הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגביי מידת החוקיות השנויה במחלוקת לגביי הממריצים למינהם

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
אני עומד לעבור בדיקת פוליגרף בזמן הקרוב (איזה שהוא קורס עם רמת סיווג מאוד גבוהה במשרד הביטחון), וכמו שאתם יודעים (או לא) אחת השאלות שאני עומד להישאל עליה היא על סמים בכללי- האם אי פעם ניסיתי/השתמשתי וכו'. עכשיו אני דיי לחוץ מהעניין מהסיבה הפשוטה שהשתמשתי בקלן, אפדרין, יהומבין.
איפה בדיוק החומרים האלה עומדים מבחינת החוק בארץ ? האם עצם זה שאני מודה שהשתמשתי בהם יכול להפיל אותי ? יש לציין שכבר בתחקיר הראשוני אמרתי שהשתמשתי בחומרים הללו למטרות ספורט בלבד, ושהחומרים האלה הם לא משהו שנותן לך 'סטלה' או משהו, אלא שהם נותנים שיפור בביצועים הספורטיביים.
מה אתם אומרים חבר'ה ?

סוף סוף נושא שאני יכול לעזור....
תגיד את כל האמת, ורק את האמת.
אם יש שאלה כמו :
האם השתמשת אי-פעם בסמים אסורים?
תענה בכן, ואז תסביר.
החוקר יבצע התאמה של השאלון, ויחזור לנושא מאוחר יותר לפחות שלוש פעמים.

אני עשיתי גם פוליגרף ועברתי. כמובן לא משרד ביטחון(ביטחון מטה ראשי של בנק דיסקונט). העניין הוא אמינות. תענה בכנות וכמו שאמרו למעלה תתבקש קקצת לפרט והאם אתה משתמש יום יומי.

כל אלו לא בסעיף 28 לפקודת הסמים המסוכנים. אם תחליט לענות אמת,תענה שלא השתמשת. חשיש כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית