הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני מחפש מחשב נייד

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
שלום לכולם,
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לצרכים עסקיים, כלומר תכנות לא כבדות, למסחר בשוק ההון ולגלישה באינטרנט. אני לא גיימר כך שאני לא צריך את המחשבים הכי משוכללים. איזה דגם מומלץ?

מאחר ואני צריך לראות הרבה גרפים על המסך - צריך מסך גדול. תודה.

• פותח/ת השרשור
המעבר שלי לא מיידי, וכרגע גם עדיין לא ודאי. אני בכל מקרה לא קונה אותו בארץ. 😃

ממליץ להתרחק מדל. היו לי מספר מחשבים שלהם, ניידים ונייחים... זה המיץ של הזבל. בהתחלה הם עובדים יפה אבל תוחלת החיים שלהם מאוד קצרה, בכולם הסוללה נדפקת ומתחילה להתחמם לטמפרטורות שאפשר לטגן עליו חביתה. במחשב אחד הלך מסך זמן קצר אחרי תום האחריות... הנסיון שהיה לי בניידים הוא עם סדרת וסטרו ואינספריון. שמעתי שאולי בסדרות הגבוהות הם יותר מוצלחים.

אישית אני על מק ומאוד מרוצה. אם אתה משתמש באופיס וכותב בעברית בעיקר תהיה לך טיפה בעיה וכמובן יש את הפן הכלכלי. חוצמזה מחשב מדהים...

ממליץ להתרחק מדל. היו לי מספר מחשבים שלהם, ניידים ונייחים... זה המיץ של הזבל. בהתחלה הם עובדים יפה אבל תוחלת החיים שלהם מאוד קצרה, בכולם הסוללה נדפקת ומתחילה להתחמם לטמפרטורות שאפשר לטגן עליו חביתה. במחשב אחד הלך מסך זמן קצר אחרי תום האחריות... הנסיון שהיה לי בניידים הוא עם סדרת וסטרו ואינספריון. שמעתי שאולי בסדרות הגבוהות הם יותר מוצלחים.

אישית אני על מק ומאוד מרוצה. אם אתה משתמש באופיס וכותב בעברית בעיקר תהיה לך טיפה בעיה וכמובן יש את הפן הכלכלי. חוצמזה מחשב מדהים...

מצטרף לאזהרה הזאת. ממליץ על lenovo thinkpad. פשוט תבחר את הדגם הספציפי לפי תקציב/צרכי מפרט.

גם אני קורבן DELL ולא ממליץ.
לגבי המחשב הנייד, זה תלוי בתקציב, זמן הסוללה שאתה רוצה, גודל המסך (15-17 או יותר?), משקל (אם זה פאקטור) ופיצ'רים מיוחדים שאתה צריך (USB3, קורא SD, כונן אופטי וכו')

מצטרף להמלצה נגד דל.
אישית יש לי טושיבה, בגלל האחריות המצוינת שהם נותנים והוא מצוין.

לא יודע למה לכולכם יש ניסיון רע איתם זה כבר מחשב שני שיש לי שלהם אולי זה תלוי בסידרה אני יודע שהסדרה איינספריישן שלהם היא ממש חרא ויש איתה מלא בעיות.
אבל גם המחשב הקודם שלי שימש אותי 3 שנים ועובד עד היום בלי שום תקלה וגם מהמחשב הנוכחי אני מאוד מרוצה שתיהם מסדרת XPS.​

חחח ממליץ גם להתרחק מדל. היה לי ניסיון רע עם ה-Inspiron בזמנו ומאז לא מתקרב (למעשה, עברתי למק לא מעט בזכותו).

בטח כבר הבנת, אבל גם אני ממליץ להתרחק מדל. היה לי נסיון רע עם הXPS (נקנה לפני 3 שנים בערך), אבל אולי מאז הם השתפרו.
לדעתי המחשבים של ASUS אמינים מאוד.
מישהו פה המליץ לך על הLENOVO THINKPAD - אני כרגע כותב מאחד כזה (T420), ולדעתי זה תלוי במה אתה מחפש. במקרה שלך (שימוש עסקי) הוא לא כל כך מומלץ, כי אני מניח שאתה תתנייד איתו די הרבה, והוא לא מחשב קטן בכלל. יחסית למתחרים הוא עבה, מסורבל ולא נראה טוב מבחינה חיצונית.
תבדוק את הASUS המתאים לך מבחינת המחיר, לדעתי לא תתאכזב.

לא יודע מה כולם מעליי מדברים יש לי XPS 13 אינץ שנקנה לפני 4 שנים, הכלב שלי דרס אותו הוא תלוי על חוט ולא על המקלדת עצמה אבל הוא עדיין עובד מצויין ומחזיק עלי גם משחקים כמו קאונטר סטרייק וסטים וגם תוכנות פוטושופ וקיובייס ושטויות כאלו והוא עובד מצויין ורץ יפה.

בכל מקרה אני כן ממליץ עליו. בהצלחה

לא יודע מה כולם מעליי מדברים יש לי XPS 13 אינץ שנקנה לפני 4 שנים, הכלב שלי דרס אותו הוא תלוי על חוט ולא על המקלדת עצמה אבל הוא עדיין עובד מצויין ומחזיק עלי גם משחקים כמו קאונטר סטרייק וסטים וגם תוכנות פוטושופ וקיובייס ושטויות כאלו והוא עובד מצויין ורץ יפה.

בכל מקרה אני כן ממליץ עליו. בהצלחה
You don't know any better.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית