הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב וpct

• פותח/ת השרשור dolevm2
  • פורסם בתאריך

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
החלטתי בסוף לנסות סייקל חיטוב שישלב
ויני 50 מג ED
קלן 80-160 מקג ED
פרוירון וטמוקסיפן
הסייקל יהיה 3 שבועות שבשבוע האחרון אני יעשה פירמידה הפוכה לקלן כדי להוריד מינונים בהדרגה.
השאלה שלי היא איך לשלב את כל אלה בסייקל בעיקר בשלב ההתאוששת כדי שהכל יעבור בשלום. מבחינת מינונים וכאלה.
PCT איך לבצע לסייקל כזה כמו שצריך?

• פותח/ת השרשור
זה נכון לגמרי. סייקל אני יעשה... החלטתי לעשות את זה קצת יותר עדין ולעבור לאנאבר במקום הויני, הרבה פחות מסוכן למפרקים לכבד קל יותר להתאושש ממנו ואמור לתת תוצאה יותר טובה.
מינון של 50 מג אנאבר ליום זה מספיק?

זה נכון לגמרי. סייקל אני יעשה... החלטתי לעשות את זה קצת יותר עדין ולעבור לאנאבר במקום הויני, הרבה פחות מסוכן למפרקים לכבד קל יותר להתאושש ממנו ואמור לתת תוצאה יותר טובה.
מינון של 50 מג אנאבר ליום זה מספיק?
אתה צודק ולא צודק.
1. צודק מבחינת תופעות הלוואי התאוששות וכו.
2. לא צודק מבחינת תוצאות ועלויות (בהנחה שאתה הולך לקחת אנבאר רפואי העלויות לא מצדיקות את התוצאות) אם האנבאר הוא UG תהיה בטוח ש 90% שהוא מזוייף או under doesed בצורה מטורפת 50מג זה מינון נמוך יחסית לחומר. אני מרגיש שאתה מנסה לעשות קיצורי דרך. זה לא עובד פה אחי.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק ולא צודק.
1. צודק מבחינת תופעות הלוואי התאוששות וכו.
2. לא צודק מבחינת תוצאות ועלויות (בהנחה שאתה הולך לקחת אנבאר רפואי העלויות לא מצדיקות את התוצאות) אם האנבאר הוא UG תהיה בטוח ש 90% שהוא מזוייף או under doesed בצורה מטורפת 50מג זה מינון נמוך יחסית לחומר. אני מרגיש שאתה מנסה לעשות קיצורי דרך. זה לא עובד פה אחי.

רפואי מאוד קשה להשיג וגם אם כן הבנתי שיקר פצצות.
אני לוקח של פארמקום pharmacom כדורים ורודים מרובעים שכתוב עליהם PC
ואני יתחיל מ30 בכמה ימים הראשונים יעלה ל50 ונראה מה קורה וכמה הוא מורגש, מקסימום - נוסיף ל80-90 למרות שחבר מבין עניין אמר ש50 אמור לעשות את העבודה בהתחלה בהנחה שזה סייקל ראשון ואין לי ניסיון עם אנאבולים. המידע באינטרנט מחזק אותו.
יש לך מושג אם כדאי לקחת את כולם במכה כמו עם הקלן או לפזר אותם למשך היום? קיבה ריקה? לא משנה?

רפואי מאוד קשה להשיג וגם אם כן הבנתי שיקר פצצות.
אני לוקח של פארמקום pharmacom כדורים ורודים מרובעים שכתוב עליהם PC
ואני יתחיל מ30 בכמה ימים הראשונים יעלה ל50 ונראה מה קורה וכמה הוא מורגש, מקסימום - נוסיף ל80-90 למרות שחבר מבין עניין אמר ש50 אמור לעשות את העבודה בהתחלה בהנחה שזה סייקל ראשון ואין לי ניסיון עם אנאבולים. המידע באינטרנט מחזק אותו.
יש לך מושג אם כדאי לקחת את כולם במכה כמו עם הקלן או לפזר אותם למשך היום? קיבה ריקה? לא משנה?

כמו שאמרתי. 99% שזה מזוייף או underdosed אנבאר זה אחד מחומרי הגלם היותר יקרים שיש ותהליך הייצור שלו הוא די מסובך ודורש מכשור יחסית מתקדם לא משהו שמעבדת underground מחזיקה בדרך כלל. אז בא לך להכניס זבל שאין לך מושג מה יש בו אז בכיף. לדעתי אתה עושה טעות קשה.
וחבר שלך מבלבל את המוח.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי. 99% שזה מזוייף או underdosed אנבאר זה אחד מחומרי הגלם היותר יקרים שיש ותהליך הייצור שלו הוא די מסובך ודורש מכשור יחסית מתקדם לא משהו שמעבדת underground מחזיקה בדרך כלל. אז בא לך להכניס זבל שאין לך מושג מה יש בו אז בכיף. לדעתי אתה עושה טעות קשה.
וחבר שלך מבלבל את המוח.

אני ייקח את הסיכונים שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית