הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תבלינים -פילדלפיה

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני כרגע בחיטוב והייתי חייב לשנות קצת את הטעם של השניצלים קניתי תבלין שנקרא פילדלפיה זה תבלין דיי מוכר שמוסיפים השאלה זה אם יש סיכוי שבתבלין הזה יכול להיות בעיה מבחינת ערכים מבחינת שומן ופחמימה ? או שזה מכיל כמות ממש לא רצינית של פחמימה או שומן ואין מה לדאוג?

לגבי תבלינים אחרים כמו פלפל שחור ועל האש ופפריקה חריפה - האם יש להם ערך קלורי ?

לא שידוע לי על ערך תזונתי של תבלינים [לתבלינים אין קלוריות]
אבל יכול להיות שיש בהם הרבה נתרן אבל זה סיפור אחר ...

נניח שלכולם יש ערך קלורי מטורף. אתה מסוגל בכלל לאמוד את הכמויות המזעריות של תבלין שיש בכל מנה? אתה עד כדי כך אובססיבי שבכלל חשבת על זה?

חלאס לחיות בפחדים ! אני הורדתי יותר מ30 קילו בחצי שנה ולא הרעבתי את עצמי. אמנם שמתי דגש והקפדה על תזונה אבל תבלינים? גם אם יש בזה אלף קלוריות, הכמות שמשתמשים בה היא מזערית ככה שזה לא רלוונטי..

• פותח/ת השרשור
אני אוכל כל יום כמות גדולה מאוד של תבלינים כדי שלא יימאס לי מאותם דברים ולא שאלתי תשאלה הזאת כי אני שם טיפה אבקת פלפל על השניצל פעם בחודש אלא אני מדבר על העובדה שאני מגיע לכמויות גדולות של תבלינים כל יום ובגלל זה שאלתי את השאלה הזאת וגם לידע כללי קצת סתם עניין אותי .
ואם הייתם קוראים עד הסוף הייתם שמים לב ששאלתי מראש בהתחלה אם זה כמות מזערית ואין מה לדאוג.........

סבבה תודה בכל מקרה 😃

נערך לאחרונה:
אם כל הזלזול בתערובת פילדלפיה, כנראה יש סוכר.. (לי אישית לא יצא להשתמש בתבלין הזה)
בכל אופן אני מניח שזה די זניח, ואת הרכיבים לא תוכל לגלות.. כי זו תערובת שלא מפרסמים

• פותח/ת השרשור
אם כל הזלזול בתערובת פילדלפיה, כנראה יש סוכר.. (לי אישית לא יצא להשתמש בתבלין הזה)
בכל אופן אני מניח שזה די זניח, ואת הרכיבים לא תוכל לגלות.. כי זו תערובת שלא מפרסמים

תודה על היחס הנורמאלי לשאלה 😃
כן קראתי שלא מפרסמים את הרכיבים אבל מישהו שמכיר תבלינים ממש טוב - המוכר בחנות טבע אמר לי ממה זה עשוי ואני לא כלכך זוכר אותם....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית