הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים Starting Strengh

• פותח/ת השרשור droviv
  • פורסם בתאריך

droviv

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
-32
67
1
יצא לי לשמוע על התכנית אימונים הזאת וכולם משבחים אותה כ"כ אבל אף אחד לא יודע לענות לי על שאלה ספציפית..
אמרו שהתכנית הזאת מקפיצה אותך למשקלים שלא חלמת שתגיע אליהם אבל השאלה הנשאלת היא: האם היא גם מפתחת מסת שריר ברמות שלא חלמת עליהם?
בניסוח ברור יותר: זה מחזק אותך ? או שזה מחזק אותך וגם מעלה לך יותר מסת שריר מאימוני Hiit מתקדמים?😣

חח זה כל הקטע של התוכנית לקבל כוח - להתחזק בגלל זה קוראים לו STARTING STRENGH מעלה לך את מסת השריר

• פותח/ת השרשור
וואי עכשיו הזכרת לי,
איך אני יודע אם אני מתאמן מתחיל? 😳
אני מתאמן כבר שנתיים וטיפה יותר...
(משקל 74 גובה 170 גיל 16 10 אחוז שומן בערך

אם אתה מצליח להעלות משקל מאימון לאימון-אתה מתחיל
משבוע לשבוע אתה בינוני
לא יכול להעלות משקלים מתקדם

תקנו אותי אם אני טועה

אם אתה מוצא את עצמך שואל "איך אני יודע אם אני מתאמן מתחיל?", אתה מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
Cygnus אל תשפוט כול כך מהר,
אני פשוט לא ממהר לזרוק מילים ולשפוך פה מידע לתקן ולדייק... אם זה לגבי משקלים אני במשקל גבוה אפשר להגיד,
ביומכניקה של התרגילים שלי מדוייקת, תוכנית אימונים מדרגה גבוהה.. הקטע הוא ששמעתי על ה ss ולא ניסיתי אז אני בסך הכול מתייעץ, ואחת מהסיבות שאני מחפש ייעוץ זה המושג הדבילי: "מתחיל", להגיד מתחיל ולא לתת הגדרה למזה מתחיל זה אידיוטי

אין חוש הומור הא? ובלי קשר חבל לדבר באוויר. אם אתה טוען שיש לך משקלים גבוהים וטכניקה טובה אתה תמצא את עצמך ברשימת החובות לראק, זאת אומרת ידרשו ממך להוכיח בסרטון את הטענות שלך. מה משקלי העבודה שלך בדיוק?

• פותח/ת השרשור
חח לא שאין חוש הומור אחי פשוט יצא לי להסתכל פה ולראות שאנשים יורדים חופשי אחד על השני בלי קשר בגלל ששואלים אז חשבתי שנקלעתי למצב כזה חח 😛
ואממ תלוי באיזה תרגילים..
בלחיצת חזה 90 קילו 8 חזרות... אבל תכנית שונה מזאת,
בעיקרון זה הולך ככה :
6 חזרות שהכיווץ האקצנטרי שלהם צריך ליהיות איתי (5 שניות ירידה) ואחרי סיום שש חזרות באות עוד 2 חזרות רגילות (2 סטים)
שוב פעם 6 חזרות עם כיווץ אקצנטרי רק שהפעם במקום 2 חזרות באות 3 (2 סטים)
עוד פעם 6 חזרות עם כיווץ אקצנטרי רק שהפעם 4 חזרות (סט אחד)
ואחרי כול זה אני עושה רב סט בין לחיצת חזה לפרפר משקולות חופשי

ובעיקרון יש עוד מספר חזרות כאלה ואחרות שמשתנות וכאלה, אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי ולהביע את דעתך על התוכנית חח :D

אני לא ישקר אני אולי לא חדש בקטע של ביומכניקות ותהליכים ביולוגים של הגוף אבל בתוכניות כמו ss נחשפתי רק לאחרונה לאחרונה ואני אוהב את הרעיונות והעקרונות שלהם

• פותח/ת השרשור
קראתי אתזה 10000 פעם אחי, הם פשוט לא רוצים לפרט מזה מתחיל או לא הוא גם אומר אתזה שם למרות שאני יודע שאני לא מתחיל אבל אני תמיד אוהב לשאול לפני שאני עושה.
ולא צריך להאמין לכול מה שבאינטרנט עם כמה בקילוגרם אתר אמין משכנע ועוזר... שאלתי אנשים ויש כאלה שאמרו לי שזה עוזר רק בכוח ויש כאלה שאמרו לי שזה גם פיתח להם מסת שריר,
אל תסיק מסקנות כ"כ מהר ילד/נער/גבר...

אם אתה מסוגל להוסיף משקל למוט מאימון לאימון, כדאי לך לנסות את SS. אם לא, חפש תוכנית עם התקדמות שבועית.
תוכנית כמו SS יכולה לשעמם מתאמנים מסוימים, אולי היא נראית פחות "סקסית", אבל היא מאוד ​יעילה.

התיוג "מתאמן מתחיל" הוא לא לגנאי, אלא פשוט מציין מצב שבו המתאמן יכול להתאושש מספיק מהר מאימון לאימון, זה הכל. במצב כזה קצב הוספת המשקלים יהיה הגבוה ביותר ולדעתי זה המצב העדיף. הלוואי והייתי "מתאמן מתחיל" עוד שנים רבות.

בשלבים הראשונים יכול להיות שהעליה במסה תהיה קטנה יותר ביחס לעליה בכוח, אבל בסופו של דבר, יגיע גם גידול במסה.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי תעיניין, מסתבר שחשבתי נכון...
ומה זאת אומרת סקסית? חח אני תומך בה דווקא היא קצרה מאוד יחסית ואני אוהב אתזה
כזה קשור לעומס ענק אבל 3 סטים אני יותר מדורבן וחזק במוטיבציה,
סוף הקיץ נכנס למסה וננסה את התוכנית מקרוב!
תודה רבה ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית