הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לאישור רפואי ומנוי בחד"כ

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
נניח ולא נותנים לי להיכנס לחד"כ בגלל שלא סיפקתי אישור רפואי - אז חדר הכושר חייב גם להפסיק לקחת ממני תשלום, נכון? אם כן - אז איך זה פועל כאשר מדובר במנוי לתקופת זמן ספציפית שכולל דמי ביטול?

ושאלה נוספת - מישהו מכיר אולי דרך להוציא אישור חד"כ בזמן הצבא שלא דרך רופא יחידה? למה אין מצב בחיים שהרופא של הגדוד שלנו יוציא לי אישור בכמה חודשים הקרובים. ביקורופא נגיד יכולים להוציא אישור לחד"כ?

אני מאמין שבחוזה רשום שאחד מהתחייבויות שלך זה לספק אישור רפואי ואני מאמין שגם נתנו לך זמן מסוים עד שתשיג אותו.
ככה שלא ניראה לי שיפסיקו לקחת ממך תשלום.

ולך לרופא משפחה או משהו שיוציא לך..

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שבחוזה רשום שאחד מהתחייבויות שלך זה לספק אישור רפואי ואני מאמין שגם נתנו לך זמן מסוים עד שתשיג אותו.
ככה שלא ניראה לי שיפסיקו לקחת ממך תשלום.

ולך לרופא משפחה או משהו שיוציא לך..

אני לא מבין את ההיגיון שלך - אם כבר אז הם כן מחויבים להפסיק לקחת ממני תשלום כי אם אני לא עומד בחוזה ועקב זאת הם לא נותנים לי שירות אז כל החוזה מתבטל בעצם. בגדול אני רוצה לדעת אם באפשרותי לדרוש מהם להפסיק לחייב אותי במידה ולא נותנים לי להיכנס.

והרופאת משפחה שהיתה לי באזרחות לא מוכנה לתת לי אישור.

אני לא מבין את ההיגיון שלך - אם כבר אז הם כן מחויבים להפסיק לקחת ממני תשלום כי אם אני לא עומד בחוזה ועקב זאת הם לא נותנים לי שירות אז כל החוזה מתבטל בעצם. בגדול אני רוצה לדעת אם באפשרותי לדרוש מהם להפסיק לחייב אותי במידה ולא נותנים לי להיכנס.

ואללה, אז אתה לא עמדת בתנאי בחוזה ובגלל זה הם חייבים להפסיד כסף? הם התחייבו לתת לך שירות בתנאים מסוימים, הסכמת להם. אבל אני לא מאמין שהם ימשיכו לך את המנוי אם תתעקש לא להביא אישור, אבל אם אין סעיף שבירת חוזה יש מצב שתאלץ לתבוע אותם בשביל לקבל את הכסף בחזרה.

ואללה, אז אתה לא עמדת בתנאי בחוזה ובגלל זה הם חייבים להפסיד כסף? הם התחייבו לתת לך שירות בתנאים מסוימים, הסכמת להם. אבל אני לא מאמין שהם ימשיכו לך את המנוי אם תתעקש לא להביא אישור, אבל אם אין סעיף שבירת חוזה יש מצב שתאלץ לתבוע אותם בשביל לקבל את הכסף בחזרה.

אבל הוא רק לקוח מסכן שלא אחראי על מה שהוא חותם! :(

אהה צודק אחי, ההגיון שלי לא בסדר.. מה חשבתי לעצמי שהמכוני כושר יעשו חוזים שיכסו את התחת שלהם, הרי ברור שהמטרה שלהם זה להפסיד כסף...
ואתה לא מבין את ההגיון שלי..
סתם להסברה, אם כתוב דבר כזה בחוזה אז מן הסתם הם מתכוונים שאם אתה לא מספק אישור רפואי תוך X זמן אז על הזין שלהם ואתה לא תכנס עד שתביא ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

רגע, התשלום הוא לא חלק מהחוזה?

מה זאת אומרת הרופאת משפחה לא נתנה לי? תשיג רופאה שבאה לקראתך. כולה אישור מסריח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית