הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות לפני ואחרי

shay2211

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
674
51
0
סייקל קטנטן של פרופיונט מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• אורי1.jpg
    אורי1.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 1,082
  • אורי2.jpg
    אורי2.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 1,000
יש שיפור יפה
למה דווקא פרופויונט באמצע החיים? לא עדיף אסטר ארוך?

למה שיהיה עדיף אסטר ארוך?? חוץ מהתדירות של הזריקות אין שום יתרון לאנטט טסט זה סטס
אם פרופ הוא יכול לקצר את הסייקל ואם חס וחלילה הוא יסבול מתופעות לוואי הוא יכול להפסיק את הסייקל יותר מהר

שינוי מעולה, אשמח אם תפרט יותר על תזונה, אימונים, כמה עלית במשקל, כמה זמן היה הסייקל וכו'.

• פותח/ת השרשור
האמת שזה לא היה מתוכנן חבר הביא לי לנסות ללא תשלום בהתחלה רצה שאקח פרופיונט עם טרנבולון אך פחדתי כי זה פעם ראשונה שלי והסכמתי רק לפרופיונט..אולי בהמשך אצרף גם טרנבולון...לא הקפדתי מי יודע מה על תזונה אולי 150 גר' חלבון ביום והשאר איך שבא...אני מסיים את הסייקל עוד שבוע..וכולו נמשך חודשיים..מתאמן 4 פעמים בשבוע ab לא יותר משעה אימון..אשמח לעזור למי שרוצה..

ממתי סטס נהיה טסטוסטרון? 😉 😣
טעות מקרית אחי:)

אני לא מבין למה אנשים ישר קופצים לטרן הגוף עוד לא רגיל לחומרים האנדרוגנים ותהיה התקדמות יפה אם כמה סייקלים של חומר אחד בלבד למה יש לקפוץ לחומרים המתקדמים שיכולים לדפוק אותכם
וחוץ מזה עדיף לשמור על התותחים הכבדים שתתקעו ולא תעלו כמו בעבר על חומרים יותר "קלים"

• פותח/ת השרשור
רק פרופיונט...בלי שום שילובים אוראלים..סייקל הבא יהיה 100 מ"ג פרופיונט 100 מ"ג טרן כל יום שני eod ווינסטרול 50 מ"ג כל יום במשך חודשיים..כמובן שזה ישולב עם תזונה נכונה ..ואימונים חזקים ...

רק פרופיונט...בלי שום שילובים אוראלים..סייקל הבא יהיה 100 מ"ג פרופיונט 100 מ"ג טרן כל יום שני eod ווינסטרול 50 מ"ג כל יום במשך חודשיים..כמובן שזה ישולב עם תזונה נכונה ..ואימונים חזקים ...

דעתי האישית טרן לסייקל שני חזק מידי חומר איכותי חבל "לבזבז" אותו על סייקל שני
הייתי ממליץ לך עם פרופ+בולדנון\ פרופ+דקה
רק שאלה אחת הסייקל הבא שלך מתוכנן לתקופת חיטוב או מסה?

סייקל חיטוב פרופ\מסטרון פרופ\NPP עזוב את הטרן לסייקלים יותר מתקדמים מומלץ יותר האופציה הראשונה
סייקל יותר יבש לגבי וינסטרול חרא של חומר כאבי מפרקים חבל על הזמן אין מה להשוות בינו לבין מסטרון

Nandrolone Phenylpropionate זה "דקה" מהיר עם לדקה לוקח כמה שבועות עד שאתה מתחיל ליראות תוצאות זNNP זה בעצם ננדרולון מהיר כמו שיש לך טסט אנטט וטסט פרופ ההבדל הוא האסטר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית