עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שלוקח טסט 500 מ"ג למשך 12 שבועות, אני מעריך שהוא כן יצטרך HCG. בכל זאת טסט משתק את ה HPTA.
אכןבערך 355 מ"ג טסט. זה עדיין מינון לא מבוטל. בכל זאת, מכניסים הורמון חיצוני והוא משתק את ה HPTA.
מה גם שזה ל 12 שבועות .
10-12 שבועות זה בסדר גמור, מתחת לזה חבל על הזמן. אבל לא צריך להעלות מ 12 שבועות כי עדיין זה סייקל ראשון והגוף מקבל פעם ראשונה הורמון חיצוני.
הייתי הולך על הסייקל השני, דיאנאבול=מתאן זה אותו דבר. לגבי מינונים, בתור מתחיל 25 מ"ג עד 30 מ"ג יספיקו.
אין צורך להעלות יותר מ 30 מ"ג.
עזוב אותך הנוזלים, גם אני מפוצץ נוזלים עכשיו(טסט+דיבול), אבל אני יודע בסיום, הנוזלים ירדו.
הטורינבול זה סתם חומר חלש ואין מה להשוות בינו לבין הדיבול, אתה ממש תהנה מהדיבול, כל אימון פשוט פגז.
קח בחשבון שעדיף ללכת על חברות בית מרקחת ולא על אנדרגראונד.
שיהיה בהצלחה, ותרשום את החברות שאתה לוקח, שלא תעשה טעויות סתם ותצטער עליהם.
מה ההבדל בין חברות בית מרקחת לבין אנדרגראונד??הייתי הולך על הסייקל השני, דיאנאבול=מתאן זה אותו דבר. לגבי מינונים, בתור מתחיל 25 מ"ג עד 30 מ"ג יספיקו.
אין צורך להעלות יותר מ 30 מ"ג.
עזוב אותך הנוזלים, גם אני מפוצץ נוזלים עכשיו(טסט+דיבול), אבל אני יודע בסיום, הנוזלים ירדו.
הטורינבול זה סתם חומר חלש ואין מה להשוות בינו לבין הדיבול, אתה ממש תהנה מהדיבול, כל אימון פשוט פגז.
קח בחשבון שעדיף ללכת על חברות בית מרקחת ולא על אנדרגראונד.
שיהיה בהצלחה, ותרשום את החברות שאתה לוקח, שלא תעשה טעויות סתם ותצטער עליהם.
מה ההבדל בין חברות בית מרקחת לבין אנדרגראונד??
זה לא אותם חומרים ? זאת אומרת כמה חברות כבר יש לדיבול למשל?
מה ההבדל בין חברות בית מרקחת לבין אנדרגראונד??
זה לא אותם חומרים ? זאת אומרת כמה חברות כבר יש לדיבול למשל?
יוביאני ורוט ישראלים *****ים 😡😡בחברות אנדרגראונד החומר איכותי פחות ,ולרוב מכיל מינון לא מדוייק ,כלומר הויאל אמור להכיל 250 מ"ג של חומר לCC ומכיל רק 200 לCC למשל ...
יוביאני ורוט ישראלים *****ים 😡😡