הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

mik2211

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
שלום לכולם!

יש לי חבר שמתחיל שבוע הבא סייקל חיטוב של 8 שבועות
טסט פרופ' 3 פעמים בשבוע 8 שבועות כל זריקה 150 mg
טרן איקיוטייט 3 פעמים בשבוע 6 שבועות כל זריקה 75 mg
שבועיים קלן, שבועיים יהומבין+קפאין למשך 12 שבועות
כוריגון במהלך הסייקל ונולבדקס אם יצטרך
וכמובן pct ארבעה שבועות של כלומיד+נולבדקס

הוא הולך להזריק 3 פעמים בשבוע את הפרופ' ביחד עם הטרן באותו מזרק נשמע כואב אבל הבנתי שאפשרי...
1-השאלה שלי היא האם הוא יכול להזריק כמות של 450 mg בשבוע כי הבנתי שמעל 400 זה לא הכרחי ומתחת ל350 זה לא מפיק את המיטב?(צריך שהיה יחס בין הפרופ' לטרן, לדוגמה פרופ' 150 mg וטרן 75 mg )
2-האם הוא יכול להזריק 3 פעמים בשבוע שזה יוצא - ראשון, רביעי, ושבת ?(טסט פרופ' פעיל 2-3 ימים בגלל זה הוא מזריק 3 פעמים בשביל לחסוך בכמות הזריקות והכאב 😃 )
3-וכמובן מה דעתכם על הסייקל הזה?

תודה לכל העונים !!!

נערך לאחרונה:
שלום לכולם!

יש לי חבר שמתחיל שבוע הבא סייקל חיטוב של 8 שבועות
טסט פרופ' 3 פעמים בשבוע 8 שבועות כל זריקה 150 mg
טרן איקיוטייט 3 פעמים בשבוע 6 שבועות כל זריקה 75 mg
שבועיים קלן, שבועיים יהומבין+קפאין למשך 12 שבועות
כוריגון במהלך הסייקל ונולבדקס אם יצטרך
וכמובן pct ארבעה שבועות של כלומיד+נולבדקס

הוא הולך להזריק 3 פעמים בשבוע את הפרופ' ביחד עם הטרן באותו מזרק נשמע כואב אבל הבנתי שאפשרי...
1-השאלה שלי היא האם הוא יכול להזריק כמות של 450 mg בשבוע כי הבנתי שמעל 400 זה לא הכרחי ומתחת ל350 זה לא מפיק את המיטב?(צריך שהיה יחס בין הפרופ' לטרן, לדוגמה פרופ' 150 mg וטרן 75 mg )
2-האם הוא יכול להזריק 3 פעמים בשבוע שזה יוצא - ראשון, רביעי, ושבת ?(טסט פרופ' פעיל 2-3 ימים בגלל זה הוא מזריק 3 פעמים בשביל לחסוך בכמות הזריקות והכאב 😃 )
3-וכמובן מה דעתכם על הסייקל הזה?

תודה לכל העונים !!!

מה שכתבת על הנפח שאפשר להזריק וכו זה קישקוש מוחלט זה מה שיש לי להגיד מעבר לכך הסייקל נראה בסדר. רק להקפיד על PCT כמו שצריך!

• פותח/ת השרשור
כוונתך "נפח שאפשר להזריק" פרופ וטרן באותו המזרק ?
ואם כן אז שמעתי מהרבה מאוד אנשים שזה אפשרי ושעושים את זה תקן אותי אם אני טועה...
ובנוגע ל-pct הוא עושה 4 שבועות, שבועיים ראשונים כלומיד 100 מ"ג כל יום ונולבדקס 40 מ"ג כל יום, שבועיים שאחרי ירידה בשניהם של חצי מהכמות
pct טוב וכמו שצריך???

נושא ה PCT נטחן פה על ימין ועל שמאל אני מציע שתעשה חיפוש קצר. ותגיד לחבר שלך לעשות לפי ההנחיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית