הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קנייה אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
מעוניין לקנות אבקת חלבון ( WHEY ), של חברה מוכרת וקופסה שלא נפתחה.

אין לי טעם ספיציפי אבל בננה נשמע לי הכי סביר.
בתל אביב.

תודה.

נערך לאחרונה:
U can't go wrong with chocolate

מוכר אבקה של סופר אפקט - ערכים ממש טובים ולפי מה שהבנתי מאנטון שהיה שותף בייצור של האבקה הזאת הערכים גם אמינים ונכונים - עברה בדיקות מעבדה והטעם והערבוב של זה ממש טובים
דבר איתי בפייס אם אתה מעוניין itay mesika

• פותח/ת השרשור
מוכר אבקה של סופר אפקט - ערכים ממש טובים ולפי מה שהבנתי מאנטון שהיה שותף בייצור של האבקה הזאת הערכים גם אמינים ונכונים - עברה בדיקות מעבדה והטעם והערבוב של זה ממש טובים
דבר איתי בפייס אם אתה מעוניין itay mesika
אני מעדיף חברות כמו אינטראקטיב, דיימטיז, ISS, אופטימום, SAN אבל תודה בכל מקרה.

אין לי שום קשר לסופר אפקט,אלא לאחיו התאום אקסטרים נוטרישן. רישמית אני נציג של San team Israel. תודה לדוברים בשמי,אבל הכוונה של הפוסט שלי הייתה שאם יש ללך ספק איסה טעם לבחור בכל מותג- שוקולד זה ברירה אולטימטיבית בכל יצרן,קשה מאוד לקלקל טעם הזה.

אין לי שום קשר לסופר אפקט,אלא לאחיו התאום אקסטרים נוטרישן. רישמית אני נציג של San team Israel. תודה לדוברים בשמי,אבל הכוונה של הפוסט שלי הייתה שאם יש ללך ספק איסה טעם לבחור בכל מותג- שוקולד זה ברירה אולטימטיבית בכל יצרן,קשה מאוד לקלקל טעם הזה.
כן ראיתי שכתבת איפושהו שאקסטרים נוטרישן וסופר אפקט זה אותו מוצר רק באריזות שונות. מצטער אם לא הסברתי את זה כמו שצריך לא התכוונתי לדבר בשימך טעות שלי...
ואם כבר הזכרת טעם - קרם עוגיות יותר טוב בהרבה !!!

קרם עוגיות בחברות שונות יכול להיות גם דוחה גם נפלא,עם שוקו אפס טעויות בכל חברה.מלבד איזו אבל זה כבר פאק של כל איזולט . אם הוא טעים,אז רוב הסיכויים שהוא לא איזו.

• פותח/ת השרשור
אין למישהו הצעה כלשהי?

סאן שוקולד מנטה אם אתה שועל אותי

סליחה שאני מתערב. בלו מה אתה מוכר? ואיך אני יכול ליצור איתך קשר?

Back
למעלה תחתית