הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שווה לשלב פרובירון בסיקל טסט?

• פותח/ת השרשור we78
  • פורסם בתאריך

we78

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
54
314
5
מניסיון אישי האם שווה להוציא (לא קצת) כסף על פרובירון?

שווה להוסיף אותו לסייקל ראשון 500 מ"ג טסט בשבוע בשביל לא לעלות נוזלים מיותרים ולמנוע תופעות לואי אסטרוגניות?

זה לא משנה תסתכל על המספרים. שנית הם מביאים רפרנסים ממחקרים אחרים שמגבים את המספרים האלה. וגם אם זה לא 100% עיקבי. מה שהדגשת זה מחקר ישן משנת 85 הם מחוייבים לתת התיחסות עקב גילוי נאות מצד שני יש שם הייחסות לכמה וכמה מחקרים אחרים שמגבים את המספרים שלהם. זה מיתוס כמו 1001 מיתוסים אחרים שנזרקים פה ובפורומים אחרים ברשת. ואגב ברור שזה על עכברים אי אפשר לעשות כזה מחקר על בני אדם.

נערך לאחרונה:
זה לא משנה תסתכל על המספרים. שנית הם מביאים רפרנסים ממחקרים אחרים שמגבים את המספרים האלה. וגם אם זה לא 100% עיקבי. מה שהדגשת זה מחקר ישן משנת 85 הם מחוייבים לתת התיחסות עקב גילוי נאות מצד שני יש שם הייחסות לכמה וכמה מחקרים אחרים שמגבים את המספרים שלהם. זה מיתוס כמו 1001 מיתוסים אחרים שנזרקים פה ובפורומים אחרים ברשת. ואגב ברור שזה על עכברים אי אפשר לעשות כזה מחקר על בני אדם.
אחלה, אבל איך אתה לוקח מחקרים על עכברים בכזו נחרצות על בני אדם? וזה שהמחקר מ 1985 לא אומר שהוא לא טוב או נכון גם להיום. זה שיש שם עוד מחקרים ברשימת מכולת לא אומר לי הרבה, כי לא אלך ואבדוק אחד אחד - הבאת REVIEW, התייחסתי רק לגביו. אם יש לך משהו יותר קונקריטי אשמח לראות. יש מחקרים על בני אדם, זה מצויין במסמך, רק שהם עצמם אומרים שהם לא עיקביים. אני אפילו לא יודע מה פרווריון עושה ואיך הוא נלקח, אני מתייחס לגופו של מחקר ואופן הצגת הנתונים כולל לקיחת המסקנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית