הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נעלי Weightlifting

David10381S

משתמש מתחיל
194
8
נק' מוניטין:
225
194
8
קבוצה להזמנת נעלי Weightlifting מחו״ל

שלום,
יש לי 2 שאלות.
1. האם יש פה בפורום קבוצה המעוניינת לקנות נעליים המתאימות לweightlifting?
2. האם יש חנויות בארץ שמוכרות כאלה נעליים? אם כן, תתנו שמות בבקשה ומידע.
תודה

נערך לאחרונה:
הADIPOWER יקרות מדי והPOWERLIFT הבנתי שיותר מיועדות לפאוורליפטינג מאשר וויטליפטינג בגלל עקב נמוך יותר שעשוי מסוג של גומי שהוא לחיץ טיפה.
אני מעדיף את הADISTAR שהן לא יקרות יותר מדי ולמרות זאת ממליצים עליהן יותר לפי ביקורות באינטרנט.

אני רוצה להחיות פה שוב את הנושא..
ניסיתי ליצור קשר עם DYNAMIC ELEIKO והוא אמר לי שלזוג אחד יש דמי משלוח של 59 דולר לארץ ול4 זוגות יש דמי משלוח של 113 ואולי פחות-זה תלוי במידות ובמלאי שלהם.
בפעם השניה שלחתי לו מייל והוא לא עונה לי.. מישהו כבר התקדם בנושא וקנה לעצמו זוג במקרה?

אני רוצה למכור .יש לי זוג, נעלתי אותם פעם אחת והם לא במידה שלי (44 במידות של אדידס-10us)
adidas-powerlift-trainer-weightlifting-shoes-e1328909707581.jpg

אזור ירושלים

יש לי את הנעליים האלה ואני מאוד מאוד מרוצה
http://www.adidas.com/us/product/mens-weightlifting-power-lift-trainer-shoes/SN823

המאמן שלי דווקא לא ממליץ עליהן מפני שהן גם נמכרות כנעלי פאוורליפטינג ולא וויטליפטינג וגם מקריאת ביקורות ברשת משתמשים מדווחים שהסולייה לא טובה(קשיחה) אלא נלחצת מעט וכו'.. אני מעדיף לקנות את הדגם של ה120$ POWER PERFECT 2. ראיתי כמה חבר'ה באליפות העולם האחרונה מתחרים איתן ועוד כמה סוסים בבראנז'ה.. לא מוצא עליהן ביקורות כלכך..

בימים אלה אני יוצר קשר עם נציג של אליקו בארץ ואעדכן פה לגבי מחירים אם יהיה משהו..

יכול להיות שאני גם מצטרף. קניתי לפני חודשיים מאתר שניקרא PULLUM SPORT. לפני חודש בערך שלחו לי אימייל שהחבילה נשלחה אלי ועד עכשיו אין לי מושג מה קורה איתה. הלכתי לדואר לא מוצאים. מישו מכיר תאתר הזה? אם יש קניה מרוכזת מצטרף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית