הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חנות שמוכרת חולצות וגופיות שלHeatGear

תביא תמונות של דגמים של חולצות שלהם אולי ראיתי באיזשהי חנות ואני פשוט לא מכיר את השם ...

• פותח/ת השרשור
זה לא שווה להזמין מחו"ל בינתיים כל האתרים שהזמנתים מהם המשלוח יצאה חצי מחיר מהפריט ובסופו של דבר זה יוצא 10 ש''ח פחות ולך תדע אם זה יתקע במח"ס

על איזה אתרים אתה ממליץ אלירן שאמינים וזולים ?

ויזה נטען מהדואר אתה צריך להטעין במינימום 250 שקל ואתה צריך גם לשלם עמלה 20 שקל
אתה יכול להשים 250 שקל ואפילו אם הזמנת ב-10 שקל ונשאר בכרטיס 240 שקל אתה מקבל תכסף בחזרה
20 שקל זה בקטנה אפשר לחפש חברים שרוצים לקנות דברים מחול ולהתחלק איתם במחיר של העמלה..

קח בחשבון שכדי ללבוש את הגופיה הזאת צריך להיות ממש חטוב הגופיה הזאת צמודה

אתה יכול להשים 250 שקל ואפילו אם הזמנת ב-10 שקל ונשאר בכרטיס 240 שקל אתה מקבל תכסף בחזרה
20 שקל זה בקטנה אפשר לחפש חברים שרוצים לקנות דברים מחול ולהתחלק איתם במחיר של העמלה..
אני חושב שאתה טועה אי אפשר לקבל כסף חזרה ממה שנשאר בכרטיס גם הפקידה אמרה לי וגם כתוב על העלון של הויזה בדואר שאין לקבל את הכסף חזרה
ובכל מקרה לא אמרתי שבגלל ה20 שקל לא לעשות זה באמת בקטנה ...

אני חושב שאתה טועה אי אפשר לקבל כסף חזרה ממה שנשאר בכרטיס גם הפקידה אמרה לי וגם כתוב על העלון של הויזה בדואר שאין לקבל את הכסף חזרה
ובכל מקרה לא אמרתי שבגלל ה20 שקל לא לעשות זה באמת בקטנה ...
אני אישית כבר קיבלתי את הכסף חזרה.. כנראה משו השתנה בזמן האחרון חח..
מסכים איתך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית