עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי אומר לך שעל איכות לא מתפשרים אבל אם אתה מתעקש יש טסט של פארמקום גם של בלקן שהוא גם בסדר
דיאנבול גם של פארמקום יש של וירמוטאז'(נפוסים) ויש גם של בלקן
אני אישית הייתי ממליץ כל טסט רפואי של SCHRING אבל זאת החלטה שלך כבר
Vermoje הכל. עברתי לזה סופית
וטרינארית כלומר החיות בולעות כדורים?!חברה וטרינארית ,לא ug,במחירים יותר מסבירים יחסית לחומרים ברשיון של משרד הבריאות . איכות מעל כל ציפיה. הכדורים פשוט מעולים והזריקות על בסיס אוליאט,לא שמן,שזה נותן גם הזרקה יותר קלה,גם ספיגה ושחרור יותר מהיר ,גם לא כואב. המלצה חמה,לא נתקלתי בחיים שלי במשהו יותר טוב
תוכל לתת לי תמונות איך נראה הטסט אנטט שלהם או הדיבול
ומה ראית בכלל בחיים שלך?;maeqתכלס אני יגיד לך תאמת זאת חברה שקשה להאמין לה היא טוענת שהיא עושה סטרואידים לחיות אבל בחיים לא ראיתי שנותנים דיאנבול\אנאבר ועוד כל מיני סטרואידים לכל מיני חיות...
ללא ספק הדיאנבול שלהם זה משו
בולעות כדורים והולכות להתאמן.וטרינארית כלומר החיות בולעות כדורים?!
זה רק נכנס. יש אולי 10 אנשים שניסו ורק 5 מתוכם שווים התייחסות. תגובות כנראה יבואו מכוון המיתחרים. תסתפק במילה שלי.קלינה תודה על התגובות המהירות נראה אלה מה נעשה
ואם אפשר עוד תגובות מי שמכיר את המוצר והיה לו התנסות עם אחד המוצרים תודה
😛
אנטון...בלי להכנס לפרטים כי אסור
זה קיים בארץ באופן נגיש יחסית?
ויאך כותבים את השם בעיברית? חחחחח ורמוג'??אין לי מושג. תיאורתית אמור להיות המון.בלי להכנס לפרטים.
ויאך כותבים את השם בעיברית? חחחחח ורמוג'??
תעדכן בבקשה איך החומרים-רוצה לדעת מעוד מקור איך הואשבוע הבא מתחיל עם הטסט פרופ ודיבול שלהם (vermodje) הציפיות גדולות.
ימים יגידו איך החומר אני יעדכן