הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש ספר מעניין..

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום,אני מחפש ספר בנושא של פשע\כלא\עולם תחתון.

בסגנון כתיבה של שרה אנג'ל,לדוגמא כמו הספר שלה בחורים טובים שהוא ממש טוב..

או כמו רם אורן שיש לו ילד אחד יותר מידי,בטח אתם מבינים כבר את הראש שלי פחות או יותר,ומחפש רק ספרים ישאליים.

מישו קרא את הספר של שרה אנג'ל שטן או מלאך,אם אתם מכירים ספרים שעונים על הדרישות שלי ויכולים להמליץ אני ישמח.

תודה ויום טוב לכולם.

מלאך או שטן*

The Green Mile/סטפן קינג
המרגל שחזר מן הכפור/ג'ון לה קארה
הטרילוגיה של נערה עם קעקוע דרקון
דוני בראסקו -חיי כסוכן סמוי במאפיה

The Green Mile/סטפן קינג
המרגל שחזר מן הכפור/ג'ון לה קארה
הטרילוגיה של נערה עם קעקוע דרקון
דוני בראסקו -חיי כסוכן סמוי במאפיה

חבל שהוא מחפש רק ספרים ישראליים הא?

• פותח/ת השרשור
קראתי את של יוסי הררי "דרך המלך"...וגם של אח שלו התאום רוני הררי"הבורר"ספרים טובים האמת..

היום קניתי מלאך או שטן של שרה אנג'ל אוטוביוגרפיה שלה אפשר להגיד,היתרשמות מכמה דפים ראשונים ספר ניראה מאוד מעניין.

ד"א, חלק מהרוצחים הכי סוציופתים היו פריקים של ביוגרפיות של פושעים אחרים. לתשומת ליבך.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
כן קראתי את של יוסי,קראתי גם את של אח שלו רוני גם ספר טוב האמת יש שם יותר "ליכלוך" וסוג של אמת ומספר של יוסי אח שלו.

לפי ההיתרשמות שלי,אין ביכלל הרבה ספרים על פשע\כלא \עולם תחתון (סופרים ישראלים*)

שיר של אש ושל קרח

לפותח הפוסט, אני יודע שזה לא הז'אנר, זה לא מה שאתה מחפש וכמובן שזה לא ישראלי, אבל באמת מכל הלב !!!!
אני יותר מממליץ לך לקרוא את סדרת הספרים "שיר של אש וקרח" באמת שהספרים מדהימים, סוחפים, מעניינים כל כך...
בנוסף לזה, יש את הסדרה המצליחה כמובן, "משחקי הכס" ככה שזה נחמד שהדמויות והטירות וכל מיני תיאורים בספר מסתדרים בראש עם המציאות.

בלי קשר להמלצות , שרה הייתה שכנה שלי , היא והבת שלה שאפילו היינו ידידים תקופה.
והן באמת אחלה מוזר שהסיפוור חיים שלה כל כך מורכב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית