הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגבלת כמות אלכוהול ב..רכב?!

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני וחברים עומדים להרים מסיבה רצינית השבוע, כלומר אנחנו עומדים לקנות המון, אבל המון שתיה.
לחברים אחרים שלי שגם עשו מסיבה שבוע שעבר מצאו באוטו גם כמות רצינית של אלכוהול והשוטר הכריח אותם לשפוך את הכל (אפילו שהם חוקיים)
מישהו יודע אם יש חוק\הגבלה כל שהיא לכמות אלכוהול שאפשר לשים ברכב? (האלכוהול היה סגור ואטום ועוד לא נפתח)

לא נראה לי הגיוני, כנראה סתם אמר והחברים שלך עשו כמו תוכי מה שהוא אמר בלי לחשוב אפילו קצת.
לא מאמין שיש חוק כזה, לפחות לא שמעתי על אחד עד עכשיו.

הנימוק היה שהוא(השוטר) יודע שזה בשביל מסיבה וכדי למנוע אלימות הוא שפך את זה מראש 😵
אז הם שפכו?

תשמע בכל אופן זה נישמע לי מוזר בכלל כי פעם גם לי עשו בדיקה באוטו לפני שהיה לי 18 ומצאו איזה 4 בקבוקי וודקה שאלו אותי מזה אמרתי וודקה של אבא שלי ולא עשו לי כלום.. למרות שמן הסתם זה לא אמיתי והם גם ידעו אבל לך תוכיח.
אני לא מבין למה צריך לתת להם לעשות דברים שהם לא יכולים, הם חראות הם יודעים טוב מאוד שרוב האנשים לא באמת יקומו ויגידו "אתה לא יכול לעשות את זה"
פעם באו אלינו לבית כי היה רעש, הוא כזה בא להכנס דרך השער כשפתחנו ואני ועוד שתי חברים אמרנו לו תשמע אתה לא יכול להכנס ככה סתם, סבבה ניהיה בשקט, והלך.
אני לא אומר את זה "להתלהב" כי שאני קורא את זה זה יכול להשתמע ככה, הכוונה שלי שאל תצא פראייר (אבל גם לא לצאת דביל ולהתחיל להתפלצף, פשוט לדבר כמו בנאדם שיודע מה הוא אומר)

אל תתפוס אותי במילה,אבל אני חושב שזה נובע גם מזה שהרבה סחורות "גנובות" מגיעות למרכז ומתפזרות כאן במחירים מוזלים כמו סיגריות,בגדים וכו'...בין היתר גם אלכוהול. לכן כשהמשטרה עולה על משלוחים כאלו אז היא מחרימה ועושה את מה שהיא רוצה בזה אפילו אם תפזר להם תירוצים מכאן ועד הודעה חדשה. ככה בכל אופן אני שמעתי מחבר שהיה מעורב במשהו דומה. אז יכול להיות שהם חשבו שזה סחורה "מוזלת", הבנת את הראש?
אבל יכול להיות שיש כאן חוק/הגבלה לגבי כמות מסויימת של אלכוהול.
התירוץ הכי טוב- אתה בעל אולם אירועים , צריך אלכוהול לאירוע..

שפכו לי פעם אחת מהאוטו בחניה אחרי 11 (לא שתינו, היה בקבוק בבגאז')

בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה... ממתי שופכים אלכוהול? זה אסור, כמו לא לסיים בירה.. דבר שאסור לעשות.

ברצינות עכשיו - גם אני נתקלתי כמה פעמים בשוטרים שבאים לעשות פוזה, שורה תחתונה שוטר מחפש קצת חיזוק לאגו ולהרגיש שהזין שלו גדול יותר משלך. אתה פשוט צריך לתת לו כבוד ולהגיד לו "תשמע אתה צודק ב100%, אנחנו נתקפל ונלך מפה, לא צריך לשפוך" - ואז בוודאות מניסיון הוא אומר לך "סבבה, שאני לא אראה אתכם פה יותר, לילה טוב". וזהו.

איך אתם אוכלים את כל הכאפות האלה מהכחולים המסריחים, ילדי כאפות שלא היה להם כוח כל החיים התגייסו למשטרה קיבלו כוח בתעודה
הדבר היחיד שאסור שיהיה בקבוק פתוח ברכב וגם זה בולשיט, מה זה השתות הזאת לשפוך כמות של אלכוהול בגלל שהוא חושב שיהיה מכות.
תגיד לו שזה בשביל יום הולדת של חבר בדירה סגורה וזהו הוא לא יכול לעשות כלום עם זה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית