הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נסיעה לכרתים בקיץ!

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
חבר'ה אני נוסע למאליה שבכרתים לקיץ עם החברים טיול לפני צבא!
אם הייתם ויש לכם טיפים וכאלה כולל מקומות ששווה להיות או מלונות שכדאי לבדוק שפכו חופשי!

חברים שלי היו, נשמע מקום מטורף לגמרי.
שנה שעברה הייתי באיה נאפה שזה אותו סגנון, פשוט מקום חולני.

ממליץ ללכת על אחד מהמלונות שהם הכל כלול.

• פותח/ת השרשור
חברים שלי היו, נשמע מקום מטורף לגמרי.
שנה שעברה הייתי באיה נאפה שזה אותו סגנון, פשוט מקום חולני.

הייתי שנה שעברה בבורגס, קטלניי רצח! שמעתי שנאפה אותו סגנון...
וכרתים להיט! בגלל זה זורמים לשם השנה!

ממליץ ללכת על אחד מהמלונות שהם הכל כלול.

זה התכנון אחי.. הכל כלול מסדר אותך לכל היום .. בירות אוכל שתייה הכל חופשי שם :hoel

אין מה להשוות בין בורגאס ונאפה אחי, בכל מקרה עוד שבועיים 3 ככה אנחנו טסים לאיוס שדי קרוב אליכם 😃

הייתי שנה שעברה בבורגס, קטלניי רצח! שמעתי שנאפה אותו סגנון...
וכרתים להיט! בגלל זה זורמים לשם השנה!

זה התכנון אחי.. הכל כלול מסדר אותך לכל היום .. בירות אוכל שתייה הכל חופשי שם :hoel

תגיד יש מצב אתה שולח בפרטי או רושם פה לאיזה מלון אתם הולכים שמה ואת הדיל שמצאתם ומפרט קצת יותר כי אני רוצה לטוס עם חברים גם לפני צבא ואנחנו מחפשים גם דילים למאליה ..

• פותח/ת השרשור
ברור אחי מה השאלה.. סגרנו על מלון בשם SIRENS נמצא במרכז מאליה, הכל כלול 7 לילות יצא לנו 920$ בחברת איסתא..

לשכור וילה בחו"ל? לא חושב רעיון כזה טוב ..
שמע זה עניין של טעם, אחד יגיד לך שזה מעולה והשני יגיד שזה זוועה.

שהייתי בכריתים במלון הכל כלול ( crete maris) זה היה זוועה פשוט, אבל אני לא יודע מה אתה מחפש.

ובכל מקרה, כמעט כל המלונות בכרתים הם 5 כוכבים שזה שווה ל3 כוכבים בארץ אז אל תצפה למשהו.

חבר'ה אני נוסע למאליה שבכרתים לקיץ עם החברים טיול לפני צבא!
אם הייתם ויש לכם טיפים וכאלה כולל מקומות ששווה להיות או מלונות שכדאי לבדוק שפכו חופשי!

אנחנו גם טסים לשם השנה, דבר איתי בפרטי אם מצאת משהו מעניין או שתפרסם פה..אנחנו עכשיו מתחילים לחפש אז אני גם יוסיף שיהיה לי יותר מידע

• פותח/ת השרשור
בעיקרון סגרנו כבר על משהו חייתי.. מחר אני יעביר לך פרטים אחי .. יש לי גם חבר מארגן נסיעות שמסדר אותנו מבחינת מסיבות.. דבר איתי אני יסדר לך משהו 😃

שמע זה עניין של טעם, אחד יגיד לך שזה מעולה והשני יגיד שזה זוועה.

שהייתי בכריתים במלון הכל כלול ( crete maris) זה היה זוועה פשוט, אבל אני לא יודע מה אתה מחפש.

ובכל מקרה, כמעט כל המלונות בכרתים הם 5 כוכבים שזה שווה ל3 כוכבים בארץ אז אל תצפה למשהו.

אין בעיה אחי לוקח לתשומת ליבי.. סגרתי במלון שנראה קטלני רצח.. 4 כוכבים הכל כלול.. שמעתי שהוא להיט!

חחח מצחיק לשמוע שאנשים כותבים על נאפה/בורגס שהמקום חולני/מטורף..
אבל תכלס כשאתה בן 17 זה באמת נראה ככה

ibiza ל12344 אם זה הסגנון שאתה מחפש.
\

ד"א בתוך אחד שקרוב מאד לענף התיירות אני מציע לסוע לאיה נאפה, מי שכבר נוסע לאיה נאפה שיחפש נציג בשם יובל וייקנה ממנו את החבילת מסיבות ושטויות. הוא עושה הכי זול ולמסיבות שבדר"כ לא מכניסות ישראלים וגם אם כן הם לוקחים 30 יורו כניסה.

אני אהיה בנאפה פעמיים בעונה הזאת ואני בן 25.

ibiza ל12344 אם זה הסגנון שאתה מחפש.
\

ד"א בתוך אחד שקרוב מאד לענף התיירות אני מציע לסוע לאיה נאפה, מי שכבר נוסע לאיה נאפה שיחפש נציג בשם יובל וייקנה ממנו את החבילת מסיבות ושטויות. הוא עושה הכי זול ולמסיבות שבדר"כ לא מכניסות ישראלים וגם אם כן הם לוקחים 30 יורו כניסה.

אני אהיה בנאפה פעמיים בעונה הזאת ואני בן 25.

היית שם (באיביזה)? כי אני בן 19 וכל אחד אומר לי משהו אחר לגבי ה% מועדונים שיכניס אותי.

כרגע אנחנו יותר מתלבטים בין אמסטרדם לנאפה לקיץ הקרוב. (אין בעיות של כסף)

סעו לנאפה. באיביזה קשה להסתדר ולהינות אם אתה לא בן 21+ . אני בן 25 ואסע לנאפה פעמיים השנה שתגמר העונה סביבות סוף אוגוסט באמצע זה הרבה ילדים אבל מי שמכיר שם מסתדר עם החבר'ה היותר בוגרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית