טורנט

• פותח/ת השרשור Omer
  • פורסם בתאריך

Omer

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
52
167
0
אהלן, אתמול נגמר לי הפרימיום בראפידשר אחרי שנתיים ואני לא מתכוון לחדש אותו (כבר מבול של לינקים כמו פעם).
מישהו פה משתמש בטורנט? אני מוריד כמויות ממש גדולות של סרטים בפול HD וסדרות. לפחות 60gb ליום.
הבנתי שכדי להירשם לאתרים הטובים צריך הזמנה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? יש לי כמות אדירה של חומר לשתף.

תודה.

• פותח/ת השרשור
בגדול יש לי סביב ה-500 סרטים ועוד 13 סדרות (על העונות) + הופעות, הדגמות סאונד ועוד.
אני לא מתכוון להשקיע שוב על פרימיום, אחרת הייתי עושה את זה עם netload או שרת אחר.
אני מתגייס עוד שלושה שבועות ואני לא הולך לראות את הבית כל כך עם המקום שאני הולך אליו. בקיצור אני מחפש אפשרות להוריד מטורנט ואין לי בעיה להשאיר את המחשב פתוח כשאני לא נמצא כדי שישתף את שאר התכנים שיש לי

אז כנריאה שTL יהיה הפתרון בשבילך.
קח בחשבון שאתה לא תקבל הרבה רטיו על כל החומר שיש לך.

אם אני מוריד באופן קבוע מי piratebay ומוריד די טוב על מהירות 1mb בהרך.היה לי הרבה סרטים משם שהיייתי נותן אותם לאחרים עכשיו אחרי שעשיתי ניקוי מחשב ומחקתי את רוב החומר ששיתפתי אותו הם לא יתנו לי להוריד יותר מי האתר שלהם או איך זה הולך?

אם אני מוריד באופן קבוע מי piratebay ומוריד די טוב על מהירות 1mb בהרך.היה לי הרבה סרטים משם שהיייתי נותן אותם לאחרים עכשיו אחרי שעשיתי ניקוי מחשב ומחקתי את רוב החומר ששיתפתי אותו הם לא יתנו לי להוריד יותר מי האתר שלהם או איך זה הולך?
לא הבנתי למה אתה מתכוון.

לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אם באופן כללי אני מוריד סרט רואה אותו ואז מוחק מי המחשב שלי אחרי כמה שבועות כדי שלא יתפוס מקום זה איך שהו משפיע על קצב ההורדה שלי מי אותו טורנט?
כלומר ברגע שאני מספיק לשתף תוכן מסוים שהיה לי על המחשב זה איך שהו משפיע?

אם באופן כללי אני מוריד סרט רואה אותו ואז מוחק מי המחשב שלי אחרי כמה שבועות כדי שלא יתפוס מקום זה איך שהו משפיע על קצב ההורדה שלי מי אותו טורנט?
כלומר ברגע שאני מספיק לשתף תוכן מסוים שהיה לי על המחשב זה איך שהו משפיע?
אתה צריך להבדיל בין טורנט- הורדה של משהו אחד, ולבין טראקר- אתר שממנו מורידים טורנטים.
מהירות ההורדה שלך מטראקר אינה תלויה בכמות הטורנטים שיש לך בשיתוף. (אולי אם יש לך המון זה עלול להעמיס על רוחב הפס, אבל ממה שהבנתי המצב הפוך)

אתה צריך להבדיל בין טורנט- הורדה של משהו אחד, ולבין טראקר- אתר שממנו מורידים טורנטים.
מהירות ההורדה שלך מטראקר אינה תלויה בכמות הטורנטים שיש לך בשיתוף. (אולי אם יש לך המון זה עלול להעמיס על רוחב הפס, אבל ממה שהבנתי המצב הפוך)

איך אפשר להוריד מי טורנט ולא מי טראקר?

אתה אף פעם לא מוריד בטראקר. טראקר רק נותן לך טורנטים. מורידיםרק מטורנטים. (למעשה מאנשים אחרים, אבל לא משנה)

כלומר כל עוד אני לא מוריד מי בן אדם אחד אלא מי הרבה אנשים (אני תמיד מחפש תוכן עם הרבה סידים) זה לא משנה שאני מוחק את מה שאני מוריד אחר כך?

כלומר כל עוד אני לא מוריד מי בן אדם אחד אלא מי הרבה אנשים (אני תמיד מחפש תוכן עם הרבה סידים) זה לא משנה שאני מוחק את מה שאני מוריד אחר כך?
אין שום קשר בין מה כמות הטורנטים שאתה משאיר בסידינג למהירות ההורדה שלך.

אם אתה מוחק תוכן שהורדתה העלאה מתבטלת ואז המהירות הורדה של מי שמוריד ממך יורדת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית