הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטבוחה

• פותח/ת השרשור luckyc
  • פורסם בתאריך

luckyc

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-4
15
0
אמא שלי לפעמים מכינה מטבוחה ושמתי לב שזה מסתדר לי מאוד בארוחות, בשישי האחרון
הכנתי סיר גדול בעצמי עם עגבניות... שום,בצל,גבמה,המון פלפל חריף (אני חולה על חריף!) ועוד קצת תבלינים,
ו2 כפות שמן לכל הסיר.

במהלך השבוע אני משתמש בזה כבסיס להרבה מאוד מהדברים שאני אוכל, לדוגמא:
מערבב עם טונה במים , במקום טעם של קרטון זה יוצא ממש טוב.
מחמם על מחבת ועושה שקשוקה תוך 5 דקות.
אוכל עם חזה עוף...
אל תצחקו אפילו אני מערבב את זה עם גבינה סקי חצי אחוז ויוצא פיצוץ!

בקיצור זה אחלה דבר במיוחד בתקופת חיטוב שחסר טעם טוב בפה וצריכים לצמצם קלוריות.

דניאל AKA מטבוחה-מן!

זה נחמד אבל השאלה באיזו תקופה אתה וכמה אתה באמת משתמש בזה, מטבוחה יכולה בקלות להפוך לכמה מאות קלוריות וזה בגלל הסיבה שאתה ציינת שהיא "זורמת" כמעט עם כל דבר..

אם כבר אשכול מתכונים
משה יש לך רעיונות למאכלים מתוקים דלים בקלוריות? (בכל זאת, עם כל החיטובים שעשיתה אתה צריך להיות מומחה בעניין:P)

נערך לאחרונה:
לא ממש, אני דיי נאצי בחיטוב תפריט דיי גלובלאלי מגוון מדי פעם בתפוח או דנונה 0% בטעמים שונים, אין לי משהו מיוחד אני לא אוהב להכין אוכל אני ממש עצלן ושונא לעשות את זה אני מעדיף לקנות אפילו מוכן ואם לא היו מכינים לי (כפרה על אמא) לא הייתי מכין בחיים וקונה איזה מאמא עוף מוכן או משהו בסיגנון.... (כנראה זה מה שיקרה עוד שנה :( )

לא ממש, אני דיי נאצי בחיטוב תפריט דיי גלובלאלי מגוון מדי פעם בתפוח או דנונה 0% בטעמים שונים, אין לי משהו מיוחד אני לא אוהב להכין אוכל אני ממש עצלן ושונא לעשות את זה אני מעדיף לקנות אפילו מוכן ואם לא היו מכינים לי (כפרה על אמא) לא הייתי מכין בחיים וקונה איזה מאמא עוף מוכן או משהו בסיגנון.... (כנראה זה מה שיקרה עוד שנה :( )
:nono::nono::nono: מאמא עוף זה גועל נפש
בקשר למתוקים, אתה יודע מה ערכים של חמוציות ופטל (הפרי) ? הם ממש טעימים ולא נראה לי שמפוצצים בקלוריות, לא?🥷

• פותח/ת השרשור
זה נחמד אבל השאלה באיזו תקופה אתה וכמה אתה באמת משתמש בזה, מטבוחה יכולה בקלות להפוך לכמה מאות קלוריות וזה בגלל הסיבה שאתה ציינת שהיא "זורמת" כמעט עם כל דבר..

שמע נגיד ביום אני אוכל חצי ליטר מהרוטב, גם אם זה עולה לי ב-200 קלוריות זה שווה את זה,
אני כבר לא מרגיש שאני מתעלל בעצמי ... ואני בן אדם שמאוד אוהב אוכל.

דניאל.

אם זה נוח לך ומסתדר לך בקלוריות של התפרטיט אז אין בעיה...
אם זה 200 קלוריות אז הייתי מעדיף כבר לאכול 2-3 פרוסת לחם במקום\ ש"ש\ אורז וכו... 😣
נ.ב חמוציות זה ממש טוב 45 קלוריות ל- 100 גרם (!)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית