ייעוץ סייקל חיטוב וpct

• פותח/ת השרשור dolevm2
  • פורסם בתאריך

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
החלטתי בסוף לנסות סייקל חיטוב שישלב
ויני 50 מג ED
קלן 80-160 מקג ED
פרוירון וטמוקסיפן
הסייקל יהיה 3 שבועות שבשבוע האחרון אני יעשה פירמידה הפוכה לקלן כדי להוריד מינונים בהדרגה.
השאלה שלי היא איך לשלב את כל אלה בסייקל בעיקר בשלב ההתאוששת כדי שהכל יעבור בשלום. מבחינת מינונים וכאלה.
PCT איך לבצע לסייקל כזה כמו שצריך?

איפה הטסט?
למה אתה מתחיל ב80 מק"ג ומטפס לפאקינג 160?!
למה פרמידה הפוכה לקלן?
למה טמוקסיפן כל הסייקל?

• פותח/ת השרשור
איפה הטסט?
למה אתה מתחיל ב80 מק"ג ומטפס לפאקינג 160?!
למה פרמידה הפוכה לקלן?
למה טמוקסיפן כל הסייקל?

1. טסט לא יהיה, אני בצבא ולא הולך לעשות זריקות בבסיס, הוספתי פרווירון לחשק המיני שלא יהיה עם זה בעיה.
2. מתחת ל80 מק״ג אני פשוט לא מרגיש משהו, אני מגיע ל160 ולא סובל מתופעות לוואי נוראיות והבנתי שאין עם זה בעיה.
3. סתם להוריד בהדרגה את המינון כדי לא לקבל כאפה של עייפות בסוף הסייקל.
4.להוריד את הסיכוי לקבל איזה גינו פתאום.

אז אולי הקלן שלך מזויף......חשבת על זה?
אל תעשה פירמידה ותשתמש בקפאין או פרי וורקאווט
ג'ינו מוויני ופרווירון??? אתה סתם עושה טויות
מה עם ניקוי כבד?

אל תעשה שטויות
ויני חומר חלש, אתה מריץ אותו בכמות נמוכה, לא נראה לי שתרגיש משהו מ 3 שבועות (אולי רק ישבית אותך)
חבל על הזמן שלך, תעשה סייקל נורמאלי, או אל תעשה כלום

נערך לאחרונה:
החלטתי בסוף לנסות סייקל חיטוב שישלב
ויני 50 מג ED
קלן 80-160 מקג ED
פרוירון וטמוקסיפן
הסייקל יהיה 3 שבועות שבשבוע האחרון אני יעשה פירמידה הפוכה לקלן כדי להוריד מינונים בהדרגה.
השאלה שלי היא איך לשלב את כל אלה בסייקל בעיקר בשלב ההתאוששת כדי שהכל יעבור בשלום. מבחינת מינונים וכאלה.
PCT איך לבצע לסייקל כזה כמו שצריך?

מעבר לזה שברור שאין לך מושג מה אתה עושה. זה שאתה לא מרגיש את הקלן במינונים האלה לא אומר שהוא לא עובד. יכול להיות במקרה שיש לך סיבולת גבוהה לקלן אבל (בהנחה שהוא לא מזוייף. למה שמישהו ירצה לזייף קלן???) החומר עובד לעלות לכאלה מינונים גבוהים עם אגוניסט בטה 2 כזה חזק זה ממש אבל ממש לא רעיון טוב. זה מכניס את המערכת הקרדיו וסקולרית שלך להייפר דרייב ומטגן את מערכת העצבים המרכזית (זאת הסיבה שהרבה אנשים הופכים לזומבים לאחר שימוש בקלן) בקיצור אחינו עזוב אותך משטויות ושמור עלינו ועליך בצבא!

• פותח/ת השרשור
מעבר לזה שברור שאין לך מושג מה אתה עושה. זה שאתה לא מרגיש את הקלן במינונים האלה לא אומר שהוא לא עובד. יכול להיות במקרה שיש לך סיבולת גבוהה לקלן אבל (בהנחה שהוא לא מזוייף. למה שמישהו ירצה לזייף קלן???) החומר עובד לעלות לכאלה מינונים גבוהים עם אגוניסט בטה 2 כזה חזק זה ממש אבל ממש לא רעיון טוב. זה מכניס את המערכת הקרדיו וסקולרית שלך להייפר דרייב ומטגן את מערכת העצבים המרכזית (זאת הסיבה שהרבה אנשים הופכים לזומבים לאחר שימוש בקלן) בקיצור אחינו עזוב אותך משטויות ושמור עלינו ועליך בצבא!
הקלן לא מזויף וזה וודאי, של בלקן עם מספר סידורי שבדקתי גם באתר וזה אמיתי.
במקום להגיד לי שאני עושה שטויות תסבירו לי איפה הבעיה פה שאני יבנה סייקל כמו שצריך כולל תוכנית להתאוששות כמו שצריך.
למה השילוב לא טוב? מה לגבי ההתאוששות?
אני חורש את האינטרנט שבועות כבר בניסיון להבין ואת האמת בכל מה שמצאתי הבנתי שאפשרי להשתמש בויני לבד וזה קורא שעושים את זה בהכנה לתחרות.
את נושא הpct אני ממש לא מבין, מרכיב כל פעם עוד חתיכה בפאזל אבל עדיין חסר המון.
מה בדיוק הקטע של פרווירון?! סטרואיד? אנטי ארומאט? חומר לPCT? כולם ביחד??
הלכתי לאיבוד

הקלן לא מזויף וזה וודאי, של בלקן עם מספר סידורי שבדקתי גם באתר וזה אמיתי.
במקום להגיד לי שאני עושה שטויות תסבירו לי איפה הבעיה פה שאני יבנה סייקל כמו שצריך כולל תוכנית להתאוששות כמו שצריך.
למה השילוב לא טוב? מה לגבי ההתאוששות?
אני חורש את האינטרנט שבועות כבר בניסיון להבין ואת האמת בכל מה שמצאתי הבנתי שאפשרי להשתמש בויני לבד וזה קורא שעושים את זה בהכנה לתחרות.
את נושא הpct אני ממש לא מבין, מרכיב כל פעם עוד חתיכה בפאזל אבל עדיין חסר המון.
מה בדיוק הקטע של פרווירון?! סטרואיד? אנטי ארומאט? חומר לPCT? כולם ביחד??
הלכתי לאיבוד

לא אמרתי שהקלן שלך מזוייף (אל תתרגש מהמספר הסידורי ומזה שבאתר של בלקן הוא נבדק תקין) רק אמרתי שהמינונים שאתה לוקח הם יכולים להיות בעייתים רק בגלל שאתה לא "מרגיש" את הקלן לא אומר שאתה צריך לקחת מינונים כאלה. ואני אמרתי שאתה עושה שטויות בגלל כל החורים האלה בידע. אני מציע לך לקורא שוב את הנעוצים. אתה אמור להבין שם מה זה פרווירון בדיוק.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שהקלן שלך מזוייף (אל תתרגש מהמספר הסידורי ומזה שבאתר של בלקן הוא נבדק תקין) רק אמרתי שהמינונים שאתה לוקח הם יכולים להיות בעייתים רק בגלל שאתה לא "מרגיש" את הקלן לא אומר שאתה צריך לקחת מינונים כאלה. ואני אמרתי שאתה עושה שטויות בגלל כל החורים האלה בידע. אני מציע לך לקורא שוב את הנעוצים. אתה אמור להבין שם מה זה פרווירון בדיוק.
כל הנעוצים קראתי בלי סוף פעמים ועדיין לא ברור לי כל עניין הpct ולמה חייב חומר בסיס עם ויני

כל הנעוצים קראתי בלי סוף פעמים ועדיין לא ברור לי כל עניין הpct ולמה חייב חומר בסיס עם ויני

תראה אני לא הולך לסכם לך פה את הנעוצים כי אין זמן וכח לזה. בגדול אני אגיד לך ככה. תיאורתית אין שום בעיה לשלב ויני ופרווירון אתה לא תאבד חשק מיני וזה לא ישפיע לך על התפקוד. אבל!!!!!!!!! פרווירון וויני הם שניהם נגזרות של DHT כאשר הגוף מזהה רמות גבוהות של DHT הוא מייד מתחיל להשבית את ייצור הטסט הטבעי. למה אז אין בעיה בליבידו ובתפקוד המיני? בגלל ש DHT הוא אנדרוגן חזק מאוד! ולכן אתה ממשיך להרגיש טוב. העניין הוא ש DHT גם אינו מומר לאסטרוגן ולכן גם רמות האסטרוגן יורדות. (אתה לא רוצה רמות אסטרוגן ממש נמוכות תאמין לי!) ואז אנחנו מגיעים לסוף הסייקל. הפסקת לקחת ויני ופרווירון רמות ה DHT יורדות התחלת PCT (אם בכלל הרי ויני ופרווירון הם חומרים חלשים מי צריך PCT) רמות ה DHT מתחילות לרדת הגוף מנסה לפצות ע"י הפרשה של טסט (נניח לקחת HCG) קיבלת BOOT של טסט הגוף מזהה את זה ומייד מתחיל להמיר את עודף הטסט לאסטרוגן רמות האסטרוגן עולות משמעותית פתאום יש סכנה לגיינו. בקיתור הבנת את התמונה. בגלל זה עדיף לקחת כמויות אפילו קטנות של טסט כדי לשמר את ה"מערכת" PCT הוא חובה בכל מקרה. אני מקווה שעכשיו זה ברור יותר

• פותח/ת השרשור
תראה אני לא הולך לסכם לך פה את הנעוצים כי אין זמן וכח לזה. בגדול אני אגיד לך ככה. תיאורתית אין שום בעיה לשלב ויני ופרווירון אתה לא תאבד חשק מיני וזה לא ישפיע לך על התפקוד. אבל!!!!!!!!! פרווירון וויני הם שניהם נגזרות של DHT כאשר הגוף מזהה רמות גבוהות של DHT הוא מייד מתחיל להשבית את ייצור הטסט הטבעי. למה אז אין בעיה בליבידו ובתפקוד המיני? בגלל ש DHT הוא אנדרוגן חזק מאוד! ולכן אתה ממשיך להרגיש טוב. העניין הוא ש DHT גם אינו מומר לאסטרוגן ולכן גם רמות האסטרוגן יורדות. (אתה לא רוצה רמות אסטרוגן ממש נמוכות תאמין לי!) ואז אנחנו מגיעים לסוף הסייקל. הפסקת לקחת ויני ופרווירון רמות ה DHT יורדות התחלת PCT (אם בכלל הרי ויני ופרווירון הם חומרים חלשים מי צריך PCT) רמות ה DHT מתחילות לרדת הגוף מנסה לפצות ע"י הפרשה של טסט (נניח לקחת HCG) קיבלת BOOT של טסט הגוף מזהה את זה ומייד מתחיל להמיר את עודף הטסט לאסטרוגן רמות האסטרוגן עולות משמעותית פתאום יש סכנה לגיינו. בקיתור הבנת את התמונה. בגלל זה עדיף לקחת כמויות אפילו קטנות של טסט כדי לשמר את ה"מערכת" PCT הוא חובה בכל מקרה. אני מקווה שעכשיו זה ברור יותר

מה שאתה אומר בעצם שבסייקל עצמו אין בעיה אלא בהתאוששות. יצור הטסט הטבעי ירד מהר מאוד וכאשר אני יסיים את הסייקל רמות האסטרוגן יקפצו מהר מאוד ביחד עם החזרה של יצור הטסט הטבעי?
ואני עושה יציאות דל 11:3 11 בבסיס 3 בבית

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו גם ממה שעדי כתב אני לא רואה שהסייקל עצמו בעייתי אלא ההתאוששות ממנו, את זה אני יכול לפתור עם pct כמו שצריך

תוותר על סייקל.....חכה לשיחרור
ועדי-מה הבעיה עם אסטרוגן נמוך?....למה זה גורם?
זה מעלה את הנזקיםן הבריאותיים הפוטנציאלים. עליה בכולסטרול עליה בשומנים בדם הרגשה כללית לא טובה וכו. (כנל גם לגבי רמות גבוהות של אסטרוגן כן!)
מבחינת יעילות של הסייקל זה יכול לפגוע.

עד עכשיו גם ממה שעדי כתב אני לא רואה שהסייקל עצמו בעייתי אלא ההתאוששות ממנו, את זה אני יכול לפתור עם pct כמו שצריך
זה לא כל כך פשוט אתה צריך לדעת בדיוק מה אתה עושה ומתי לעשות את זה התזמונים פה מאוד חשובים לא נראה לי שרמת ידע שלך מספיקה כדי להריץ PCT שתאושש ממנו. זה מצחיק כן אבל סייקל עם חומרים חלשים יחסית שמצריך PCT הרבה יותר מדוקדק על מנת להתאושש ממנו. אבל כמו שאני מכיר אנשים כמוך הם כל כך חרמנים על הרעיון של לעשות סייקל שלא משנה מה יגידו להם הם יעשו זאת בכל זאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית