דרושה המלצה על נתחי בשר מקצביה!

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
דבר ראשון-יש בגרופון מבצע-משלמים 50 שקלים ומקבלים שווי של 100 שח לקניות בחינוואי (ראשלצ/תא) ומניסיון יש להם בשר מעולה! אז לעניין-הזמנתי לעצמי 2 שוברים(דהיינו 200 שח לקניות) ואני הולך מחר ומתלבט איזה נתח בשר לקחת?חשבתי בהתחלה על פילה אבל התברר לי שזה נתח יקר להחריד וגם דרוש יחסית ידע בהכנה שלו. מה שחשבתי זה לקנות איזה 4 המבורגרים של אנטריקוט וכמה שיפודי פרגית. אם למישהו יש המלצה לקומבינציה אחרת אשמח לשמוע(עדיפות לנתחי בשר דלי שומן-וכן אני יודע שאנטריקוט עתיר שומן-). מה לגבי סינטה נניח?מישהו יודע טווח מחיר?בשר שמן/רזה?אפשר פשוט לשים על הגריל ולאכול? תודה מראש ולילה טוב!

סינטה (פחות מ3% שומן) ואנטריקוט (15% שומן) תמיד מומלצים, נתחים טעימים ומתאימים מאוד לצליה, בין 80 ל-100 ש"ח לק"ג (בשר מיושן).
לדעתי כדאי לך לנסות רוטפלייש, נקרא גם נתח קצבים (בערך 15% שומן), לא חריג בעלות וטעים מאוד.
נתח רזה אחר שאתה יכול לנסות הוא שייטל (פחות מ4% שומן, קצת יותר יקר מהאחרים עד כמה שזכור לי).
אם אתה הולך על המבורגר אתה יכול לערבב נתחים כך שיצא לך זול ורזה יחסית.
כתף נחשב לנתח דל בשומן.
בשר כתף הוא אכן רזה (4%-6% שומן) וזול מאוד אבל לא מתאים לצליה.

תזכור שהבשר חייב שומן בשביל להיות טעים. אפשר פשוט לא לאכול אותו אחר כך.

בתכלס אתה יכול לשאול את הקצב מה הכי שווה בטווח מחירים שלך.
אני אישית הייתי לוקח סטייק סינטה גדול (אני מעדיף בשר עם כמה שפחות שומן ) וגם שיפודי פרגיות,או שהייתי קונה אנטריקוט טחון ועושה מזה כדורי בשר ברוטב עגבניות.

• פותח/ת השרשור
תודה על העיצות.
קניתי כמה המבורגרים של אנטריקוט (250 גרם כל אחד),כמה נתחי סטייק פרגית,קבבים מכבש וטלה וחתיכה סמלית של סינטה.
אגב אחלה של מקום,ממליץ ויוצא ממש משתלם.

ועוד משהו, איך לעזאזל פילה עולה 300~ ש"ח לקילו בקצבייה ובטירה חבר שלי קנה ב80 ש"ח לקילו??הגיוני כזה הפרש?
(מודע לעניין של הכשרות,אבל הגיוני שזה באמת פילה?..)

יש לך מושג במקרה אם המבצע בגרופון עדיין קיים (יש מצב ללינק?)

זה ההבדל בין המרכז לטירה... אני קונה שם בשר כבר כמה חודשים. יש שם מקום שעושה משלוחים למרכז בעלות סמלית (הם הפסיקו בשבועות האחרונים בגלל אירגון מחדש או משהו כזה). אין רגע יותר מאושר ממשאית קירור שעוצרת ליד הבית ומורידה לך 10 קילו סטייקים 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית