הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתלם לקנות סלולרי בארה"ב?

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
אני בור לחלוטין בכל הנושא של הסמארטפונים, מצפה לי נסיעה לאורלנדו (פלורידה[!!!]) ורציתי לדעת אם המחירים בחו"ל משתלמים? מה נותן תועלת-מחיר טוב ואייפון\אנדרואיד?
והאם יש צורך לפרוץ אותם? ניתן להוסיף תמיכה בעברית?

ובכללי - מה זול בארה"ב ביחס לארץ?

תודה. 👉👌

נערך לאחרונה:
אם מכל החטיפים אתה קונה פסק זמן, אתה צריך אשפוז.
ואורנלדו זה בפלורידה בפעם האחרונה שבדקתי.

משתלם כן, השאלה איזה. לא ממש מוכרים פה SIM FREE ורוב המכשירים כאן מגיעים מהרשתות הגדולות בחוזה לשנתיים. ניתן לקנות אייפון SIM FREE מהאתר הראשי שלהם, אך שכח מאייפון 5 שכנראה יצא בקרוב (הזמינות הראשונה תמיד דרך הרשתות הגדולות שמחייבות חוזים ורק אז אפל משחררת מלאים באתר שלה לקנייה ישירה).

• פותח/ת השרשור
לא מעניין אותי אייפון 5 או הכי טוב...פשוט נראה לי עדיף לנצל את הנסיעה מאשר לקנות בארץ ביקר או להתחייב לאחת החברות. יש לי פלאפון דור 1.5 וחשבתי להשתדרג לאור ההצעה של גולן טלקום והנסיעה. על איזה חוזה מדובר? דווקא שם בארה"ב, למה לקנות מרשת סלולר את הטלפון ולא מוולמארט או חנות שמוכרת פלאפונים בלבד?

1. אין פה הרבה חנויות שמוכרות פלאפונים בלבד כמו שבארץ יש כל 2 מטר. גם אם תמצא כזה, זה לא בהכרח יהיה זול משמעותית מהתחייבות לרשת סלולארית בארץ.
2. אתה לא יכול לעשות חוזה ברשת סלולארית בארה"ב מבלי להיות תושב/אזרח (הם מריצים את הקרדיט שלך לפני שאתה עושה את זה)
3. וולמארט מוכרים רק עם חוזים דרך רשתות סלולאריות (חוץ מהטלפונים ה 2 ב 10 שאפשר לקנות PRE PAID, אבל עדיין צריך סים כזה או אחר).

דוד שלי חזר אתמול מניו יורק קנה לי אייפון 4S ב700$ שזה יוצאה הרבה יותר זול מהארץ

אין שום מידע, הכל ספקולציות. זה שייצא מכשיר חדש זה בטוח, השאלה מתי (בועידה הקרובה או הבאה) ומה יהיה בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית