הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין למטרה של ריכוז

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
פתחתי נושא באוף טופיק לפני כמה שבועות על דברים אשר יכולים לשפר ריכוז והרבה אמרו שם אפדרין.
ויש כמה דברים שלא בידיוק הבנתי :
1)לפי מה שקראתי אפדרין אמור להיות ממריץ ולא משהו אשר ירגיע ויגרום ליותר ריכוז לא?
2)אם אין לי בעיה קשה של קשב וריכוז אך יש לי קלה עד בינונית אפדרין יכול לעזור?
3)כאשר אתה לוקח אפדרין לפי מה שקראתי אפשר לקחת ללא הפסקה גם שנים כמה הזמן המומלץ ללקיחת אפדרין , ומה המינון המומלץ לפי מישקל גוף?
4)אף פעם לא נסיתי ריטלין או קונצרטה יכול להיות שזה אופציות עדיפות?

פתחתי נושא באוף טופיק לפני כמה שבועות על דברים אשר יכולים לשפר ריכוז והרבה אמרו שם אפדרין.
ויש כמה דברים שלא בידיוק הבנתי :
1)לפי מה שקראתי אפדרין אמור להיות ממריץ ולא משהו אשר ירגיע ויגרום ליותר ריכוז לא?
2)אם אין לי בעיה קשה של קשב וריכוז אך יש לי קלה עד בינונית אפדרין יכול לעזור?
3)כאשר אתה לוקח אפדרין לפי מה שקראתי אפשר לקחת ללא הפסקה גם שנים כמה הזמן המומלץ ללקיחת אפדרין , ומה המינון המומלץ לפי מישקל גוף?
4)אף פעם לא נסיתי ריטלין או קונצרטה יכול להיות שזה אופציות עדיפות?
1. אפדרין = ריטלין רק פי 10 יותר חזק. אפדרין ממריץ אותך כשאתה לוקח אותו עם קפאין, אתה יכול לקחת אותו ללא קפאין ולחוות פחות "תופעות לוואי". המרץ הוא לא בהכרח רע ולדעתי זה מביא אותך למצב שאתה מספיק המון דברים בטווח זמן נתון, מה שסביר להניח לא היית עושה בלעדיו.
2. אפדרין עוזר לכולם, גם לאלו שאין להם בעיות קשב וריכוז כלל.
3. אין מינון מומלץ לפי משקל גוף. המינון הנפוץ הוא בין 50 ל 75 מ"ג ביום וניתן לקחת זאת למשך שנים. אם אתה רוצה רק ריכוז, אפשר להסתפק במינון נמוך יותר, רק כשאתה רוצה להתרכז.
4. אולי, אבל צריך מרשם רופא. אפדרין נפוץ בקרב סטודנטים לרפואה ובגלל שהבטיחות שלו שנויה במחלוקת (לפי אירגוני הבריאות השונים), הורידו אותו מהמדפים, אך בחלק מהמדינות עדיין משתמשים בו לטיפול בבעיות נשימה ואסטמה. אפדרין גם לא מתאים לאנשים עם מחלות כרוניות כאלו ואחרות ובמקרה הזה אולי ריטלין יהיה עדיף, אבל כמובן שצריך להתייעץ עם רופא (לא לגבי האפדרין, כי על אף רופא לא ימליץ בארץ לשום מטרה).

• פותח/ת השרשור
החוקיות של אפדרין בארץ זה כמו יהומבין אתה יכול לשלוח לארץ ולא יגידו שום דבר או יותר מקפידים למשל הרי הזמנתי הרבה פעמיים יוהמבין ללא שום בעיות זה אותו דבר גם עם אפדרין
ובעצם אם אני לוקח אותו למטרה של ריכוז אז לקחת אותו בלי הקפאין או שאני יכול לקחת אותו עם קפאין אך זה לא יפריע לי להתרכז ולילמוד למרות הארנגיה ?
ואם הוא גורם לאיזשהו נזק בליקחה ארוכת טווח?
יש זיופים של האפדרין של Kaizen כמו שיש זיופים של סטרואידים ?

נערך לאחרונה:
אפדרין חומר נהדר אני זוכר שהייתי בחיטוב בתקופה של בגרויות וזה עזר לי פלאים. חבל נורא שקשה להשיג אותו כרגע

החוקיות של אפדרין בארץ זה כמו יהומבין אתה יכול לשלוח לארץ ולא יגידו שום דבר או יותר מקפידים למשל הרי הזמנתי הרבה פעמיים יוהמבין ללא שום בעיות זה אותו דבר גם עם אפדרין
ובעצם אם אני לוקח אותו למטרה של ריכוז אז לקחת אותו בלי הקפאין או שאני יכול לקחת אותו עם קפאין אך זה לא יפריע לי להתרכז ולילמוד למרות הארנגיה ?
ואם הוא גורם לאיזשהו נזק בליקחה ארוכת טווח?
יש זיופים של האפדרין של Kaizen כמו שיש זיופים של סטרואידים ?
אני לא חושב שאיי פעם היו זיופים של אפדרין. Kaizen מגיע בשקית אטומה הרמטית בצבע כסוף עם הרכב הכדור מאחורי החבילה (מינונים וכו') ממש כמו בבית מרקחת.
גם השמועות שזייפו ארסן בישראל אינה נכונה והכל שמועות. ארסן מזוייף זה ארסן שנמכר בתפזורת והוא לא מזוייף אלא פשוט מוכרים לאנשים משהו אחר ולא את החומר האמיתי (בלי שום קשר ארסן כבר פג תוקף לכל סוגיו וצורותיו).

אני לא חושב שאיי פעם היו זיופים של אפדרין. Kaizen מגיע בשקית אטומה הרמטית בצבע כסוף עם הרכב הכדור מאחורי החבילה (מינונים וכו') ממש כמו בבית מרקחת.
גם השמועות שזייפו ארסן בישראל אינה נכונה והכל שמועות. ארסן מזוייף זה ארסן שנמכר בתפזורת והוא לא מזוייף אלא פשוט מוכרים לאנשים משהו אחר ולא את החומר האמיתי (בלי שום קשר ארסן כבר פג תוקף לכל סוגיו וצורותיו).

משה האפדרין קאזאין,הוא מגיע גם בקופסאות רגילות כאלה (כמו מולטי ויטמין וקפאין ),או שהדבר האמיתי בשקיות כמו שאמרת?

וואלה חברים אני לא יודע מה איתכם אבל האפדרין עושה לי בדיוק ההפך!!! 20 דקות מרגע הצריכה ואני פשוט קורס לשינה עמוקה! זה עשה אותי עייף רצח!

וואלה חברים אני לא יודע מה איתכם אבל האפדרין עושה לי בדיוק ההפך!!! 20 דקות מרגע הצריכה ואני פשוט קורס לשינה עמוקה! זה עשה אותי עייף רצח!
אולי מה שניסית לא היה אפדרין. אני לא מכיר בן אדם אחד שאפדרין עשה אותו עייף בצריכה הראשונה (לאחר כמה שבועות ההשפעה עוברת ויכול בהחלט להיווצר מצב שלא תרגיש שום דבר).
נסה חברה אחרת של אפדרין ואל תקנה לעולם בתיפזורת אלא סגור ואטום.

• פותח/ת השרשור
אולי מה שניסית לא היה אפדרין. אני לא מכיר בן אדם אחד שאפדרין עשה אותו עייף בצריכה הראשונה (לאחר כמה שבועות ההשפעה עוברת ויכול בהחלט להיווצר מצב שלא תרגיש שום דבר).
נסה חברה אחרת של אפדרין ואל תקנה לעולם בתיפזורת אלא סגור ואטום.
משה אני בימים הקרובים רוצה להתחיל לקחת אפדרין למטרה של הריכוז כמו שאמרתי .
אני שוקל בערך 95-100 קילו אתה חושב שלהתחיל בהדרגה זה עדיף? למשל לקחת 16 גרם 3 פעמיים ביום ואז לעלות את זה ל3 כדורים שזה יוצא 24 גרם ל 3 פעמיים ביום?
אם אני לוקח 3 פעמיים ביום זה יוצא 600 מ"ג קפאין זה לא יותר מידי ולא יגרום לי לקראש רציני?
ואם אני יקח כמות כזאת של קפאין להגמל מקפה ומקולה ומכל המשקאות בעלי הקפאין נכון למה זה יגרום לOverdose רציני נכון?
ההשפעה שלו מידיית או שזה לאט לאט ישפיע עלי יותר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משה אני בימים הקרובים רוצה להתחיל לקחת אפדרין למטרה של הריכוז כמו שאמרתי .
אני שוקל בערך 95-100 קילו אתה חושב שלהתחיל בהדרגה זה עדיף? למשל לקחת 16 גרם 3 פעמיים ביום ואז לעלות את זה ל3 כדורים שזה יוצא 24 גרם ל 3 פעמיים ביום?
אם אני לוקח 3 פעמיים ביום זה יוצא 600 מ"ג קפאין זה לא יותר מידי ולא יגרום לי לקראש רציני?
ואם אני יקח כמות כזאת של קפאין להגמל מקפה ומקולה ומכל המשקאות בעלי הקפאין נכון למה זה יגרום לOverdose רציני נכון?
ההשפעה שלו מידיית או שזה לאט לאט ישפיע עלי יותר?
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם המינונים ההתחלתים של האפדרין חיפשתי ולא מצאתי אם צריך להתחיל במינון קטן יותר ולאט לאט להגדיל אותו כמו עם קלן ?
וגם על השאלות ששאלתי למעלה לא מצאתי עליהם תשובה :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית