הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB [סקוליוזס FTW]

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
היי חברה,
אז בעצם אני הייתי פעיל בעבר, הפסקתי עקב פציעה ועוד סיבות אישיות, בכל זאת עכשיו חזרתי לפני 3 חודשים,
ואני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על התוכנית אימונים שלי,
חשוב לציין שאני אקטומורף, עם סקוליוזס בזווית גבוהה, ומתאמן בבית בנתיים מסיבות אישיות (אז נא לא לחפור ולהציע עצות שנוגדות את 3 הפרמטרים האלה, תודה)

תוכנית AB
A:
סקוואט עם דאמבלים (שהגב נותן לי) 4*6
לאנג'ס 3*8
לחיצת חזה דאמבלים 3*6
פרפר 3*6-8
pullups/כפיפת מרפקים 3*8

B:
מתח 3*10 (תוספת של 15 קג כרגע)
חתירה(גב) או איך שלא קוראים לתרגיל 3*8
לחיצת כתפיים בישיבה 3*6
הרחקה לצדדים בעמידה 3*6
פשיטת מרפק בכריעה 3*8

חשוב לציין שאלה משקלי שיא בכל תרגיל.

אז מה אתם אומרים? כדאי להוסיף תרגילים,סטים, חזרות ?
אני עם התוכנית בערך חודש, הייתי קודם עם FBW

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
יש לי רק דאמבלים כרגע,
אני יודע טוב מאוד שמוט אולימפי, ראק, ופלטות זה דבר מאוד חשוב להתקדמותי מכיוון שזה נותן לי את האפשרות לעבוד
עם משקלי עבודה יותר גבוהים, רק שכרגע אני ממשיך עם מה שיש לי ותוך כדי לקנות משקלים לדאמבלים כל פעם שאני עובר את משקל השיא שלי
כרגע זה עובר וזה נותן לי תוצאות, אני יכול להשיג יותר כמובן, אבל אני מסתפק בזה מהסיבות שלי, עד שאני אעבור למכון או אקנה בעצם את כל זה,

בכל מקרה, שמתי לב שיש הרבה צפיות ללא שום תגובה, בבקשה תנסו לבוא לקראתי ולחשוב מחוץ בועת אימוני הכוח
כי אני באמת לא יכול לממש את זה, למרות שאני מנסה כמה שאני יכול לשלב את זה עם האימונים שלי, ואני ממליץ אותם לכל אדם שאני פוגש
ולהסביר לו כמה שזה חשוב.

חפרתי כדי שתבינו אותי יותר ושתתנו חוות דעת לתוכנית שלי, תודה 😃

אקטומורף וסקוליוזיס זה לא תירוצים לכלום. אקטומורף זה אפילו לא מושג אמיתי.

• פותח/ת השרשור
לא ציינתי שאני אקטומורף כתירוץ, אני בעצם מאוד אוהב את זה בי, רק ציינתי את זה כדי שתדעו מי אני,
כי זה גם משנה מבחינת אימונים.
וסקוליוזס בזווית 70 זה כן תירוץ, תאמין לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית