.

• פותח/ת השרשור
עד כמה המחקר הזה אמין ? המחקר נעשה בצורה טובה?
סליחה שאני שואל ולא קורא כי אין לי אנגלית ברמה כזאת.
זה לא מחקר, זה דעה מבוססת REVIEW שמביא רפרנסים לכל מיני מחקרים שנעשו בעבר ומגבש לגביהם איזושהיא מסקנה עצמית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית