הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמריקאים ...

• פותח/ת השרשור Zosed
  • פורסם בתאריך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ענק P:

הנוער פה בארץ לא יותר טוב, שלא תחשבו אחרת...
לא מזמן הלכו בקניון ושאלו צעירים מי היה בן גוריון, הרצל ורבין והם לא ידעו.

חוץ מזה, זה רק מראה לכם כמה לאנשים לא אכפת ממה שקורה כאן בכל הנוגע לקונפליקט הערבי - ישראלי.

בלה בלה בלה.
איך מחסור של אדם בפרטי טריוויה קשור לאיכפתיות שלו "בכל הנוגע לקונפליקט הערבי - ישראלי"?

אז עצם העובדה שאין לי שכל הופכת את הטענה שלי לשגויה, ואת שלך לנכונה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כתבו על אוסטרליה, אירן אמרו לאיש לסמן את אירן והאיש שם את הסימון על אוסטרליה!
וזה פאקין מאות אלפיי קילומטרים מאירן!!!!😣😣

סירטון חזק!!📢

אצל העובדה שבתקופה שהסרטון צולם אמריקה הייתה מאוד חזקה בדעותיה נגד טרור, והעובדה שכל הזמן ישראל כיכבה בחדשות שלהם הופכת את זה למשו שהם צריכים לדעת...
וגם זה ששמו את קוריאה איפה שאוסטרליה והם לא ידעו זה כבר משו שהופך אותך לממש אידיוט. ואל תתחיל לי עם החארטות שלך כי זה הופך בן אדם לאידיוט!
"ואם הוא גאון עם IQ 190 הוא גם אידיוט" כן!

עצם העובדה שאין לך שכל גורמת לך לשאול שאלות טיפשיות...
לא ראיתי טענה שהבאת, רק זלזול בדבריי ושאלה מטופשת.

הטענה שלי פשוטה - לאנשים לא אכפת באמת מה שקורה פה. מה שאנחנו רואים זה כמה מוסלמים באירופה ואת המאמצים הדיפלומטים. לרוב האנשים מאירופה וארצות הברית, שלא נדבר על אסיה, זה לא כזה מעניין.
וכן, אם אנשים לא יודעים שבישראל יש רוב יהודי, ולא יודעים איפה איראן, אז זה מראה על חוסר ידע שנובע כנראה מחוסר אכפתיות.
דוגמא לכך היא בני הנוער שלנו שלא יודעים מי היה בן גוריון והרצל, שזה קצת יותר חמור מאשר לא לדעת מי היה רוזוולט סטאלין או צ'רציל.

נערך לאחרונה:
חשבתי שדיברת על בני הנוער בארץ, שהבורות שלהם בהיסטורית א"י מראה על חוסר איכפתיות בכל הנוגע לקונפליקט ישראלי-ערבי. אבל, מסתבר שאתה באמת חושב כך (וזאת ע"פ הפיסקה האחרונה שלך בהודעה הנ"ל).
אז רק כדי לוודא, אתה מאמין שלתושב ישראלי שלא יודע מי זה הרצל, או בן גוריון לא איכפת מהקונפליקט הישראלי-ערבי?

אצל העובדה שבתקופה שהסרטון צולם אמריקה הייתה מאוד חזקה בדעותיה נגד טרור, והעובדה שכל הזמן ישראל כיכבה בחדשות שלהם הופכת את זה למשו שהם צריכים לדעת...
וגם זה ששמו את קוריאה איפה שאוסטרליה והם לא ידעו זה כבר משו שהופך אותך לממש אידיוט. ואל תתחיל לי עם החארטות שלך כי זה הופך בן אדם לאידיוט!
"ואם הוא גאון עם IQ 190 הוא גם אידיוט" כן!

אחלה. אז לטענתך, אידיוט הוא אדם שיש לו מחסור בפרטי טריוויה "בסיסיים". האם ניתן לקבוע את פרטי הטריוויה אותם אדם צריך לדעת בכדי לא להיות אידיוט בצורה אובייקטיבית? לא. לכן, זהו מושג סובייקטיבי.
עכשיו, בגלל שהסכמנו ש"אידיוטיות" הוא מושג סובייקטיבי, אני יכול להגדיר אותו כרצוני. כעת, מבחינתי אתה אידיוט מכיוון שאתה לא יודע מה זה "כופלי לגראנז'", ויותר נורא מזה, אתה לא מכיר את ההוכחה המלאה למשפט פוביני.
עכשיו, כשהגענו למסקנה שאתה אידיוט, אין טעם שתגיב - אני לא מדבר עם אידיוטים.

אחלה. אז לטענתך, אידיוט הוא אדם שיש לו מחסור בפרטי טריוויה "בסיסיים". האם ניתן לקבוע את פרטי הטריוויה אותם אדם צריך לדעת בכדי לא להיות אידיוט בצורה אובייקטיבית? לא. לכן, זהו מושג סובייקטיבי.
עכשיו, בגלל שהסכמנו ש"אידיוטיות" הוא מושג סובייקטיבי, אני יכול להגדיר אותו כרצוני. כעת, מבחינתי אתה אידיוט מכיוון שאתה לא יודע מה זה "כופלי לגראנז'", ויותר נורא מזה, אתה לא מכיר את ההוכחה המלאה למשפט פוביני.
😳🤫😳
הכל טוב?

אתה נראה לי מה זה בא בטוב בסאטלה 🚬🤪🚬

תהיה בריא.

חשבתי שדיברת על בני הנוער בארץ, שהבורות שלהם בהיסטורית א"י מראה על חוסר איכפתיות בכל הנוגע לקונפליקט ישראלי-ערבי. אבל, מסתבר שאתה באמת חושב כך (וזאת ע"פ הפיסקה האחרונה שלך בהודעה הנ"ל).
אז רק כדי לוודא, אתה מאמין שלתושב ישראלי שלא יודע מי זה הרצל, או בן גוריון לא איכפת מהקונפליקט הישראלי-ערבי?

יש לך קושי בהבנת הנקרא אני מניח. אני מדבר על אנשים בעולם שלא אכפת להם מהסכסוך הישראלי-ערבי ואתה מדבר על בני נוער בארץ, שבסך הכל הצבעתי על כך שהמצב שלהם לא יותר טוב מאחר והם לא יודעים אישיים מרכזים שעיצבו את מדינת ישראל.

בכל מקרה, אם אתה רוצה את האמת? אני די בטוח שנער ערס או נערה פרחה שלא יודעת מי זה יצחק רבין (הם רק יודעים שהוא פושע אוסלו) או לא יודעים מי זה הרצל, גם לא ידעו את מלחמות ישראל ומה הוביל להם.

לדעת שהערבים הם אויב זה לא נקרא לדעת את הסכסוך.

בכל מקרה, אם אתה רוצה את האמת? אני די בטוח שנער ערס או נערה פרחה שלא יודעת מי זה יצחק רבין (הם רק יודעים שהוא פושע אוסלו) או לא יודעים מי זה הרצל, גם לא ידעו את מלחמות ישראל ומה הוביל להם.

לדעת שהערבים הם אויב זה לא נקרא לדעת את הסכסוך.הפלסטינאים הם ה"אויב", באמת?
כל זה טוב ויפה, אבל זה לא עונה לשאלה שלי (שאלת כן\לא פשוטה, אני באמת לא מצפה ליותר מזה). ובכדי להקל עליך, אני אחזור עליה בשנית:
אתה מאמין שלתושב ישראלי שלא יודע מי זה הרצל, או בן גוריון(או לחילופין "לא יודע את הסכסוך", זה לא באמת משנה), לא איכפת מהקונפליקט הישראלי-ערבי(\"הסכסוך")?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית