שאלה בנוגע ליעוץ אישי

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
שלום לכם, אני שוקל לקנות יעוץ אישי מהאתר ויש לי כמה שאלות קודם כול בקשר לתשלום. אבא שלי לא מעוניין לתת לי את הכרטיס שלו בשביל קניות ברשת לא משנה לאיזו מטרה אבל לי אישית יש כסף אז רציתי לשאול אני יכול ללכת לעשות ויזה נטענת ובעזרתה אפשר לשלם לכם?
עוד משהו הייתי רוצה לדעת אם שאתם בונים תפריט תזונה אתם בונים אחד או כמה שאני יוכל לבחור מבניהם.
אני אישית מתאמן כבר חצי שנה וככל הנראה לא התאמנתי נכון עד עכשיו ועד היום אני לא יודע אם אני צריך מסה או חיטוב אתם תוכלו להגיד לי מה לעשות (מסה \ חיטוב) אני גם עובד במקדולנס ורציתי לדעת אם זה בסדר שאני עובד 2-3בשבוע בזמן התוכנית ואם תוכלו להתחשב בזה ולבנות לי תפריט אימונים ותזונה בהתאם לכך?

נערך לאחרונה:
כן, ניתן לקנות ויזה נטענת בכל סניף דואר. שים לב, יש כמה סוגי ויזות, אם לא יהיה לך שימוש לאחר מכן, עדיף שתקח את הויזה הפשוטה ביותר.
הויזה נטענת עד 1000 ש"ח עמלת טעינה 20 ש"ח, לאחר הרכישה, אתה מקבל ויזה עם 16 ספרות, ואתה יכול לרכוש כל דבר באינטרנט או בארץ, פרט לשימוש בתחנות דלק.

אנחנו בונים תפריט שבו אנו נותנים לך את האופציה לבחור מה לאכול, אתה מקבל בתפריט מס' ארוחות, בכל ארוחה יש מזונות ששווי הקלורי שלהם זהה, וכל מה שאתה צריך לעשות זה רק לבחור. כמובן שניתן לשנות כל דבר בהתאם לאורך חיים שלך, בהתאם לדברים שאתה אוהב יותר או פחות, אנחנו דואגים להתאים את התפריט לכל אחד באופן אישי בהתאם לשעות עבודה, שיקולים כספיים, רגישיות / אלרגיות וכו'. כנ"ל לגבי תוכניות אימוניים, התוכניות מותאמות אישית לכל אחד ואחד בהתאם למטרה. אנחנו יכולים רק לייעץ לך באם לעשות מסה או חיטוב, כמובן אתה זה שתבחר בסוף מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה אני אחכה למשכורת שתגיע אלי בסוף החודש ואצור איתכם קשר

Back
למעלה תחתית