הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גינו?

• פותח/ת השרשור tula
  • פורסם בתאריך

tula

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
10
29
0
שלום אני 1.68 שוקל 60.7
שקלתי לפני כ6-7 חודשים 80 קילו
מה שיש לי בחזה זה ג'ינו? שמעתי על זה ורציתי לשאול אתכם אבל רציתי לשאול גם אם הייתם קצת מתביישים ללכת לים עם גוף כזה
ובבקשה רק אם יש לכם ידע תענו כי אני גם ככה אוכל על זה סרטים

נערך לאחרונה:
קודם כל ירידה ענקית !!
אין ספק שיצאת שפיץ כי לא כל אחד יכול להיות בחיטוב כ''כ הרבה חודשים ולרדת 20 קילו..
לגבי הג'ינו אני חושב שיש לך, אבל בוא לא נגזים זה לא סיבה לא ללכת לים ביגלל דבר כזה.
עכשיו שסיימת לחטב, תשמור על הקיים ותתאושש מהחיטוב הארוך ותהנה ממנו, ולאט לאט תתחיל מסה כי ממה שאני רואה אין עלייך הרבה שריר ביכלל ..

יכול להיות פסאדוגינוקומסטיה שזה בעצם שומן עיקש בחזה שדורש טיפול דומה. מה לעשות? במקרה שלך זה חצוי באמצע. מצד אחד, אם תרד עוד באחוז השומן אתה תראה כמו שלד. מצד שני, אתה על % שומן יחסית גבוה על המשקל שלך וסביר להניח שאיבדת מסת שריר רבה בירידה במשקל ולא עשית אימוני משקולות כמו שצריך, לא הקפדת על מאזן קלורי סביר וכמות חלבון יומית נכונה.
הייתי לוקח 3-4 חודשים של עלייה נכונה במסת השריר בשילוב אירובי ואז חיטוב ורואה מה המצב. אם זה עדיין ככה, הייתי יוצר קשר עם מנתחים פלסטים בהנחה שזה באמת מפריע לך.

• פותח/ת השרשור
>ודה רבה לשניכם..
אז תגידו אין מצב שזה פשוט חוסר במסת שריר ואחרי שאני יעלה מסה זה יסתדר?
ואם אני עושה מסה בשביל מה אירובי?
ותגיד במידה וזה גינו אם אני יעשה שרירי חזה זה ייראה יותר טוב נכון?
ואתה מממליץ ללכת לרופא?
תודה רבה ושבוע טוב

>ודה רבה לשניכם..
אז תגידו אין מצב שזה פשוט חוסר במסת שריר ואחרי שאני יעלה מסה זה יסתדר?
ואם אני עושה מסה בשביל מה אירובי?
ותגיד במידה וזה גינו אם אני יעשה שרירי חזה זה ייראה יותר טוב נכון?
ואתה מממליץ ללכת לרופא?
תודה רבה ושבוע טוב

כשתשים קצת בשר על החזה זה לא יבלוט כמו שזה בולט עכשיו זה כן.
אתה עושה אירובי בתקופת מסה גם כדי להגדיל את מאזן ניטרלי שלך(זאת אומרת תוכל לאכול יותר בלי להשמין) וגם כדי לשמור על הכושר כושר ולשפר אותו.
לגבי הרופא אני אישית הייתי הולך הוא יכול להגיד לך בדיוק מה זה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי טוב בכול אופן אני רוצה ללכת לרופא .. איזה רופא צריך?
ותקשיבו במציאות זה נראה פחות גרוע כי פה יש ממש שחור מתחת לציצי וזה נראה לא טוב במציאות זה פחות אבל בכל אופן נראה לי שאני כן ילך לים זה לא כזה גרוע לא ככה?
כמה אחוז שומן אני?
וההרגשה האישית שלי שזה פחות חוסר במאסת שריר ובגלל זה זה מידלדל

הבנתי טוב בכול אופן אני רוצה ללכת לרופא .. איזה רופא צריך?
ותקשיבו במציאות זה נראה פחות גרוע כי פה יש ממש שחור מתחת לציצי וזה נראה לא טוב במציאות זה פחות אבל בכל אופן נראה לי שאני כן ילך לים זה לא כזה גרוע לא ככה?
כמה אחוז שומן אני?
וההרגשה האישית שלי שזה פחות חוסר במאסת שריר ובגלל זה זה מידלדל
אתה באזור ה 16-18% שומן. נידרש לפנות קודם לרופא אנדוקרינולוג (דרך קופת חולים), הוא יבדוק שאין בעיה הורמונאלית ולאחר מכן למנתח פלסטי (עדיף פרטי).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה שאלה אחרונה
אם הרופא יגיד שזה לא בעיה הורמונאלית אז הוא יגיד לי אם זה שומן עיקש גם?
ותגיד אין מצב שאני פשוט יפתח מאסה וזה ייראה רגיל אחר כך כי אחי אמר לי שבגלל שהרזיתי מלא ואין שם שריר זה נראה ככה נפול

תודה רבה על העזרה שאלה אחרונה
אם הרופא יגיד שזה לא בעיה הורמונאלית אז הוא יגיד לי אם זה שומן עיקש גם?
ותגיד אין מצב שאני פשוט יפתח מאסה וזה ייראה רגיל אחר כך כי אחי אמר לי שבגלל שהרזיתי מלא ואין שם שריר זה נראה ככה נפול

זה יראה הרבה יותר טוב אם יהיה שריר על חזה. אבל רקמה שקיימת לך שם בין עם זה שומן או גינו לא תעלם יחד עם העלייה בשריר. משכן לדעתי זה באמת יראה סבבה לגמרי יחד עם השריר.

אני חושב שיש לך ותעשה מסה SS ויכול להיות שזה יטשטש לך קצת אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית