הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית שעוני דופק בכמות

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני מחפש בערך לקנות להתחלה 10 שעוני דופק, יש למישהו מושג פה איפה ניתן לקנות שעוני דופק
סבירים במחירים טובים?
אגנטק צריכים לחזור אליי עם הצעת מחיר, איזה מקומות נוספים אתם מכירים?
לא כזה משנה לי החברה של השעונים, העיקר שיהיה בהם דופק , קלוריות, ומערכת ששומרת אימונים.

תתרחק מפולאר כמו מאש. אחרי פרק זמן ממוצע של כשלושה חודשים הרצועה מפסיקה לשדר נתונים. לי באופן. אישי החליפו חמש פעמים רצועות ובכל פעם הן תפקדו לזמן קצר בלבד. בפעם האחרונה שהייתי באגנטק הטכנאי החליט שאני פשוט לא מהדק אותה היטב. הידקתי אותה חזק יותר ןהיא פשוט נקרעה. מיותר לציין שלפני כל ריצה הרטבתי את הקונקטורים ועדיין לא התקבלו נתונים או שהם היו שגויים לגמרי. מאז אני רץ עם שעון של חברה אחרת והנתונים מופיעים מייד אפילו בלי צורך להרטיב.
מציע לך לעשות חיפוש באינטרנט על האמינות שלהם

תתרחק מפולאר כמו מאש. אחרי פרק זמן ממוצע של כשלושה חודשים הרצועה מפסיקה לשדר נתונים. לי באופן. אישי החליפו חמש פעמים רצועות ובכל פעם הן תפקדו לזמן קצר בלבד. בפעם האחרונה שהייתי באגנטק הטכנאי החליט שאני פשוט לא מהדק אותה היטב. הידקתי אותה חזק יותר ןהיא פשוט נקרעה. מיותר לציין שלפני כל ריצה הרטבתי את הקונקטורים ועדיין לא התקבלו נתונים או שהם היו שגויים לגמרי. מאז אני רץ עם שעון של חברה אחרת והנתונים מופיעים מייד אפילו בלי צורך להרטיב.
מציע לך לעשות חיפוש באינטרנט על האמינות שלהם
היו לי 2 שעונים של פולאר. F6 ו F7 ואני מאוד מרוצה משניהם. F6 שרד במשך שנתיים וחצי עם 4-5 אימונים בשבוע של זיעה מטורפת.

• פותח/ת השרשור
אני חושב אולי לקנות מפולאר כמות, השאלה איזה שעון עדיף מבחינת המחיר והאיכות..

• פותח/ת השרשור
הבנתי שFT4 יותר זול, ואני לא רואה שהוא שונה כל כך מהם..
אולי אתם מכירים עוד חברות זולות יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית