כמה שאלות לפני רכישת הייעוץ האישי

• פותח/ת השרשור Shiko
  • פורסם בתאריך

Shiko

משתמש מתחיל
1
0
אהלן,
שמי משה.

אני שוקל לקחת ייעוץ אישי, אבל לפני זה הייית רוצה לבדוק כמה דברים:

אני רוצה להתאמן ככה שאני אוכל ללכת לרוץ בדיונות 3 פעמים בשבוע וגם ללכת 3 פעמים בשבוע למכון כושר לפתח את הכוח הפיזי ובוא בזמן גם אירובי של ריצות קצרות בדיונות...
אני די רוצה להכין את עצמי ליום סיירות באוקטובר.
עכשיו רציתי לדעת אם אתם גם מתעסקים בעניין הזה, ואם אוכל לקבל גם בעניין הזה ייעוץ תזונתי, איך ומתי להתאמן, כמה זמן וכו' וכו'... כי לבד אני לא חושב שאצליח להרכיב לעצמי את התפריט התזונתי הנכון וגם לדעת מתי להתאמן ובאיזה ימים...

מבחינתי הכסף אין לי בעיה, אבל השאלה שלי אם אני אוכל לקבל ייעוץ ועזרה גם בדברים האלו {ושאתם גם מתעסקים בדברים האלו}...

תודה והמשך לילה טוב,
משה.

אהלן,
שמי משה.

אני שוקל לקחת ייעוץ אישי, אבל לפני זה הייית רוצה לבדוק כמה דברים:

אני רוצה להתאמן ככה שאני אוכל ללכת לרוץ בדיונות 3 פעמים בשבוע וגם ללכת 3 פעמים בשבוע למכון כושר לפתח את הכוח הפיזי ובוא בזמן גם אירובי של ריצות קצרות בדיונות...
אני די רוצה להכין את עצמי ליום סיירות באוקטובר.
עכשיו רציתי לדעת אם אתם גם מתעסקים בעניין הזה, ואם אוכל לקבל גם בעניין הזה ייעוץ תזונתי, איך ומתי להתאמן, כמה זמן וכו' וכו'... כי לבד אני לא חושב שאצליח להרכיב לעצמי את התפריט התזונתי הנכון וגם לדעת מתי להתאמן ובאיזה ימים...

מבחינתי הכסף אין לי בעיה, אבל השאלה שלי אם אני אוכל לקבל ייעוץ ועזרה גם בדברים האלו {ושאתם גם מתעסקים בדברים האלו}...

תודה והמשך לילה טוב,
משה.
שלום משה,

אם השאלה שלך היא האם אנחנו נוכל לעזור לך לפתח את הכושר האירובי שלך להכנה ליום סיירות, אז כן, אנחנו בהחלט יכולים לעזור בכך. בקשר לחדר הכושר, אפשרי לעלות בכוח, אבל תקח בחשבון שאימוני אירובי עצימים יכולים לעכב אותך בחדר הכושר ואתה לא תעלה בכוח באופן יעיל ב-100%. במילים אחרות, אתה לא יכול לשפר גם את הכושר האירובי שלך וגם את הכוח שלך ב-100% יעילות, כי אחד מפריע לשני. אם אתה מוכן להתפשר לעלות פחות בכוח ולשפר את הכושר האירובי שלך, אז אתה מוכן לצאת לדרך. אם אתה רוצה לשפר יותר את הכוח שלך מאשר את הכושר האירובי שלך, אתה תצטרך לוותר על העצימות של הריצה בדיונות (אני לא אומר לא לרוץ כלל, אלא לרוץ פחות מהר/לשלב הליכות וכדומה). העיקרון הוא שאימונים אירובים (ריצות ועוד על דיונות) מפריעות להתאוששות של הגוף בין אימוני הכוח (בעיקר לפלג גוף התחתון); ולכן במקום לעלות במשקלים נניח כל אימון, אתה תעלה כל אימון שני (או במקרי קיצון פעם בשבוע).

Back
למעלה תחתית