הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר ללקיחה של טוטסטרון

dani120984532

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
-5
3
0
אני רוצה ליקנות טוטסטרון ורציתי לישאול איזה חברות הייתם ממליצים לי ליקנות ואם איפשר לפרט בצורת הלקיחה שלו:)

resize_of_32432_1260292199.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה אומר כיאלו זה סטארוידים שאני צריך לאיזהר מי בעיות בבריאות אחרי זה כולה טוטסטרון צריך לדעת אופן השימוש כמה פעעמים לקחת ביום אם צריך מנקה כבד וזהו ניגמר פה הסיפור

נערך לאחרונה:
אתה אומר כיאלו זה סטארוידים שאני צריך לאיזהר מי בעיות בבריאות אחרי זה כולה טוטסטרון צריך לדעת אופן השימוש כמה פעעמים לקחת ביום אם צריך מנקה כבד וזהו ניגמר פה הסיפור

😳

הסיפור באמת יכול להיגמר אבל לא בצורה טובה...

קח 3 פעמים ביום יחד עם סקופ חלבון כדי למנוע פירוק של שרירים במוח.

קח 3 פעמים ביום יחד עם סקופ חלבון כדי למנוע פירוק של שרירים במוח.

LOL!!!!
לפותח האשכול, בלי סתלבט והטרלות וכלום. תבין, סטרואיד זה לא איזה אדויל או תרופה ללא מרשם שפשוט לוקחים ושלום על ישראל. זה הרבה יותר מורכב ומסוכן. אם אתה באמת חושב שאתה צריך את זה, תשקיע מזמנך ותקרא נעוצים ומאמרים, סביר להניח שלאחר מיכן תבין שאתה לא צריך את זה (או לא רוצה את זה בכלל).

שאלוהים ירחם על נשמתך
אמן

חח אני לא יודע למה-אבל צחקתי

ברצינות גבר?
פשוט תתחיל ללמוד את הנושא. זה לא משחק וזה יכול להגמר רע מאוד.
על סמך השאלות שלך אף אחד כאן לא יכול על רגל אחת להסביר לך משהו-אתה פשוט לא מבין כלום בנושא (רוצה להעלב? תעלב)
תקרא את המדריך,מאמרים,אינטרנט---אל תתיעץ עם איזה דביל מהמכון רק בגלל שיש לו יד 50--סביר להניח שהוא רק רוצה למכור לך חומרים ועל הזין שלו הבריאות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית