הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה AllMax caffeine

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
קפאין של החברה המצויינת AllMax
יש 2 חבילות סגורות הרמטית 200מ״ג כל כדור
100 טבליות בחבילה
גר בקרית גת
0509682463
מחיר 50
70 עם משלוח גוביינא

• פותח/ת השרשור
ירד ל-40
60 עם משלוח

• פותח/ת השרשור
80 ש''ח כולל משלוח ..

---

נערך לאחרונה:
שלום ארז.
אפשר פירוט במה הקפאין עוזר?
אני כדורגלן ואני מעוניין בתוסף אנרגיה, האם הקפאין יעזור לי לשמור על ריכוז ויתן לי מרץ וישפר לי את הסיבולת?

• פותח/ת השרשור
שלום ארז.
אפשר פירוט במה הקפאין עוזר?
אני כדורגלן ואני מעוניין בתוסף אנרגיה, האם הקפאין יעזור לי לשמור על ריכוז ויתן לי מרץ וישפר לי את הסיבולת?

קפיאין:ישנם מחקרים המראים שקפאין מעודד שרפת שומן באימון. כמו כן קפאין מעלה את הליפוליזה וגם את ההוצאה האנרגטית במנוחה, ההעלאה במטבוליזם בפני עצמו אינו מספיק כדי לשרוף את השומן המנוייד. קפאין אכן שורף שומן באימון בשיתוף פעולה עם הורמונים ליפוליטים כדי לגרום לליפוליזה רבה יותר (30). מה שמעניין שהאפקט הזה יכול להיות חזק יותר אצל אנשים רזים מאשר אצל שמנים (31), חדשות משמחות למפתחי הגוף החטובים שבנינו.
כמו כן, קפאין יכול להיות יעיל בהעלאת ביצועים ומרץ מה שמדכא את העייפות בעת האימון, בנוסף יכול הקפאין להיות חסכן בגליקוגן עקב עידוד של שרפת שומן לאנרגיה במאמץ (32-33). אם לפרש זאת נכון, זה אומר שאפשר להתאמן עצים יותר באימונים אינטרוולים וגם לעזור לכם לשרוף יותר שומן ולהימנע מפירוק שריר באימון האירובי המתון שלאחר האינטרוולים (פרוטוקול 3 ו 4).
קפאיןמגביר את הרגישות לאינסולין (34), כאשר אנו נמצאים על תפריט דל בפחמימה/קלוריות הוא משחק פקטור בחיסכון מאגרי הגליקוגן וכתוצאה מכך מונע הוצאה של גלוקוז מהשרירים ובתמורה לוקח חומצות שומן לאנרגיה עם מעט גלוקוז למוח (35). כמו כן בניגוד לאפדרין (36), קפאין לא מוריד את רמת הקטכולאמינים כאשר לוקחים את התוסף קרוב לאימון (37). עוד יתרון משמעותי לתוסף, כאשר רובנו נעשה את הפרוטוקולים ישר על הבוקר בצום, קפאין יכול לתת "קיק" על הבוקר לפני האימון, קודם כל כדי ללכת אליו ובשנית כדי לבצע אותו בצורה טובה יותר.
מאיפה אתה ?

אני מאשדוד אחי
ואני מועניין לקנות אבל מה ההבדל בין קריאטין לקפאין?
קרטאין שמעתי מי [ספורטאי] שלוקח לא מספיק לרוץ ומזה משפר לו את הריצה והסיבולת
האם גם הקפאין יכול לעשות זאת?
וזה יכול לעזור לעלות משקלים בחדר כושר?
וכמה זמן זה יכול להספיק אם לוקח 4 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
אני מאשדוד אחי
ואני מועניין לקנות אבל מה ההבדל בין קריאטין לקפאין?
קרטאין שמעתי מי [ספורטאי] שלוקח לא מספיק לרוץ ומזה משפר לו את הריצה והסיבולת
האם גם הקפאין יכול לעשות זאת?
וזה יכול לעזור לעלות משקלים בחדר כושר?
וכמה זמן זה יכול להספיק אם לוקח 4 פעמים בשבוע?

קריאטין
אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו, קריאטין הוא אחד התוספים הנדרשים לרוב האתלטים שעוסקים בפעילות ספורטיבית מגוונת (עם כמה הערות-צד).
קריאטין הוכח כבעל השפעה חיובית על כל ההיבטים של ביצועים, החל במיאוצים (ספרינטים) וכלה באימוני כוח. רוב תופעות הלוואי המדווחות של קריאטין נשללו על הסף באמצעות מחקרים (ראו הערות על התכווצויות במאמר הקודם), והסכנה הגדולה ביותר בשימוש בקריאטין היא עלייה קלה במשקל של 1-2 קילוגרמים, עקב ספיחת נוזלים לתאי השרירים. אם לקריאטין יש לפיכך איזושהי השפעה שלילית, הרי שהיא תבוא לידי ביטוי בהיבט הסיבולת, בשל העלייה הקלה במשקל גוף, שנלווית לשימוש בו.
עבור אתלטים שחייבים להיות בתחום משקל כלשהו, זו עלולה להיות בעיה; בנוסף, הם ייאלצו להגביר את צריכת הנוזלים היומית שלהם. עם זאת, גם אתלטים כאלה יכולים להשתמש בקריאטין במשך רוב תקופת האימונים שלהם, ולהפסיק את השימוש לפחות חודש לפני התחרות; זמן זה יאפשר לגופם להיפטר מהמים העודפים ולרדת במשקל.
בעוד שמספר של נוסחאות קריאטין "משופרות" הופיעו בשוק ונעלמו כלעומת שבאו, ברוב המקרים קריאטין מונוהידרט יעבוד באותה היעילות, אם לא יותר. יוצא הדופן היחיד הוא קריאטין מירונייזד, שיכול להועיל לאתלטים שסובלים מבעיות עיכול בשל הקריאטין הרגיל. כל שאר התצורות של קריאטין אינן טובות יותר, רק עולות יותר.
ניתן לתסף בקריאטין בשלוש שיטות: הראשונה, זו שנעשה בה שימוש במחקרים, היא לצרוך 20 גרם של קריאטין ביום, מחולקים ל-4 מנות של 5 גרמים, זאת במשך 5 ימים. ע"י ביצוע העמסה זו השרירים יהיו רוויים בקריאטין בדרך המהירה ביותר, אך ישנם אנשים שיסבלו מבעיות עיכול בשל כך. בשיטה השנייה והפחות אגרסיבית, יש לצרוך 10 גרמים של קריאטין ביום, למשך 10 ימים. אמנם ייקח לגוף זמן רב יותר להגיע לרוויה, אך רוב האנשים לא דווחו על בעיות עיכול כלשהן בזמן השימוש בשיטה זו. לבסוף, ניתן פשוט לצרוך קריאטין במנות של 3 עד 5 גרמים ביום למשך כחודש. אפשר פשוט לשים את הקריאטין בשייק שלפני/אחרי האימון. ההבדל היחיד בין השיטות הוא מהירות ההעמסה.
לאחר שמגיעים לרוויה, ניתן לשמר את רמת הקריאטין בשרירים ע"י צריכה יומית של 5-10 גרמים ליום, בהתאם לגודל גופו של האתלט.
ברצוני לציין שישנם אתלטים אשר אינם מגיבים לקריאטין. מסיבות שונות, הם לא מקבלים שום יתרון מהשימוש בתוסף, לא מבחינת משקל הגוף ולא מבחינת הכוח. אם אתלט מבצע העמסה של קריאטין לפי אחת מהשיטות שפורטו לעיל ואינו חווה עלייה במשקל הגוף, הרי שהוא סביל לקריאטין ואין טעם שימשיך לצרוך אותו.
כמו שצוין קודם לכן, רמות הקריאטין בגוף יירדו באופן הדרגתי לאחר ביצוע העמסה, לאורך תקופה של כחודש, אם לא נמשכה צריכת התוסף. אתלטים המעוניינים להוריד את הנוזלים בגופם לקראת תחרות צריכים להפסיק את השימוש בקריאטין לפחות חודש לפני השקילה.

ממריצים לפני האימון
מגוון ממריצים נעשו פופולאריים בקרב ספורטאים במשך העשורים האחרונים, ומסיבה טובה: הם עובדים.
ממריצים לפני אימון או תחרות יכולים לשפר ביצועים במספר פרמטרים החשובים לספורטאים, החל בביצועים (כוח מוגבר) וכלה בייעול השימוש בגליקוגן, שבא לידי ביטוי בשימוש רב יותר בחומצות שומן.
אציין שקיים חיסרון פוטנציאלי בשימוש בממריצים, והוא התכווצויות שרירים. כמו כן, בתנאים הלא נכונים (בדר"כ התייבשות, עומס חום ואימונים עצימים), התרחשו מקרי מוות שמיוחסים לשימוש מופרז בממריצים. במקרה של תוספים כגון אלה, "יותר" אינו בהכרח טוב יותר.
הממריץ הוותיק והמקובל ביותר הוא קפאין. כמות של 3-5 מ"ג לכל קילו של משקל גוף (180-300 מ"ג לספורטאי במשקל 60 ק"ג, לדוגמה), הנלקחת כחצי שעה עד שעה לפני האימון או התחרות יכולה לשפר ביצועים מסוימים, בוודאי בספורט משולב.
השפעת הקפאין מגיעה לשיאה בתוך שעה עד שעה וחצי ונמשכת מספר שעות. לכן, אלא אם האימון ארוך באופן חריג, ניתן להסתפק במנה אחת. גם במקרה של קפאין, "יותר" אינו בהכרח טוב יותר, בייחוד אם נלקח על קיבה ריקה.
באופן תיאורטי, הפסקת השימוש בקפאין מספר ימים לפני תחרות תגביר את ההשפעה שלו בזמן התחרות; בפועל, מי שמשתמש בקפאין על בסיס יומי לא ירצה לבצע הפסקה כזו, מפני שהוא יחווה כאבי ראש וירידה בביצועים בזמן ההפסקה ולכן היא אינה מומלצת.
ישנם סוגים רבים אחרים של ממריצים, שהידוע שבהם הוא אפדרין. רבים מהממריצים האלה נמצאים ברשימת החומרים האסורים לשימוש, וגם כאן, שימוש מופרז עלול לגרום להתכווצויות.
לפני השימוש בממריץ כזה או אחר, הספורטאי חייב לבדוק אם הוא נחשב חומר אסור לשימוש ולנסות אותו תחילה בתקופת האימונים, כדי לבדוק האם הוא חווה השפעות שליליות. מיותר לציין שלא כדאי לנסות מוצר חדש יומיים לפני תחרות חשובה.
ברוב המקרים אני ממליץ לספורטאים לדבוק בקפאין. למען האחידות בכמויות, אני מעדיף את השימוש בטבליות (שעל פי רוב זמינות בגדלים של 100-200 מ"ג), מפני שתכולת הקפאין במשקאות קפה משתנה בטווח רחב ממשקה למשקה, ומפני שכדי להגיע לצריכה המומלצת של 5 מ"ג לכל קילוגרם משקל גוף יש לשתות כמות עצומה של נוזלים.

סבבה אז זה ממריץ ויכול לשפר את הספרינטים?
ויש לזה תופעות לוואי?
ואם אני שוקל 76 כמה זמן זה יכול להספיק לי וכמה מ'ג צריך לקחת?
וזה כדורים?
או אבקה?

• פותח/ת השרשור
סבבה אז זה ממריץ ויכול לשפר את הספרינטים?
ויש לזה תופעות לוואי?
ואם אני שוקל 76 כמה זמן זה יכול להספיק לי וכמה מ'ג צריך לקחת?
וזה כדורים?
או אבקה?

אין ספק שזה הממריץ הבטוח והטוב ביותר .
תופעת לוואי אם אפשר לקרוא לזה ככה זה דופק לב מהיר מן הסתם אבל זה אמור להיות ככה שאני לא בטוח שזה תופעת לוואי ,
לוקחים רק לפני אימון (חצי שעה עד שעה מומלץ על בטן ריקה ) מתחילים מכדור אחד (200 מ''ג ) ואם אין השפעה 2 כדורים (400מ''ג )
אל תעבור את ה-2 כדורים זה מיותר ולא מומלץ .
כדורים .
מקווה שעזרתי

וכמה כדורים יש בשתי החבילות?

• פותח/ת השרשור
חבילה אחת נמכרה נשאר עוד אחד .
100 כדורים
לי אישית חבילה כזאת הספיקה לי לאיזה 4-5 חודשים

יאללה אז אני אקנה תדבר איתי בפרטי איך לקדם את זה!!

Back
למעלה תחתית