ייעוץ Mr1

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
שמעתי שסקופ של MR1 כמו 3 סקופים של JACK 3D זה נכון והאם אפשר לחלק את הסקופ של MR1 ל3 סקופים ? אני רוצה לציין שאני רק הולך להתחיל עם כל תוספי התזונה האלה כמו MR1 קריאטין ג'ק ונו אקספלוד אני יתחיל עם הMR1 כי חבר מוכר לי אותו ב150 ש''ח ,תודה 😃

אם אתה מחפש פאמפ ומרץ עדיף no xplode או סופרפאמפ , יש גם את דיימטייז xpand
מישהו העלה ליוטיוב סרטון שהוא ניסה את ה 1mr והוא אמר שהוא נותן מרץ מוגזם עד לכדי כך שאתה יוצא מהמכון ושעתיים אחרי אתה עדיין מרגיש פיצוץ של קפאין וממריצים . ואחרי זה סחרחורות
קיצר תיזהר עם זה

שמעתי שסקופ של MR1 כמו 3 סקופים של JACK 3D זה נכון והאם אפשר לחלק את הסקופ של MR1 ל3 סקופים ? אני רוצה לציין שאני רק הולך להתחיל עם כל תוספי התזונה האלה כמו MR1 קריאטין ג'ק ונו אקספלוד אני יתחיל עם הMR1 כי חבר מוכר לי אותו ב150 ש''ח ,תודה 😃

אחי בתור אחד שניסה המון pre workout אין אבל פשוט אין על c4 extreme
חומר מפחיד!!!!!

מישהו העלה ליוטיוב סרטון שהוא ניסה את ה 1mr והוא אמר שהוא נותן מרץ מוגזם עד לכדי כך שאתה יוצא מהמכון ושעתיים אחרי אתה עדיין מרגיש פיצוץ של קפאין וממריצים . ואחרי זה סחרחורות
קיצר תיזהר עם זה
נו אקספלוד זה חרא באריזה מאוד יפה פשוט חרא של מוצר לא נותן פאמפ ולא כלום
לא יודע איך הMR1 אבל הג'אק די טוב

קיצר תיזהר עם זה
כל המוצרים שנתת אחד אחד פשוט זבל שלא מרגישים כלום אחרי שימוש פעם או פעמיים
הMR1 והג'ק מניסיון פשוט מפוצצים אותך אם לוקחים מינון נכון אם לוקחים מינון גבוה מדיי אז נוצר תופעה שנקראת "קראש" ואתה פשוט רוצה לישון שנתיים
אני עוד מעט מקבל את הGAT דוגמית ויעלה ביקורת איך הוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית